Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena karrierje

gvd.jpg

v--sd.jpg

fsdn.jpgSelena Gomezből egy érett felnőtt nő lett!

Csakhamar megtalálta hogy mit is akar és ő a színészkedést és az éneklést választotta.

gbd-n.jpg

fsnsfn.jpgS
elena Gomez, a Disney Channel üdvöskéje csakhamar megtalálta a helyét a zenei porondon is.

Selena Marie Gomez 1992. július 22-én született Texasban. Már rendkívül fiatalon megmutatkozott előadói tehetsége, melyet ki is használt: színészi karrierje a kisgyerekeknek szóló Barney & Friends című sorozatban kezdődött gyerekszínészként, majd ezt követte 2006-ban a Brain Zapped című film. Az igazi sikert azonban a Disney Channel 2007-es Wizards of Waverly Place című sorozata hozta meg számára, melyben Selena főszerepet játszott. A sorozat rendkívül sikeres lett, ezzel együtt pedig a fiatal

 

Selena Gomez, a Disney Channel üdvöskéje csakhamar megtalálta a helyét a zenei porondon is.

Selena Marie Gomez 1992. július 22-én született Texasban. Már rendkívül fiatalon megmutatkozott előadói tehetsége, melyet ki is használt: színészi karrierje a kisgyerekeknek szóló Barney & Friends című sorozatban kezdődött gyerekszínészként, majd ezt követte 2006-ban a Brain Zapped című film. Az igazi sikert azonban a Disney Channel 2007-es Wizards of Waverly Place című sorozata hozta meg számára, melyben Selena főszerepet játszott. A sorozat rendkívül sikeres lett, ezzel együtt pedig a fiatal tehetség karrierje is fellendült. Változatos szerepek sokaságával halmozták el, így játszott többek között az Another Cinderella Story-ban, a Princess Protection Programban továbbá a Wizards of Waverly Place 2009-es filmváltozatában is.

A befutott színésznő azonban messze nem egyoldalú: amint lehetősége adódott rá, zenei tehetségét is elkezdte kibontakoztatni. A 2006-os Brain Zappedhez énekelte fel első betétdalát, az Everything Is Not What It Seems-et, melyet számos másik követett. 2008-ban a Jonas Brothers Burnin’ Up című klipjében szerepelt, majd 2009-ben az Another Cinderella Story-ban már három betétdallal tűnt fel. Még ebben az évben lemezszerződést írt alá egy szólólemezre, mely Kiss & Tell címen 2009. szeptember 29-én jelent meg. Az album fogadtatása kifejezetten pozitív volt, és az erről kiválasztott két kislemez is sikeresnek bizonyult: míg az első, Falling Down című maxi még épphogycsak felkerült az amerikai Billboard listájára, a 2010. február elsején megjelent Naturally már egészen a 29. helyig küzdötte fel magát, és számos más országban is egyre jobb eredményeket ért el.

Bár Selena bemutatkozó albuma hivatalosan szólólemez, a lány saját bevallása szerint is jobban szeret bandában zenélni. Ennek eredményeképpen született meg még 2009-bne a The Scene nevű együttes, melynek Selena a frontembere, további tagjai pedig Greg Garman (dob), Joey Clement (basszusgitár), Ethan Roberts (gitár) és Dane Forrest (szintetizátor). A banda aktívan közreműködött a Kiss & Tell elkészítésében és Selenával együtt számos más projektben is részt vettek, így többek között a Disney All Wrapped Up Volume 2 című válogatásalbumának összeállításában is.

Album(ok):

2009: Kiss & Tell