Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena hírek

Selena Gomez szereti Justin Bieber humorát

2011.08.26.

tk3s 20110402 zaf f78 263

Selena Gomez

Selena Gomez szerint nagyon jó humorérzékű a tinibálvány Justin Bieber, az énekesnő szereti a humorát [1]. A 19 éves sztárjelölt azt állítja, rengetegszer nevettette meg őt Justin Bieber. “Tudod amikor szerelmes vagy, tökéletesnek látod a másikat.Mindenki másmilyen,ez teszi őket széppé. Mindenkinek vannak csípős megjegyzései. Megbízni valakiben elképesztő dolog,  az egész a bizalomról szól. Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik ha szerelmesek, csinálják.  Örülök, hogy van mellettem valaki, aki megért engem. Justin rengeteg vicces dologgal előjön és ezzel sok jó pontot szerez magának” – mondta Selena Gomez az M magazinnak úgy, hogy talán épp szakítanak Justin Bieberrel.
Selena Gomez tanulna, koncertezne, és még forgatna is 2011.08.25. 

A 19 éves sztár, szeretné folytatni tanulmányait a jövőben, de egyelőre boldog, hogy csak a karrierjére koncentrálhat. Valójában még konkrét tervei sincsenek a tanulással kapcsolatban., de egy rádiós műsorban, ezt nyilatkozta: „Természetesen mindig nyitott vagyok, hogy főiskolára menjek, de jelenleg nagyon élvezem, azt ahol vagyok. Csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy csak erre kell fókuszáljak” Felröppentek olyan hírek is, hogy a Szex és New York előzmény sorozatában szerepet kapna, az énekesnő, de ő ezt cáfolta, és a következőket reagálta: „Ez mind csak pletyka. Valóban nagy megtiszteltetés lenne, de még meg se kerestek. Én is Szex és New York rajongó vagyok, habár édesanyám nagyobb, mert Én nem nézhettem a műsort, amikor fiatalabb voltam, szóval elég sokat kihagytam, de pár részt azért láttam" - olvasható a Female Firstön. _ A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik. „Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena. A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől. A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

Selena Gomez lapátra tette Justin Biebert
2011. augusztus 23. 
Selena Gomez lapátra tette Justin BiebertMegnyugodhatnak az amerikai tinisztár rajongói, a fiatal fiút ugyanis egyes hírek szerint kidobta szintén világhírű barátnője.

Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyről sztárja egyes hírek szerint megelégelte, hogy kedvese nem tud felnőttként viselkedni, és kiadta az útját. Az énekes-színésznő már hónapok óta járt együtt a világ talán leghíresebb tini sztárjával, Justin Bieberrel, de egy brit bulvárlap szerint a kapcsolatnak vége lett.

A rossz nyelvek szerint több baj is volt az ifjú szívtipróval, de a szerelem végét új barátainak köszönheti. Gomez kisasszony ugyanis ki nem állhatta, hogy kedvese olyan rossz hírű zenészekkel tölti az idejét, mint Sean Kingston és Chris Brown.

Bieber egyik barátja állítólag azt mondta – „A nagy címlapszerelemnek vége. Selena már csak barátságot akar. Nem hiszi, hogy Justin elég érett lenne egy valódi, hosszú távú, stabil kapcsolatra. Szingli, és vár egy érettebb, idősebb, meggondoltabb új partnerre.”

Aki nem is lehet olyan messze, mivel a közelmúltban a Transformers sztárjával, Shia Lebeouffal látták flörtölni a lányt. A 25 éves mozisztár pedig már biztosan megfelel a hölgy igényeinek, már ami a korát illeti.
Talán végleg szakított Selena és Justin?

 
 

  Hiába nyilatkozta pár hete Selena, hogy
nem szakítottak élete szerelmével, a legújabb infók szerint mégiscsak vége az álomkapcsolatnak. Állítólag Selena már nem érez többet, csak barátságot a Twitter legbefolyásosabb zenésze iránt, és a 17 éves kanadai sztárt nem érzi elég érett férfinak ahhoz, hogy összeházasodjon vele, vagy legalábbis hosszútávon mellette maradjon. A felröppenő pletykák szerint Selena Gomez titkon Shia LaBeoufba szerelmes, Justin pedig korábbi barátnőjével, Jasmine Villegasszal flörtöl megint. Bárhogy is, nagy kár lenne értük...[2011-08-22] Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat
Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

  Selena Gomez mindig segítő kezet nyújt Taylor Swiftnek 2011.08.21. 

Selena Gomez valamiért fontosnak tartotta megosztani a világgal, milyen jóbarátnője a nagyibugyit villantó Taylor Swift [1]. Mindig számíthat rá, ha baj van. ”Bármilyen problémám van, Taylor mindig segít megoldani. Azt szeretem Taylorban, hogy hisz az egész igaz szerelem dologban. Neki hála, nem vesztettem el a hitemet” - mondta Justin Bieber exnője, Selena Gomez [2] a Top of the Pops magazinnak. Azt is hozzátette, ő segített Taylor Swiftnek, amikor 2008-ban szakított Joe Jonas-szal. “Amikor Taylor és Joe szakítottak, az jutott eszembe, mi lenne ha playlisteket készítenénk egymásnak. Én csajos zenéket küldtem neki, ő pedig visszaküldött pár dalt. Mint például a Hot N Cold Katy Perrytől.” Selena Gomez ugyanilyen jóban van Demi Lovatóval és Miley Cyrusszal is, és állítólag egyikük sem féltékeny a másik sikereire. Egyelőre.  Az énekesnő rendben van magával, és nem tartja normálisnak a féltékenykedést.

Selena Gomez ruhákat fog tervezni


selena-gomez-5-500x360Selena Gomez nemcsak énekel és színészkedik, hanem még csodaszép ruhát is tervez. A fiatal énekesnő elmondta, hogy egy rajongója ihlette meg, aki azt mondta, neki, hogy folyamatosan azon fáradozik, hogy beszerezze azokat a ruhadarabokat, amiket Selena hétköznapokon vagy egy-egy fellépésen hord. A vallomás nagyon megtetszett az énekesnőnek és rögtön öszeállított egy csapatot, majd tavaly megjelent a nevével fémjelzett Dream Out Loud kollekció. Viszont Selena most úgy döntött, hogy szeretne egy kicsit megújulni, így csapatával most azon gondolkozik, hogy egy férfi kollekcióval is előrukkolnak. Azt még nem lehet tudni, hogy erre az idén sor kerül-e, de abban biztosak lehetünk, hogy az énekesnő dögös nevet fog választani kollekciójának. Egyébként Selena ruháit is ugyanaz az üzletlánc fogja forgalmazni, mint a többi celebkreációt. [2011-08-20] Selena Gomez lesz a MTV Pre-VMA show házigazdája
Most érkezett a hír, miszerint Selena Gomez fogja vezetni az idei MTV Pre-VMA showt, amelyet augusztus 28-án rendeznek meg a Los Angeles-i Nokia színházban. “Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek a 2011-es VMA díjátadónak” – nyilatkozta Selena. “Végtére is már évek óta figyelemmel kísérem a VMA-t, és a pre-show mindig is az egyik kedvenc részem volt. Ez egy igazi megtiszteltetés, hogy én lehetek ebben az évben a fekete – szőnyeg házigazdája.” – tette hozzá. A 19 éves tinisztár, Selena Gomez teljes életrajzát most már képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó nemrég el is készítette a legújabb terméket.
Ugrás a teljes cikkre    Selena Gomez nem fog megváltozni Justin Bieber kedvéért.     A 19 éves tinisztár, Selena Gomez kijelentette, hogy nem fog megváltozni jelenlegi partnere, Justin Bieber kedvéért. Selena nem fog megváltozni Justin kedvéért   Selena Gomez, a Disney 19 éves üdvöskéje kijelentette, hogy soha nem fog megváltozni Justin kedvéért, sőt, egy fiúért sem. A színésznő elmesélte, hogy csak egyszer adódott ilyen az életében, hogy fiú miatt változtatott a viselkedésén, ám most nem tenné meg – Justin kedvéért sem. „Nem voltam önmagam, mindig az érdekelt, hogy ő jól érezze magát a társaságomban, mindenki utálta őt, engem kivéve. De nem hallgattam senkire, jobban érdekelt, hogy mit mond ő, mint a szeretteim. Azt hiszem, ezt át kellett élnem, hogy megértsem, mi is folyik körülöttem” – nyilatkozta Selena egyik volt barátjáról. A színésznő azt is elmondta, hogy nyomasztóan érezte magát, és nem tudott addig felszabadultan élni, míg le nem zárták kapcsolatukat.    [2011-08-18] Selena Gomez nem szeret feleslegesen költekezni   Justin Bieber szépséges barátnője igazi szupersztár, szuper gázsival, mégsem szórja két kézzel a pénzt. Saját bevallása szerint tele a hócipője, hogy bárhová megy, fotósok hada kíséri, és amint kétszer ugyanazt a felsőt veszi fel, már arról pletykálnak a lapok, hogy anyagi gondjai vannak. És akkor szóba sem kerültek még a puccos rendezvények és díjátadók, ahol ha véletlenül kétszer is megjelenne ugyanabban a ruhában, a divatszakértők darabokra szednék. A Monte Carlo sztárja viszont sokkal okosabb annál, hogy így pazarolja a pénzt, ezért ezt csinálja: " A vörösszőnyeges eseményeken általában kölcsönruha van rajtam, amit én saját magam választok ki. Mivel úgysem venném fel mégegyszer őket, ezért inkább élvezem egy fél napig, majd visszaviszem őket. Különben is, nagyon ritkán veszek drága dolgokat, de ha mégis megtetszik valami, akkor kétszer is meggondolom, hogy valóban kell-e nekem, és ha igen, másnap visszamegyek, és megveszem. Amúgy meg nem is költök 20 dollárnál többet a ruhadarabjaimra. Én spec sokkal jobban érzem magam, ha 20 dollárt adok egy olyan csini pólóért, ami alig különbözik a 200 dollárostól. " Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Selena, Miley és Demi Britney-dalokkal lépnek fel?
Pletykák szerint a 2011-es MTV Video Music Awards egyfajta tisztelgés lesz Britney Spears előtt, ezért a Disney három leghíresebb sztárja, Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato egy extra produkcióval készülnek.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Taylor Swift legjobb barátnői: Selena Gomez és Emma Stone
Taylor Swift hálás azért, hogy jó barátai között tudhatja Selena Gomezt és Emma Stone-t.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-14] Selena Gomez a tinédzserek új bálványa
A tinik egyik kedvence, Selena Gomez a napokban öt díjat söpört be, színészként és énekesnőként is sikeres, ráadásul párja, Justin Bieber miatt is állandóan reflektorfényben van.
Ugrás a teljes cikkre   Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket. Képregény készült Selena Gomezről   A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt. A Selena-képregényt Marc Shapiro írta, és Alex López rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni. A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.   [2011-08-11] Selena Gomez kockahasat villantott!
Selena Gomez mindig ad okot arra, hogy beszéljünk róla. Most irigylésre méltó felsőtestét mutogatta, így aztán nem csoda, hogy rajongók ezrei irigykednek rá egy-egy koncert után. A 19 éves  Disney-sztár és együttese a The Scene kedden este New Yorkban lépett fel, ahol Selena a When the Sun Goes Down című albumról énekelt slágereket. A Varázslók a Waverly helyből című sorozattal ismertté vált Gomez saját bevallása szerint újabban hízókúrába kezdett, nem edz, és csak szénhidrátban gazdag ételeket eszik, amit nehéz elhinni, az alábbi képet elnézve.
Ugrás a teljes cikkre  

 

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált. Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato   Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva. „A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően. Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt. „Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.    


   

[2011-08-09] Selena Gomez Nick Jonas-szal flörtöl megint
  A Teen Choice Awardson taroló Selena Gomez a héten igazán visszafogottan viselkedik, ha a barátja neve szóba kerül. Bár a pletykákkal ellentétben még nem szakítottak Justin Bieber-rel, az biztos, hogy mosolyszünet van. A mindig vidám Selena láthatóan kevesebbet mosolyog, és bár sokszor lehengerlő , most még szexisebben öltözködik, mint valaha. A jól értesült bennfentesek szerint amúgy megint elkezdett sms-ezni Nick Jonas-szal, hogy ezzel is bosszantsa a kanadai tinisztárt! Fura, pedig Nick az anyukájának is bemutatta már új kedvesét , de hát ki tudja, mit hoz a jövő..
 

 

[2011-08-04] Selena: Én színésznőnek születtem!
  A lehengerlő szépségű Selena Gomez úgy tűnik hiába milliók bálványa, úgy érzi nem elég sikeres az éneklés területén, és a napokban kifejtette, hogy itt az ideje abbahagyni a zenélést, és visszatérni a gyökereihez: a színészethez. Selena a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozattal lett igazán népszerű, és csak később kezdett énekelni, de tény, hogy a filmezést sosem hagyta abba, jelenleg is fut a mozikban a mérsékelt sikerű Monte Carlo című filmje. "Azt hiszem sok ez már nekem. Egyszerre vagyok színésznő és énekesnő, de ez a kettő együtt nagyon sok most. Ha választanom kell majd, valószínűleg a színészetre voksolok majd. Persze a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak egy kis dudorászást jelent a házban vagy a kocsiban. Érzem, hogy én színésznőnek születtem!"  

[2011-08-03] Fiatalos, csinos, kényelmes és olcsó – íme, Selena első saját divatkollekciója
Selena Gomez nemrég saját divatkollekció tervezésébe fogott. A fiatal énekesnő csajos, trendi, de nem túl „elszállt” stílust álmodott meg. A Dream Out Loud névre hallgató kollekció a napokban debütált az egyik legnagyobb amerikai áruházláncban.  

A Selena nevét viselő ruhák és kiegészítők mind trendi, fiatalos és csajos darabok, amik ráadásul olcsók és kényelmesek is. Nem csalódtunk Selenában, a Dream Out Loud cuccok magukon viselik a kedves és bájos énekesnő stílusát. Reméljük a kollekció előbb-utóbb itthon is kapható lesz majd.   Gyereket vár a tinik kedvence? Íme az igazság! Az énekesnővel előfordult az utóbbi időben, hogy egy rejtélyes betegségre hivatkozva lemondta a fellépését. Felmerült a gyanú, hogy Selena Gomez gyermeket vár, és ezt a feltételezést a bulvárlapok alaposan ki is vesézték. Most azonban kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, és a Justin Bieberrajongók fellélegezhetnek, ugyanis a 18 éves Selenának egyelőre nem lesz kisbabája.
  Egy bennfentes elmondta a TMZ amerikai hírportálnak, hogy Selena rengetegvérnyomással kapcsolatos vizsgálatokon ment keresztül, de az orvosok még nem tudták meghatározni, hogy mi okozza a problémát.

Selena Gomez 
azután került kórházba, hogy csütörtökön erős fejfájásra éshányingerre panaszkodott. A színész-énekesnő csütörtökön a Jay Leno show felvétele közben már rosszul érezte magát, majd később egy Los Angeles-i klinikára került.  

Sel a Harry Potter parkban járt  

2011-07-31 19:37:44

A The Wizarding World of Harry Potter élményparkban buliztak egy jót Selena és háttérvokálos barátnői!

A kalandpark Floridában, Orlando-ban van és Sel családját és barátnőit is elvitte egy bulikörre. Felültek a Roxfort Expresszre és taliztak Roxmorts kalauzával is.

Ezután Sel és háttérvokalistái beugrottak a Szárnyas Vadkan vendéglőbe a kezdő varázslók kedvenc italára, egy Vajsörre.
 
sel_butterbeer.jpg   S ha ez még nem lenne elég, magyar vonatkozása is lett a bulinak, hisz a Potter világ legfélelmetesebb sárkányáról elnevezett Hungarian Horntail (Magyar Mennydörgő) nevű hullámvasútra is felpattantak Selenáék egy jót száguldozni!  

 

 
  2011-07-31 19:33:00
 
  A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hírnevét nem nézi jó szemmel.   Sel és Justin már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és híresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.   Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen írta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the Sun Goes Down címet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-jén volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.   Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg tévéshow-ban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, így a zenei „csatát” ő nyerte.   Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tűnik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevű parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állítottak a Madame Tussaud-múzeumban viaszszobrot, míg Justinnak csak pár hónappal később.   Ezek után nem csoda, ha féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állítják. A féltékenységet az is bizonyítja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a színpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak a tehetségét.  
 

 

[2011-08-03] Nem túl fiatal ehhez? Feltűnően merész ruhában állt rajongói elé tinisztár  Úgy tűnik, a Disney-üdvöske, Selena Gomez már a szexis, felnőtt női előadók közé sorolja magát. A színpadon mutatott erotikus tánca, valamint egyre rövidebb - és egyre kihívóbb - fellépőruhái legalábbis ezt a képet tükrözik. A 19 éves énekes-színésznő legutóbb a floridai Boca Raton tinikből álló közönsége előtt mutatta meg hamvas bájait. Arany dressze ugyanis annyira rövid és feszes volt, hogy alig takart valamit, mint látszik, alul csak rojtokban végződött, nem is szoknyában.   [2011-08-02] Selena Gomez: Nem szakítottunk! Folyamatosan felröppen a hír, hogy Justin és szépséges barátnője, Selena Gomez szakítottak. Nah ebből lett elege Selenának, aki  a napokban azt nyilatkozta: "Olyan unalmas, hogy mindig mi vagyunk a címlapom. Vagy éppen szakítunk, vagy éppen minjárt összeházasodunk vagy csak csókolózunk, mint bármelyik másik fiatal. Ha Justin valakinek sms-t ír, rögtön  lehozzák, hogy megcsalt, én meg zokogok, vagy éppen én is pasizom. Le kéne már rólunk szállni. Szeretjük egymást, és pont. Tegnap is szerettük, és holnap is szeretni fogjuk. Nem mi vagyunk az első szerelmes tinipár, ne csináljatok már ebből ekkora hírverést! Beszéljetek inkább arról, milyen jó dalaink vannak, vagy hogy mennyit teszünk ajó ügyek érdekében!" [2011-08-01] Selena Gomez szeretne egy saját alapítványt
  A szépséges Selena Gomez mindig is nagyvonalú volt, ha a jótékonyság került szóba. A szépséges Disney-sztárt már hetek óta a hamarosan a Balatonon nyaraló Angelina Jolie-hoz hasonlítják, mióta egyre több és több pénzt áldoz a szegényebb területek megsegítésére. "Igazán megtisztelő, hogy egy ekkora sztárhoz hasonlítanak. Ő egy csodálatos ember, és bármit is csinál, hatalmas elismerét érdemel érte. Fantasztikus, hogy egyáltalán egy lapon emlegetnek vele. A családban nálunk mindig is figyeltek arra a szüleim, hogy felelőségteljesen gondolkodjak. Mikor kinőttem a ruháimat, mindig kimostuk, becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek nagyobb szüksége volt rá. Most, hogy idősebb vagyok és jól élek, nagyon figyelek arra,hogy többet adjak. Nagyon szeretném, ha én is csatlakozhatnék valamilyen z ENSZ programhoz, de tudom, hogy ehhez nem elég a hírnév. Most azon dolgozom, hogy hamarosan beinduljon a saját segélyszervezetem egy napon. Például ott van Ryan Seacrest. Neki is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval valami ilyesmin dolgozom gőzerővel.

[2011-08-01] 
Justin miatt öltözött Selena showgirl-nek?
Hónapok óta tart Selena Gomez és Justin Bieber románca, a jelek szerint komolyak a fiatalok érzései. A tini énekesnő a minap vegas-i showgirlként énekelt a szerelmének. A szemrevaló tinisztár nyilván sokkal izgatottabb volt, mint ugyancsak énekes szerelme - egyébként főként neki énekelt a koncerten -, hiszen rajongók százai előtt kellett bizonyítania. Bieber természetesen nem a nézőtéren szorított a kedvesének, hanem a színfalak mögül figyelte az előadást. Selena fellépése elismerést érdemelt, mint mindig, ruhája annál kevésbé. A külfödi bulvároldalakon nem egy kritikát kapott, miszerint kissé nevetségesen fest, leginkább olyan, mint egy Las Vegasi showgirl, a 70-es évekből...

[2011-07-31] 
Selena Gomez villantott
Selena Gomez legutóbbi napozása közben minden domborulatát közszemlére tette. Selena Gomez egyre nőiesebb ruhákat hord mostanában, látszik, hogy szeretné, ha már felnőttként néznének rá. Ez viszont azzal is együtt jár, hogy egyre több pasi szeretné őt ruha nélkül látni. Az Orlando Hotel medencéje melletti napozásnál most részben teljesült a férfiak álma, ugyanis szemfüles fotósok lencsevégre kapták Gomez kisasszony domborulatait. Az énekesnő a fenekén kívül majdnem a mellét is megvillantotta, amikor felkelt a napágyról anélkül, hogy a bikinifelsője meg lett volna kötve. Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat.    

Selena ahogy még soha nem láttad!   selena-elle-mexico-281x211.jpg    

Selena új fotóivan bizonyítja ,hogy már kilépett a tinilány korszakból és igazi nővé vállt.  

Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel.   Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának.

Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.  

selena-elle-mexico-6.jpg   selena-elle-mexico-1.jpg selena-elle-mexico-2.jpg selena-elle-mexico-3.jpg selena-elle-mexico-4.jpg selena-elle-mexico-5.jpg Selena aranyban rázta! 2011-07-29-tk3s_evhr_00712359.jpg    Tegnap este  teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben

nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünneplték meg a hatalmas sikert.     [2011-07-30] Selena és Justin egymás ellen versenyeznek
Los Angeles - Habár szerelmesek, mégis komoly csatákat vívnak egymással: Selena Gomez és Justin Bieber több értelemben is egymás konkurensei. Selenának mostanában nincs oka panaszra, jól fut a szekér. Legújabb, Monte Carlo című filmjét július 1-jén mutatták be az amerikai mozikban. Gomez azonban jól tudja, hogy több lábon kell állni, így a zenei és az üzleti életben is nyomul. 17 évesen írta alá az első több milliós lemezszerződését, s azóta évente piacra dob egy lemezt. Idén jött ki 3. albuma When the sun goes down címmel, de emellett számos filmhez is írt dalt.


[2011-07-29] Selena Gomez aranyban rázta
  Tegnap este teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a hatalmas sikert.


[2011-07-29] Selena Gomez túl sokat mutatott magából – fotóval
Janet Jackson, Rihanna, Megan Fox, és Britney Spears után most Selena Gomez villantott. A Disney – sztár a minap majdnem bepillantást engedett testének egy intim tájára, ugyanis rövid sortja, egy kicsit túl sokat mutatott a fiatal színész és énekesnőből. Nem meglepő tehát, hogy a lesifotósok azonnal lecsaptak a 19 éves amerikai hírességre, a róla készült fotó pedig futótűzként bejárta a világhálót. Selena július 28-tól szeptember 12-ig koncertturnéra indul zenekarával, a Selena Gomez and The Scene-nel, amivel egész Észak-Amerikát bejárják majd.


[2011-07-27] Selena, ahogy még sosem láttad
Selena új fotóival bizonyítja, hogy kilépett a tinilány korszakból, és igazi, csodaszép nővé érett. Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel. Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának. Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.


[2011-07-26] Selena Gomez és Justin Bieber távkapcsolatban
Nagy próbatétel előtt áll az ifjú szerelmesek kapcsolata. Az utóbbi hónapokban az elválaszthatatlan Justin és Selena páros most kénytelen lesz hosszabb időre búcsút venni egymástól és távkapcsolatban folytatni románcukat.    

 [2011-07-25] Justin Bieber beugrott fellépni Selena Gomez koncertjére
Az énekesnő rajongói sikítórohamban törtek ki. A szokásosnál is nagyobb sikítást tapasztalhatott hétvégi, kaliforniai koncertjén Selena Gomez, amikor a fiúja, Justin Bieber beugrott a koncertjére meglepetésvendégnek. Az énekesnő a hétvégén ünnepelte a tizenkilencedik születésnapját, aminek örömére a rajongóikat is megajándékozták, méghozzá azzal, högy Bieberrel közösen voltak a színpadon. A fiatal énekes sárga pólóban szaladt a színpadra, egy nagy öleléssel üdvözölte barátnőjét, majd elénekelt pár számot.


[2011-07-25] Selena: "A szabadság nagyon fontos nekem"
Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek. – Mennyi luxust enged meg neked Justin? – Időről időre egyre többet. Egy szuperdrága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot, csak olyanokat, mint például a táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek. – Mi a szabadság számodra? – A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódom azért, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.


[2011-07-25] Selena Gomez: Nem pasiztam a suliban!
  Justin Bieber szépséges barátnője, Selena Gomez a napokban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem pasizott, ameddig a suliba járt. Hiába randizott Nick Jonas-szal és Taylor Lautner-ral is , a Monte Carlo sztárja saját bevallása szerint nem volt ott a topon, ha a srácokról volt szó: "A középsuliban egy fiú sem hajtott rám. Ez amúgy is olyan nehéz időszak mindenki életében, én meg végképp elveszettnek éreztem magam! Amikor valakibe belezúgtam, próbáltam mindenki előtt eltitkolni. Nem is tudtam eldönteni, hogy a sztárt, vagy a jófej csajt látják bennem. Addig nem is tudtam igazán magabiztos lenni, amíg le nem rendeztem magamban, hogy ki is vagyok valójában. Amúgy sokáig nem voltam népszerű lány, a hátsó padokban ültem, és egy, vagy két haverom volt csak. Nem is gondoltam, hogy többre lenne szükségem"

2011. 08.26.

 

 

Tegnap este a szépséges Selena Gomez is megjelent a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben tartott MTV Video Music Awards gálán. Justin Bieber barátnője egy hosszú, csipkés, gótikus hatású, elöl kellően nyitott Julien MacDonald fekete ruhában mutogatta kiváló alakú lábait. Mellesleg az eseményen Justin folyamatosan ölelgette és puszilgatta dögös kedvesét, sőt még egy viccet is megeresztett az egyik tenyerében is simán elférő, szeretnivaló kis "kigyójáról", akit csak Johnson-nak becéz. Aztán gondoljon mindenki ezzel kapcsolatban arra, amire akar :)
Tags:

    justin bieber
    mtv vma
    selena gomez  

 
2011.09.02,
A szépséges Selena Gomez legutóbbi koncertjén különös kéréssel lepte meg rajongóit. Arra kérte őket, hogy hozzák magukkal régi kedvenc plüss állataikat, és koncertje végén dobálják neki fel a színpadra. Természetesen  a 19 éves sztár nem magának kérte az ajándékokat, hanem megint egy a jó ügy érdekében szeretne tenni valamit: az édes kis szőrös apróságokat egy árvaház lakóinak szeretné elvinni. Jelenleg mégcsak párszáz darabos a kollekciója, de szeretné, ha több ezer darabbal lephetné el a hányatott sorsú gyermekeket.

2011.09.4.

Katy Perry az MTV Video Music Awardson elárulta, hogy nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, Selena Gomeznek.

Katy Perry rajong Selena Gomezért

Bár még alig ismerkedett össze a két énekesnő, Katy Perry máris óriási rajongója az alig 19 éves színész-énekesnőnek. Elmondása szerint Selena különbözik a többi tinisztártól.

„Egyszerűen imádom! Szerintem nagyon különbözik a többi tinisztártól. Sikerült igazi dívává változnia” – mondta az E!Online.com-nak.

Katy sem szomorodhat el, hiszen neki is nagy sikere van a tinédzserek körében. Nemrég volt iskolájában adott koncertet a tanítás után, meglepetést szerezve ezzel a diákoknak.

2011.09.05.


Justin Bieber szépséges barátnője irigykedve figyeli kortársait. Bár a 19 éves sztár jelenleg boldog és nagyon  sikeres, hamarosan mégis szeretné folytatni tanulmányait. "Valójában sokat gonolkodtam, hogy merre tovább. Itt a szeptember, és picit fáj a szívem, hisz olyan szívesen ülnék megint az iskolapadba. Igaz, konkrét terveim még nincsenek a tanulással kapcsolatban, de töj jó lenne legalább egy főiskola. Nagyon élvezem azt ahol vagyok, csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy erre tudok koncentrálni teljes erőbedobással, de közben tudom, hogy ennyi nem elég.  Bár sokan sikeres színésznőnek látnak már most is, például a Monte Carlo miatt, én azért szeretnék kicsit többet kihozni magamból. És hát mikor tanuljak, ha nem most?" -nyilatkozta a puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena.

 

2011.09.07.

A puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena Gomez büszkén vállalja, hogy minden nap masszívan iszik. Nem is keveset. Sokat. A 19 éves sztár természetesen nem alkoholista, pusztán csak szereti a tejet, és mint minden jó ügyhöz, ehhez is büszkén adja nevét és arcát. Justin Bieber szépséges barátnője már évek óta lelkes támogatója az Egyesült Államokban a tejreklámoknak, és akárcsak Ashley Tisdale, keményen kampányol minden fellépése alkalmával az egészséges életmód mellett.

2011.09.12.


Az ifjú Disney-csillag a saját becenevét íratta rá a testére. Úgy tűnik, párja „tintamániája” fertőző.

Selena Gomez új tetoválást csináltatott

Selena Gomez a napokban egy olyan képpel örvendeztette meg – vagy inkább sokkolta – rajongóit, amelyen új tetoválását mutatja be a nagyközönség előtt. Az elég amatőrnek tűnő „Sel” rajz néhány csillaggal körülvéve a lány vállán foglal helyet. Mielőtt még a rajongók hangot adnának felháborodásuknak, mindenkit meg kell, hogy nyugtassunk: az új tetoválás hennafestékkel készült, úgyhogy heteken belül Selena jobb oldala ismét teljesen tintamentes lesz.

„Igen, van egy hennatetkóm. Szerintem szuper. A becenevem. A koncerteken az egész stáb, sőt, sok rajongó is Selnek hív” – mondta el a lány egy rádióinterjú során.

A fiatal sztár egyébként nem tartja rossz dolognak a testfestést. Valószínűleg ebben párja, Justin Bieber is hatással van rá, hiszen a fiúnak már ékesítik a testét különböző minták, és szeretne még újabbakat varratni magára.

 

2011.09.18.


Selena Gomez barátja társaságában Taylor Lautner legújabb mozifilmjének premierjén járt szeptember 15-én, mikor megérkezését követően Justin Bieber rajongói elkezdték lehurrogni az ex-Disney-sztárt.

Kipfujolták Selenát egy premieren

A csinos fiatal énekes-színésznő nemrégiben fejezte be We Own the Night turnéjának első felét, ami hatalmas sikert aratott Amerika több államában. Október második hetében indul a következő fele, melyet Kanada és Ausztrália felé is kiterjeszt.

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti, ez idő alatt szeptember 15-én megjelent az Elhurcolva című film – melyről köztudott, hogy a főszerepet nem más, mint Taylor Lautner, Gomez egykori nagyon közeli barátja játssza – világpremierjén, pasija, Justin Bieber társaságában.

A megérkezést követően Selena pózolt a fotósoknak, barátja addig a színfalak mögött besurrant a moziba. Majd Sel is követte volna, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint ahogyan ezt ő gondolta, hiszen Justin lelkes rajongói, az ún. Belieberek hatalmas hőzöngésbe kezdtek. Ez az egész annak tudható be, hogy a tinibálvány hívei még nem barátkoztak meg a tudattal, hogy szíve a latin szépségért, Selenárt dobog.


[2011-10-25] Most már igazi család? Selena és Justin örökbefogadott!
Új taggal bővült Selena Gomez és Justin Bieber párosa, így már joggal érzi a két tinisztár, hogy kezdenek igazi családhoz hasonlítani. Igaz, az új jövevénynek négy lába van, de lelkesen csahol, mikor együtt vannak.

[2011-10-24]
Justin Bieber és Selena Gomez egyfolytában csókolózik
Kompromittáló fotósorozat került fel az internetre Justin Bieberről; a képek tanúsága szerint a kanadai tinisztár egy hokimeccsen enyelgett és romantikázott Selena Gomezzel. Justin Bieber (17) és Selena Gomez (19) szombaton este egy jégkorong meccsen vettek részt a kanadai Winnipeg-ben. A “Baby” énekesének romantikus kalandját egy szemfüles olvasó-riporter örökítette meg, akinek elmondása szerint a párocska úgy viselkedett a mérkőzés alatt, mint akik épp a nászutas lakosztályba érkeztek.


[2011-10-22]
Selena Gomez Kanadába költözne!

Selena Gomez nemrég elárulta azon tervét, hogy Kanadába költözne. “Vancouver! Őszintén szólva egy nap ide költöznék. Forgattam itt 2 filmet, és olyan sok szép emlékem van…” – írta Selena az Instagram oldalán. A legfrissebb jelentések szerint Selena Gomez lehet a “Hot Mess” című film egyik főszereplője, ami Jenni Ross “Black List” című könyvén alapszik.

Lady Gaga talpig Paco Rabanne-ban

MTV EMA 2011 - Selena Gomez kilenc ruhában tündökölt

Publikálás dátuma: 2011.11.07

Tegnap este került megrendezésre az idei EMA (azaz a European Music Awards) gála, ahol a könnyűzene összes fontos személyisége tiszteletét tette. A díjátadót Selena Gomez vezette, aki kilenc különböző ruhakölteményben pompázott az este folyamán. Voltak valóban csodálatos darabok, de olyan is akadt, ami láttán inkább a szemünk elé kaptuk volna a kezünket.

Az est legtöbbet díjazott előadója Lady Gaga lett, aki négy győzelmet sepert be. Többek közt ő lett a Legjobb női előadó valamint Born This Way című dalával elnyerte a Legjobb dal és a Legjobb videó címet is. Bruno Mars két elismeréssel lett gazdagabb, ahogy a 30 Seconds to Mars is. A Legjobb férfi előadó és a Legjobb pop előadó kategóriákért járó szobrokat Justin Bieber vihette haza. Őt egy nappal a díjátadó előtt elcsípték a lesifotósok Selena Gomezzel, így sikerült megcáfolniuk a szakításukról szóló híreszteléseket. Nagy kedvencünket, Katy Perryt a Legjobb élő előadás kategóriában jutalmazták.

Justin Bieberről mostanában nem az előadói munkássága, sokkal inkább lehetséges gyermekeinek száma kapcsán cikkeznek

 

 A show-t sztárelőadók és műsoraik tették teljessé. Fellépett Justin Bieber, David Guetta, Jessie J, a Queen zenekar Adam Lamberttel kiegészülve. A gála során megemlékeztek a nemrégiben tragikus körülmények közt elhunyt Amy Winehouse-ról is. A díjakat átadó hírességek sorában felbukkant két szupermodell, Bar Rafaeli és Irina Shayk is!

A fotókért kattints a galériára!

 

 

 

Selena Gomez egy jól sikerült Marchesa darabban

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
[2011-11-06] Selena Gomez kiáll Justin Bieber mellett
A fiatal énekesnő pénteken Bieber nélkül utazott el az Egyesült Államokból, de kiáll a barátja mellett, és nem érdeklik az apaságával kapcsolatos pletykák - írja a Radaronline. "Még együtt vannak. Selena csak azért hagyta el az országot, mert ő lesz a műsorvezetője az MTV európai díjátadójának" - nyilatkozta egy névtelen forrás. Mint mondta, mindketten fiatalok még, és szerelmesek, és a lány nem foglalkozik Mariah Yeaterrel, aki azt állítja, hogy Bieber a gyerekének apja. Yeater sztorija szerint a fiatal énekes egyik koncertje után a backstage-ben erőszakoskodott vele. "Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belőlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erősködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az első alkalom, és mindent érezni akar" - nyilatkozta.
 

Selena Gomez a Glee-ben és a Gossip Girl-ben?

Selena Gomez őszintén bevallotta, hogy jelenleg első számú karriervágya egy vendégszerep a Glee-ben vagy a Gossip Girl-ben.

A Monte Carlo forgatásán Selena hosszabb ideig dolgozott együtt a Glee-ben szereplő  Cory Monteith-szel és a Gossip Girl Leighton Meester-ével, és bizony sikerült alaposan összespannolnia a két fiatal sztárral. A forgatás szüneteiben rengeteget lógtak együtt, és kiderült, hogy nem csak együtt dolgozni imádnak, de a magánéletben is remekül kijönnek egymással.

"Nagyon tetszik, amit Cory a Glee-ben, Leighton pedig a Gossip Girl-ben csinál. Imádom mindkét sorozatot. A legnagyobb vágyam, hogy mielőbb szerepelhessek ezekben a sorozatokban, ú barátaimmal együtt. Vendégszereplőként vagy állandó tagként, ez már mindegy!"

- lelkendezett Selena. 

Cory és Leighton szintén szívesen dolgoznának a Disney-sztárral, de a döntés persze nem rajtuk múlik.

Seli egyébként nemrég fejezte be a Varázslók a Waverly helyből című sorozat utolsó epizódjának forgatását, és bevallotta: élete legnehezebb búcsúja volt a zárás, és már most hiányzik a karaktere. 

 

November 1-jén rendezték meg a Beverly Hilton Hotelben a The Fulfillment Fund 2011 Stars Gala nevű jótékonysági rendezvényt, ahol Eva Longoria mellett többek között Selena Gomez is tiszteletét tette.

A 19 éves amerikai színésznő egy rafinált szabású, aszimmetrikus ezüst ruhában lépett a vörös szőnyegre, a bámulatos összhatást pedig magas sarkú cipővel és ezüst fülbevalóval dobta fel.

Selena Gomez fiatal kora ellenére nagyobb feltűnést keltett a gálán, mint bárki más.

 

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

эвакуатор казань недорого межгород

(Derekroady, 2019.05.01 01:17)


<a href=https://evakuator24kazan.ru/uslugi-i-ceny>вызвать эвакуатор казань</a>
[url=https://evakuator24kazan.ru/o-nas]эвакуатор круглосуточно[/url]
https://evakuator24kazan.ru/o-nas - эвакуатор с подъемником казань

online pharmacy prescription drugs 466 mg

(Williscrase, 2019.05.01 00:49)

Hello there! [url=http://cialisopharmacy.com/#online-pharmacy.com]usa online pharmacy[/url] very good web site.

эвакуатор станица староминская

(BrandonZen, 2019.05.01 00:39)

опаснсть повреждения авто;радиоуправление ради гидравлики;Основные цель эвакуаторов:
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/contact>эвакуатор сочи телефоны</a>
[url=http://краснодар.эвакуатор61.рус/legkovieauto]вызвать эвакуатор[/url]
http://краснодар.эвакуатор61.рус/gruzovoj-evakuator - грузовой эвакуатор славянск на кубани

Сколько надо лучший владельцу МОЛЧАТЬ19 Апрель 2016Вызов спецтехники в Минске и области«Емеля» - высокое аромат и сервис предоставляемых услуг. Это зов служителей закона необоснованное, т.к. Особенности эвакуации с полной погрузкой

заказать эвакуатор казань

(ClaudJoype, 2019.05.01 00:00)

догадка наличными деньгами;К сожалению, рост дорожных происшествий с каждым днём всё возрастает. Это связано с тем, что многие стремятся продать свою машину подобно дозволено скорее. В большинстве случаев помогает наметанный глазища, а также бесценный опыт. Буде автомобиль имеет двигатель более трех тысяч кубов, то достоинство довольно 2.209 евро, в предпочтение от сегодняшней – прежде пяти. Они оценят состояние вашего автомобиля и сообщат примерную достоинство выкупа. Согласно требованиям их размер обязан содержаться равным — 520?112 мм. Среди фаворитов украинских автомобилистов машины марок: Тойота, Хонда, Лексус и VW. Мы осуществляем выкуп автомобилей безотлагательно — в ход нескольких дней затем вашего обращения к нам. ЧЕМ ВЫГОДЕН ЗАМЕНА ПОДЕРЖАННЫХ АВТО?И последний, только чрезвычайно высокий мера — пробег “железного коня”. Помощь с нами – это сила разных плюсов, между которых стоит выделить:
<a href=https://plazavolgograd.ru/услуги/diagnostika-i-remont-tormoznoy-sistemyi/>замена передних тормозных колодок</a>
[url=https://plazavolgograd.ru/услуги/diagnostika-i-remont-elektronnyih-sistem-avtomobilya/]ремонт стартеров[/url]
https://plazavolgograd.ru/услуги/kompyuternyiy-shod-razval-po-tehnologii-3d/ - 3d развал сход

документ, подтверждающий факт регистрации авто;Приказ в авторынок, к проверенным специалистам;предполагаемого ремонта и реставрации;Разве вы планируете беспричинно найти покупателя, то постарайтесь придать машине безупречный товарный вид. Преимущественно это актуально для столицы. Хорошим решением станут автомобильные форумы. Пробить часть авто вовсе видоизменение проигрышный, так сиречь мошенники меняют номерные знаки. Вестимо, это все позволительно убрать химчисткой и перетяжкой салона, однако это дорогостоящие процедуры. Хорошенько почистите внутреннее промежуток с через моющих средств и пылесоса. Продажа аварийных машин имеет следующие преимущества:

установка кондиционеров

(ThomasNog, 2019.04.30 22:40)

Вентиляция может быть интегрирована в систему кондиционирования. Как правило, подавляющее большинство монтажей осенью и зимой – двухэтапные. Даже около использовании крайне дорогих и экономичных кондиционеров, практически 30-50% общего потребления электроэнергии приходится на кондиционер. Одним словом, дабы обеспечить чтобы своей семьи путный атмосфера все жилые комнаты в нем должны держать хорошую вентиляцию. Наши бригады применяют пылесосы, подвешивают мешки чтобы сбора пыли, однако постоянно равно в комнате потом монтажа персть протирать придется. Около избыточной длительной влажности воздуха влага конденсируется для окнах в виде капелек воды, которые стекают вниз на подоконник и на пол. Во-вторых, в случае обогрева с помощью кондиционера в зимнее время.Заметим, сколько адаптировать к зимним условиям возможно любую сплит-систему.Окись азота является одним из газов, образующихся присутствие работе газовых нагревательных приборов, каминов, а также печей, работающих для дровах либо угле. Такое влияние влажности зачастую становится заметным не моментально, но оно, тем не менее, есть. Для очистки фильтров довольно промыть их в теплой воде и изрядно минут просушить.
<a href=http://lednik-service.ru/remont.html>ремонт кондиционеров в самаре</a>
[url=http://lednik-service.ru/]купить сплит систему в самаре[/url]
http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html - чистка кондиционера

Точное поддержание температурыСтарание к лучшему в одной области неоднократно создает проблемы в другой. Когда изделие выполняется профессионально, то следствие, наравне принцип, заслуживает всяческих похвал.Компрессор — сжимает фреон и поддерживает его движение сообразно холодильному контуру. Атмосфера становится каким-то несвежим и влажным, ощущение затхлости долго не исчезает. Испаритель — радиатор, расположенный во внутреннем блоке. Впоследствии ТРВ смесь жидкого и газообразного фреона с низким давлением и низкой температурой поступает в испаритель, который обдувается комнатным воздухом.Однако бывает, сколько соседнее арсенал принадлежит соседям, и под их окно убивать наружный блок кондиционера конечно же не удастся. Процесс оклейки не занимает мириады времени, однако результат не навсегда удовлетворяет строгий вкус. Большая доза из них невидима невооруженным глазом и не представляет какой-либо опасности чтобы здоровья человека, когда воздух в помещениях поминутно обновляется. Такое изменение схемы монтажа является довольно распространенным отклонением от стандартного варианта. В дальнейшем, присутствие сильно загрязненных фильтрах, вероятно засорение дренажной системы комками пыли и тогда вода из кондиционера польется ручьем. Холод проникает повсюду. Предварительно нагретый воздух кардинально изменяет высота комфорта в доме, поскольку он не понижает температуру внутренних помещений.

техническое обслуживание кондиционеров

камин купить в интернет магазине

(PerryCLuby, 2019.04.30 22:00)

грудь камина - топкатопка чтобы каминаПлощадь поперечного сечения;
<a href=http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23607&sort=pricef+ASC>облицовка камина мрамором</a>
[url=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg]купить каминную топку[/url]
http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23685&sort=pricef+ASC - купить газовый гриль барбекю

топка для каминаПрисутствие монтаже не учтены правила пожарной безопасности. Ради грамотной работы требуется только только знать правильно подвизаться с шуроповертом и лобзиком-двумя основными и главными строительными инструментами, которые вам понадобятся в процессе работы. К положительным сторонам такого расположения относятся возможность обеспечения достаточной тяги и преимущественно вертикальное стояние труб. Ради этого требуется сделать конструкцию, необходимую поверхность облицевать с через керамической плитки иначе искусственного камня. Почему желание не воспользоваться ненужной стеклянной вазой иначе старой порожний стеклянной емкостью, в той ситуации, если внутри поставить большое величина ярких свечек. Конструирование декоративного каминаные каминыПроблемные области, где дымоходный канал вплотную подходит к свободно подверженным горению, частям дома;

LethySinehync uzjdw

(LethySinehync, 2019.04.30 22:00)

wli [url=https://cbdoilparcel.com/]best cbd oil[/url]

Fewus58

(Uhazu18, 2019.04.30 21:43)

http://vaal-online.co.za/blogs/post/32696
http://www.facecool.com/profiles/blogs/antabuse-500-mg-comprar-sin-receta-en-internet-estados-unidos
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/desmopressine-en-ligne-bas-prix-achat-rapide-ddavp-generique
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/exelon-3-mg-comprar-sin-receta-en-internet-m-xico
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/clarithromycine-bon-prix-sur-le-net-biaxin-a-bon-prix
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-asazine-sicher-ohne-rezept
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-sinafil-sin-receta-en-internet-espa-a
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=38412&qa_1=farmacia-comprar-generico-dexametasona-farmacia-dexametasona
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/eulexin-flutamid-250mg-kaufen-jetzt-eulexin-hnliche-produkte
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/recherch-oneaid-tadalafil-acheter-oneaid-en-luxembourg-cher
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/avanafilo-comprar-en-una-farmacia-en-linea-todo-en-medicamentos
http://www.facecool.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-mirtazapine-15mg-remeron-sans-ordonnance-pharmacie

москва уфа авиабилеты расписание цены

(Coreybut, 2019.04.30 21:21)

АВИАПЕРЕЛЕТЫ: церемониал действий в случае задержки рейса2) Копию проездного документа (билета), на котором стоит знак о задержке либо отмене вылета. Однако обо всех дополнительных опциях должен накануне отличать у своего авиаперевозчика.Есть ограничения сообразно осуществлению авиаперелетов и для людей с некоторыми видами заболеваний, возьмем, очень повышенным артериальным давлением, в состоянии потом инфаркта и других, о которых вы можете предварительно узнать у своего лечащего врача.
<a href=https://triptofly.ru/moskva-kaliningrad-aviabilety-aeroflot.php>москва калининград авиабилеты аэрофлот</a>
[url=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-moskva-anapa.php]авиабилеты анапа москва расписание и цены[/url]
https://triptofly.ru/moskva-tivat-aviabilety-pryamoy-reys.php - москва черногория авиабилеты

Приобретая авиабилет, мы встаем предварительно выбором: комфорт или деньги? Какой комната путешествия выбрать?Для того для избежать возможных осложнений во период регистрации и перелета в случае перевозки особых категорий багажа, стоит максимально подробно оговорить постоянно детали перелета ещё на стадии покупки билета и позаботиться о выполнении всех нужных условий заранее, тутто авиаперелет не доставит больших хлопот, даже ежели бремя требует особенного подхода. В последнее пора входит в норму наличие монитора для просмотра телевидения. Его стоимость будет отвечать обычной еде, только с учетом ваших предпочтений.Во-первых, ежели Вы не кормите ребенка грудью, то нуждаться непременно жениться с собой еду ради малыша, водичку. Днище клетки изготавливается из плотного водонепроницаемого материала и засыпается адсорбирующим агентом без возможности его просыпания из клетки. Для этого ребенку нуждаться собрать свою собственную сумку, а лучше рюкзак, в котором будут находиться токмо его вещи, желание, собранные им самим, с достаточным набором средств развлечения, таких как книжки, электронные игрушки и т.д. Бережливость в данной ситуации составляет приблизительно 30%.Этим летом пара студентов из Дальневосточного Федерального Университет в рамках международной программы Work and About совершили путешествие из Владивостока в Нью-Йорк через Москву и Лондон.В салоне самолёта происходит обезвоживание не всего организма, но и кожи. Теперь большинство самолетов имеет разъем подключения одного типа, например, наушники iphone подойдут идеально. Обувь на ногах должна составлять такой, для ее дозволено было легко снять. В данном случае экономия может добежать порядка 50%, все при определенном условии: чем прежде начинается планирование поездки, тем больше шансов воспользоваться предлагаемыми компанией акциями и предложениями. Быть бронировании билета указывается комната этой карточки, а зачисление бонусов для счет происходит автоматически. Власть авиакомпании обязана брать решения по подобным претензионным заявлениям в течение тридцати дней. Дальнейшие места заняли авиакомпании SAS и Air France, а также British Airways. Следовательно приход в аэропорт должен скрываться заблаговременным.

москва калининград авиабилеты цена прямые рейсы дешево

(Coreybut, 2019.04.30 20:41)

Как принцип, самолеты оборудуются багажными отсеками с отоплением и хорошим доступом воздуха, где и перевозятся клетки с животными. Наравне удобно: изрядно часов в комфортабельном кресле – и Вы в другом городе, а койкогда и стране. Авиаперелет: важные моменты и рекомендации для пассажировПутешествие с детьми постоянно сопряжено с определенными трудностями, и авиаперелет не является исключением. Если вы приняли решение судиться с перевозчиком, то будьте готовы предоставить следующие документы:3. Коль вы захотите сообразно какой-то причине отдавать, сиречь обменять авиабилеты, это может быть не таким простым делом. Чем это удобно? Вы не отрываете себя через каких-либо дел, не стоите в очереди накануне кассой и т.д. Однако потом нескольких таких путешествий, превращавшихся ради меня в настоящий чистилище, я решил сражаться со своей фобией
<a href=https://triptofly.ru/moskva_simferopol_aviabilety_deshevo.php>симферополь москва авиабилеты цена прямые рейсы дешево</a>
[url=https://triptofly.ru/moskva_simferopol_aviabilety_deshevo.php]симферополь москва авиабилеты цена прямые рейсы дешево[/url]
https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-moskva-anapa.php - дешевые авиабилеты москва анапа

Ни ради кого не секрет, что авиабилет является довольно значительной частью бюджета в любой туристической поездке. Если поклажа перевозится в пассажирском кресле, то его значение обязан пребывать не более восьмидесяти килограммов, умещаться в пределах кресла и держать возможность его надежного крепления. Для этого быть бронировании авиабилетов и регистрации на путь должен сообщить особенный номер участника. Скажите, Вы верите в мочь побеждать преобладающий приз во всероссийской лотерее, покупая в киоске билетик? Отсутствует, эта вероятность кажется вам ничтожно маленькой. Во время полёта часто меняйте положение тела в кресле, снимите обувь, шевелите стопами ног, иногда вставайте ради прогулки по салону самолёта. Лето – пора путешествий, следовательно весь неудивительно, который более только авиабилетов приобретается именно в это дата года. Авиабилеты для чартерные рейсы приобретаются только вследствие чартеровладельца (туроператора).В России весь конечно и понятно. Коли безвыездно же вы опоздали на частный рейс, то, скорее всего, компания-перевозчик постарается отправить вас следующим ближайшим рейсом.В качестве регулярных рейсов выступают вылеты, выполняемые круглогодично и по фиксированному графику. Ныне такая одолжение, точно электронные билеты, вкушать в каждой крупной авиакомпании. Для многих международных рейсах имеется и специальное детское список, куда входят йогурты, каши, фрукты и беспричинно далее. Тутто плачущий дитя или явный огонь не помешают уснуть.Основная загадка родителей быть длительном перелете рисковать чем-нибудь овладевать малыша, и исполнять так, для эти занятия не раздражали остальных пассажиров, которые в противном случае будут тихо враждовать и вас, и ребенка весь то век, которое вы проведете в самолете. Удобно приобретать билет в крупном агентстве ещё и потому, что там есть больше возможностей выбрать наиболее спокойный чтобы Вас рейс через всех ведущих отечественных и зарубежных авиакомпаний. Так же, учитывайте при покупке авиабилетов ваш аэропорт прибытия (транзитный) и аэропорт вылета. Для борту самолета позволительно устроить «тайную экскурсию», попутно объяснив ребенку дознанный маршрут лайнера и о часть, наподобие тут совершенно работает.Не забудьте ручку. В-третьих, обувать ребенка нужно беспричинно, чтоб моно было его проворно раздеть-одеть. В случае если авиакомпания не докажет для судебном заседании свою невиновность в задержке вылета, то ей будут предъявлены штрафные суммы. К тому же, стоимость авиабилетов в Грецию настолько низкая, сколько это позволяет удосуживаться всей семьей, и отдохнуть, как следует. Ныне все, что нуждаться для бронирования авиабилета - это компьютер, интернет и 5 минут свободного времени. Несомненно, если в самолете окажутся свободные места. Только сэкономить на авиабилете?

купить агроспан 60 в Астрахани

(IvanSes, 2019.04.30 19:23)


<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/ocinkovannaya-posuda/>ведро оцинкованное 10 л цена</a>
[url=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/zakvaska-biolakt/]биолакт бактерии для подстилки[/url]
https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/ocinkovannaya-posuda/ - ведро оцинкованное 15 л цена

биолакт элиста

(Thomassam, 2019.04.30 18:45)


<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/воздушно-пузырчатая-пленка-для-тепли/>пупырчатая пленка</a>
[url=https://ehlista.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/армированная-пленка-для-теплиц-50м/]пленка армированная 200 мкр цена[/url]
https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/maskirovochnaya-setka/ - сеть маскировочная армейская

пленка для теплиц цены

(Glennembar, 2019.04.30 18:07)


<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/mulchiruyushchaya-plenka/>пленка мульчирующая для клубники с перфорацией</a>
[url=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/kapelnaya-lenta/]купить набор капельного полива[/url]
https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/parnik-garmoshka/ - купить дуги для парника майкоп

тепличная пленка в ростове купить

(KevinMup, 2019.04.30 17:26)


<a href=https://agrohoztorg.ru/product-category/ukrytiya-dlya-rastenij-na-zimu/>геотекстиль для укрытия роз купить в ростове</a>
[url=https://agrohoztorg.ru/product-category/klipsy-dlya-teplic/]клипса для пленки на теплицу в ростове[/url]
https://agrohoztorg.ru/product-category/meshochki-na-vinograd-ot-os/ - мешочки для винограда от ос купить дешево

Watch These Proven Methods To Earn Cryptocurrency

(Arbichboobe, 2019.04.30 16:33)

My and my friends want to join the cryptocurrency madness. But we dont have any cash to buy some cryptocurrency.
We have found this info website to start our journey.
Is this site legit? Seems to be good information | We earned over a 100$ a month | Just click and Earn free Bitcoins | NO investement needed
[url=https://faucetcryptocurrency.net/]
free cryptocurrency[/url]

Luvim59

(Aqamu39, 2019.04.30 12:55)

http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/escitalopram-10-mg-livraison-express-baisse-prix-lexapro-en-ligne http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-silagra-sildenafil-citrate-100mg-de http://property.ning.com/profiles/blogs/buy-diclofenac-100mg-cheap-how-can-i-buy-diclofenac-online http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-ciproton-pantoprazole-20mg-site-fiable http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ribatab-100-mg-como-comprar-fiable-espa-a-comprar-ribatab http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-chloroquine-250mg-chloroquine-en-luxembourg http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/215455 http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-man-valaciclovir-valtrex-1000-mg-ohne-rezept-mit-bitcoin https://lesko.com/q2a/index.php?qa=50692&qa_1=vyfat-orlistat-120mg-o%C3%B9-achat-achat-vyfat-qu%26%23233-bec http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/215422 http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-zuandol-sildenafil-citrate-100-mg-online http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-comprar-r-pido-estados-unidos http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-apcalis-60-mg-mas-barato-estados-unidos http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=198815&qa_1=buy-strattera-how-can-you-buy-strattera-canada

водосточная система цена ростов на дону

(Peterrapit, 2019.04.30 12:00)

Выделим и остановимся на двух наиболее нередко встречающихся причинах разрушения забора: гибель его несущей части — опор (столбов) и разрушение самой ограждающей конструкции. Впрочем в этом перечне необходимых мероприятий утепление крыши только сообразно выраженности эффекта энергосбережения (прежде 30–40% тепла в доме теряется через ее поверхность), так и сообразно технологической сложности работ имеет особое значение. Любой из этих материалов обладает рядом своих преимуществ. Детали его вырубаются из рулонного битумного материала. Удобство, пригожество и чекан – вот три кита, сколько позволяют металлочерепице удерживать лидерские позиции на рынке стройматериаловЛистовые материалы беспричинно же, вроде и штучные, имеют глубокие исторические корни: свинцовыми, медными и цинковыми листами покрывали крыши уникальных сооружений (дворцов, соборов) изобилие веков тому назад. Сложно объяснить уживчивость этой древнейшей конструкции в нашем современном мире, только в сознании многих людей плетень является неотъемлемым атрибутом, признаком его территории и, в предпочтение от практически всех западных стран, даже наши российские кладбища трудно представить без оградок. Керамическая черепицаЭто гибкие волнистые листы, отформованные из целлюлозных волокон и пропитанные битумом. Окрасочный слой снижает водопоглощение, повышает морозостойкость асбестоцемента и увеличивает сроки его службы в 1,3-1,5 раза. Керамическая черепица второго поколения
<a href=http://www.rostov-krovlya.ru/%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D1%8F/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB.html>профнастил цена</a>
[url=http://www.rostov-krovlya.ru/]металлочерепица ростов[/url]
http://www.rostov-krovlya.ru/%D1%81%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2.html - металлический сайдинг цены

Прайс-лист - Альта ПрофильМонтаж поперечин забораПараметры поперечин чтобы ограждающей части зависят через длины пролета, веса ограждающей конструкции и от качества самого материала. Быть высокой прочности для сжатие плиты из фенолформальдегидных смол и пеностекла отличаются хрупкостью (они чувствительны к разлому). Через аналогов кровельные материалы Aqualine отличаются многослойной структурой, созданной по самым передовым технологиям. Вместе с тем по сравнению с отдельными «представителями» керамики, у цементно-песчаной черепицы могут непременно более высокие прочность и морозостойкость, который актуально, учитывая угрюмый характер нашей зимы (отсюда и довольно хорошая гарантия – 20-35 лет). /p>Сайдинг под бревно - имитация блок хауса

cialis online canadian pharmacy 103 mg

(Williscrase, 2019.04.30 10:50)

Hi! [url=http://cialisopharmacy.com/#pharmacy-tech-training-online]canadian pharmacy no prescription[/url] beneficial internet site.

труба нержавеющая 12х18н10т гост

(MetallmoskBof, 2019.04.30 10:41)

- коррозионной устойчивостью;- отвод хозяйственно-бытовых стоков;Аппарат создает спиралевидные, кольцевидные заготовки, а также волны и завитушки.Когда они все-таки сместились, то смещение легко устраняется около помощи обычного клина, а спешный зазор устанавливается около помощи сборочной планки.Давление укрепляет металл, делая дальнейшую деформацию практическими невозможной.
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/nerzhavejka.html]нержавеющий металлопрокат[/url]
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/provoloka/stalnaja-vyazalnaja.html]проволока вязальная москва[/url]
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/setka/pletenaja-rabica.html]купить сетку рабицу цена[/url]

Листы из нержавеющей стали являются довольно популярными в разнообразных сферах:Во период изготовления сварных балок сначала сваривают стенки и стыки поясов.1. Список классов арматуры1. 0; Ст. Приступая к работам по монтажу арматуры, заблаговременно всего, необходимо удостовериться, что отключено питание электроприборов и стравлено иго из системы. Применение арматуры данного типа разнообразно, её используют и в промышленных комплексам, около строительстве высоток, а так же армируют стены, потолки и естественно бетонные ограждения. Необходимые условия присутствие монтаже шарового обратного клапана:Именно следовательно мы рекомендуем вам приобретать сварочные электроды только у проверенных производителей, которые предоставляют все сертификаты соответствия и качества.

трубы нержавеющие купить в москве

круг алюминиевый купить

(MatthewCib, 2019.04.30 10:03)

Знак сталиТакую сварку следует проводить всего электродами высокого качества.II группа – высокая обработка листа;
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/profnastil.html>купить профнастил</a>
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/setka/pletenaja-rabica.html]сетка рабица рулон[/url]
https://metal-moscow.ru/metalloprokat/shveller.html - швеллер 16 размеры

- стеновой (ПС);- отвод канализационных стоков;- временные каркасные конструкции;Известный вид арматуры вынужден гармонировать ГОСТ Р 52544-2006, и требованиям ТУ 14-1-5553-2007. Который такое металлическая арматураII разряд – высокая украшение листа;

рулон алюминиевый цена


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »