Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena hírek

Selena Gomez szereti Justin Bieber humorát

2011.08.26.

tk3s 20110402 zaf f78 263

Selena Gomez

Selena Gomez szerint nagyon jó humorérzékű a tinibálvány Justin Bieber, az énekesnő szereti a humorát [1]. A 19 éves sztárjelölt azt állítja, rengetegszer nevettette meg őt Justin Bieber. “Tudod amikor szerelmes vagy, tökéletesnek látod a másikat.Mindenki másmilyen,ez teszi őket széppé. Mindenkinek vannak csípős megjegyzései. Megbízni valakiben elképesztő dolog,  az egész a bizalomról szól. Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik ha szerelmesek, csinálják.  Örülök, hogy van mellettem valaki, aki megért engem. Justin rengeteg vicces dologgal előjön és ezzel sok jó pontot szerez magának” – mondta Selena Gomez az M magazinnak úgy, hogy talán épp szakítanak Justin Bieberrel.
Selena Gomez tanulna, koncertezne, és még forgatna is 2011.08.25. 

A 19 éves sztár, szeretné folytatni tanulmányait a jövőben, de egyelőre boldog, hogy csak a karrierjére koncentrálhat. Valójában még konkrét tervei sincsenek a tanulással kapcsolatban., de egy rádiós műsorban, ezt nyilatkozta: „Természetesen mindig nyitott vagyok, hogy főiskolára menjek, de jelenleg nagyon élvezem, azt ahol vagyok. Csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy csak erre kell fókuszáljak” Felröppentek olyan hírek is, hogy a Szex és New York előzmény sorozatában szerepet kapna, az énekesnő, de ő ezt cáfolta, és a következőket reagálta: „Ez mind csak pletyka. Valóban nagy megtiszteltetés lenne, de még meg se kerestek. Én is Szex és New York rajongó vagyok, habár édesanyám nagyobb, mert Én nem nézhettem a műsort, amikor fiatalabb voltam, szóval elég sokat kihagytam, de pár részt azért láttam" - olvasható a Female Firstön. _ A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik. „Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena. A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől. A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

Selena Gomez lapátra tette Justin Biebert
2011. augusztus 23. 
Selena Gomez lapátra tette Justin BiebertMegnyugodhatnak az amerikai tinisztár rajongói, a fiatal fiút ugyanis egyes hírek szerint kidobta szintén világhírű barátnője.

Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyről sztárja egyes hírek szerint megelégelte, hogy kedvese nem tud felnőttként viselkedni, és kiadta az útját. Az énekes-színésznő már hónapok óta járt együtt a világ talán leghíresebb tini sztárjával, Justin Bieberrel, de egy brit bulvárlap szerint a kapcsolatnak vége lett.

A rossz nyelvek szerint több baj is volt az ifjú szívtipróval, de a szerelem végét új barátainak köszönheti. Gomez kisasszony ugyanis ki nem állhatta, hogy kedvese olyan rossz hírű zenészekkel tölti az idejét, mint Sean Kingston és Chris Brown.

Bieber egyik barátja állítólag azt mondta – „A nagy címlapszerelemnek vége. Selena már csak barátságot akar. Nem hiszi, hogy Justin elég érett lenne egy valódi, hosszú távú, stabil kapcsolatra. Szingli, és vár egy érettebb, idősebb, meggondoltabb új partnerre.”

Aki nem is lehet olyan messze, mivel a közelmúltban a Transformers sztárjával, Shia Lebeouffal látták flörtölni a lányt. A 25 éves mozisztár pedig már biztosan megfelel a hölgy igényeinek, már ami a korát illeti.
Talán végleg szakított Selena és Justin?

 
 

  Hiába nyilatkozta pár hete Selena, hogy
nem szakítottak élete szerelmével, a legújabb infók szerint mégiscsak vége az álomkapcsolatnak. Állítólag Selena már nem érez többet, csak barátságot a Twitter legbefolyásosabb zenésze iránt, és a 17 éves kanadai sztárt nem érzi elég érett férfinak ahhoz, hogy összeházasodjon vele, vagy legalábbis hosszútávon mellette maradjon. A felröppenő pletykák szerint Selena Gomez titkon Shia LaBeoufba szerelmes, Justin pedig korábbi barátnőjével, Jasmine Villegasszal flörtöl megint. Bárhogy is, nagy kár lenne értük...[2011-08-22] Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat
Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

  Selena Gomez mindig segítő kezet nyújt Taylor Swiftnek 2011.08.21. 

Selena Gomez valamiért fontosnak tartotta megosztani a világgal, milyen jóbarátnője a nagyibugyit villantó Taylor Swift [1]. Mindig számíthat rá, ha baj van. ”Bármilyen problémám van, Taylor mindig segít megoldani. Azt szeretem Taylorban, hogy hisz az egész igaz szerelem dologban. Neki hála, nem vesztettem el a hitemet” - mondta Justin Bieber exnője, Selena Gomez [2] a Top of the Pops magazinnak. Azt is hozzátette, ő segített Taylor Swiftnek, amikor 2008-ban szakított Joe Jonas-szal. “Amikor Taylor és Joe szakítottak, az jutott eszembe, mi lenne ha playlisteket készítenénk egymásnak. Én csajos zenéket küldtem neki, ő pedig visszaküldött pár dalt. Mint például a Hot N Cold Katy Perrytől.” Selena Gomez ugyanilyen jóban van Demi Lovatóval és Miley Cyrusszal is, és állítólag egyikük sem féltékeny a másik sikereire. Egyelőre.  Az énekesnő rendben van magával, és nem tartja normálisnak a féltékenykedést.

Selena Gomez ruhákat fog tervezni


selena-gomez-5-500x360Selena Gomez nemcsak énekel és színészkedik, hanem még csodaszép ruhát is tervez. A fiatal énekesnő elmondta, hogy egy rajongója ihlette meg, aki azt mondta, neki, hogy folyamatosan azon fáradozik, hogy beszerezze azokat a ruhadarabokat, amiket Selena hétköznapokon vagy egy-egy fellépésen hord. A vallomás nagyon megtetszett az énekesnőnek és rögtön öszeállított egy csapatot, majd tavaly megjelent a nevével fémjelzett Dream Out Loud kollekció. Viszont Selena most úgy döntött, hogy szeretne egy kicsit megújulni, így csapatával most azon gondolkozik, hogy egy férfi kollekcióval is előrukkolnak. Azt még nem lehet tudni, hogy erre az idén sor kerül-e, de abban biztosak lehetünk, hogy az énekesnő dögös nevet fog választani kollekciójának. Egyébként Selena ruháit is ugyanaz az üzletlánc fogja forgalmazni, mint a többi celebkreációt. [2011-08-20] Selena Gomez lesz a MTV Pre-VMA show házigazdája
Most érkezett a hír, miszerint Selena Gomez fogja vezetni az idei MTV Pre-VMA showt, amelyet augusztus 28-án rendeznek meg a Los Angeles-i Nokia színházban. “Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek a 2011-es VMA díjátadónak” – nyilatkozta Selena. “Végtére is már évek óta figyelemmel kísérem a VMA-t, és a pre-show mindig is az egyik kedvenc részem volt. Ez egy igazi megtiszteltetés, hogy én lehetek ebben az évben a fekete – szőnyeg házigazdája.” – tette hozzá. A 19 éves tinisztár, Selena Gomez teljes életrajzát most már képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó nemrég el is készítette a legújabb terméket.
Ugrás a teljes cikkre    Selena Gomez nem fog megváltozni Justin Bieber kedvéért.     A 19 éves tinisztár, Selena Gomez kijelentette, hogy nem fog megváltozni jelenlegi partnere, Justin Bieber kedvéért. Selena nem fog megváltozni Justin kedvéért   Selena Gomez, a Disney 19 éves üdvöskéje kijelentette, hogy soha nem fog megváltozni Justin kedvéért, sőt, egy fiúért sem. A színésznő elmesélte, hogy csak egyszer adódott ilyen az életében, hogy fiú miatt változtatott a viselkedésén, ám most nem tenné meg – Justin kedvéért sem. „Nem voltam önmagam, mindig az érdekelt, hogy ő jól érezze magát a társaságomban, mindenki utálta őt, engem kivéve. De nem hallgattam senkire, jobban érdekelt, hogy mit mond ő, mint a szeretteim. Azt hiszem, ezt át kellett élnem, hogy megértsem, mi is folyik körülöttem” – nyilatkozta Selena egyik volt barátjáról. A színésznő azt is elmondta, hogy nyomasztóan érezte magát, és nem tudott addig felszabadultan élni, míg le nem zárták kapcsolatukat.    [2011-08-18] Selena Gomez nem szeret feleslegesen költekezni   Justin Bieber szépséges barátnője igazi szupersztár, szuper gázsival, mégsem szórja két kézzel a pénzt. Saját bevallása szerint tele a hócipője, hogy bárhová megy, fotósok hada kíséri, és amint kétszer ugyanazt a felsőt veszi fel, már arról pletykálnak a lapok, hogy anyagi gondjai vannak. És akkor szóba sem kerültek még a puccos rendezvények és díjátadók, ahol ha véletlenül kétszer is megjelenne ugyanabban a ruhában, a divatszakértők darabokra szednék. A Monte Carlo sztárja viszont sokkal okosabb annál, hogy így pazarolja a pénzt, ezért ezt csinálja: " A vörösszőnyeges eseményeken általában kölcsönruha van rajtam, amit én saját magam választok ki. Mivel úgysem venném fel mégegyszer őket, ezért inkább élvezem egy fél napig, majd visszaviszem őket. Különben is, nagyon ritkán veszek drága dolgokat, de ha mégis megtetszik valami, akkor kétszer is meggondolom, hogy valóban kell-e nekem, és ha igen, másnap visszamegyek, és megveszem. Amúgy meg nem is költök 20 dollárnál többet a ruhadarabjaimra. Én spec sokkal jobban érzem magam, ha 20 dollárt adok egy olyan csini pólóért, ami alig különbözik a 200 dollárostól. " Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Selena, Miley és Demi Britney-dalokkal lépnek fel?
Pletykák szerint a 2011-es MTV Video Music Awards egyfajta tisztelgés lesz Britney Spears előtt, ezért a Disney három leghíresebb sztárja, Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato egy extra produkcióval készülnek.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Taylor Swift legjobb barátnői: Selena Gomez és Emma Stone
Taylor Swift hálás azért, hogy jó barátai között tudhatja Selena Gomezt és Emma Stone-t.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-14] Selena Gomez a tinédzserek új bálványa
A tinik egyik kedvence, Selena Gomez a napokban öt díjat söpört be, színészként és énekesnőként is sikeres, ráadásul párja, Justin Bieber miatt is állandóan reflektorfényben van.
Ugrás a teljes cikkre   Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket. Képregény készült Selena Gomezről   A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt. A Selena-képregényt Marc Shapiro írta, és Alex López rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni. A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.   [2011-08-11] Selena Gomez kockahasat villantott!
Selena Gomez mindig ad okot arra, hogy beszéljünk róla. Most irigylésre méltó felsőtestét mutogatta, így aztán nem csoda, hogy rajongók ezrei irigykednek rá egy-egy koncert után. A 19 éves  Disney-sztár és együttese a The Scene kedden este New Yorkban lépett fel, ahol Selena a When the Sun Goes Down című albumról énekelt slágereket. A Varázslók a Waverly helyből című sorozattal ismertté vált Gomez saját bevallása szerint újabban hízókúrába kezdett, nem edz, és csak szénhidrátban gazdag ételeket eszik, amit nehéz elhinni, az alábbi képet elnézve.
Ugrás a teljes cikkre  

 

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált. Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato   Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva. „A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően. Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt. „Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.    


   

[2011-08-09] Selena Gomez Nick Jonas-szal flörtöl megint
  A Teen Choice Awardson taroló Selena Gomez a héten igazán visszafogottan viselkedik, ha a barátja neve szóba kerül. Bár a pletykákkal ellentétben még nem szakítottak Justin Bieber-rel, az biztos, hogy mosolyszünet van. A mindig vidám Selena láthatóan kevesebbet mosolyog, és bár sokszor lehengerlő , most még szexisebben öltözködik, mint valaha. A jól értesült bennfentesek szerint amúgy megint elkezdett sms-ezni Nick Jonas-szal, hogy ezzel is bosszantsa a kanadai tinisztárt! Fura, pedig Nick az anyukájának is bemutatta már új kedvesét , de hát ki tudja, mit hoz a jövő..
 

 

[2011-08-04] Selena: Én színésznőnek születtem!
  A lehengerlő szépségű Selena Gomez úgy tűnik hiába milliók bálványa, úgy érzi nem elég sikeres az éneklés területén, és a napokban kifejtette, hogy itt az ideje abbahagyni a zenélést, és visszatérni a gyökereihez: a színészethez. Selena a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozattal lett igazán népszerű, és csak később kezdett énekelni, de tény, hogy a filmezést sosem hagyta abba, jelenleg is fut a mozikban a mérsékelt sikerű Monte Carlo című filmje. "Azt hiszem sok ez már nekem. Egyszerre vagyok színésznő és énekesnő, de ez a kettő együtt nagyon sok most. Ha választanom kell majd, valószínűleg a színészetre voksolok majd. Persze a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak egy kis dudorászást jelent a házban vagy a kocsiban. Érzem, hogy én színésznőnek születtem!"  

[2011-08-03] Fiatalos, csinos, kényelmes és olcsó – íme, Selena első saját divatkollekciója
Selena Gomez nemrég saját divatkollekció tervezésébe fogott. A fiatal énekesnő csajos, trendi, de nem túl „elszállt” stílust álmodott meg. A Dream Out Loud névre hallgató kollekció a napokban debütált az egyik legnagyobb amerikai áruházláncban.  

A Selena nevét viselő ruhák és kiegészítők mind trendi, fiatalos és csajos darabok, amik ráadásul olcsók és kényelmesek is. Nem csalódtunk Selenában, a Dream Out Loud cuccok magukon viselik a kedves és bájos énekesnő stílusát. Reméljük a kollekció előbb-utóbb itthon is kapható lesz majd.   Gyereket vár a tinik kedvence? Íme az igazság! Az énekesnővel előfordult az utóbbi időben, hogy egy rejtélyes betegségre hivatkozva lemondta a fellépését. Felmerült a gyanú, hogy Selena Gomez gyermeket vár, és ezt a feltételezést a bulvárlapok alaposan ki is vesézték. Most azonban kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, és a Justin Bieberrajongók fellélegezhetnek, ugyanis a 18 éves Selenának egyelőre nem lesz kisbabája.
  Egy bennfentes elmondta a TMZ amerikai hírportálnak, hogy Selena rengetegvérnyomással kapcsolatos vizsgálatokon ment keresztül, de az orvosok még nem tudták meghatározni, hogy mi okozza a problémát.

Selena Gomez 
azután került kórházba, hogy csütörtökön erős fejfájásra éshányingerre panaszkodott. A színész-énekesnő csütörtökön a Jay Leno show felvétele közben már rosszul érezte magát, majd később egy Los Angeles-i klinikára került.  

Sel a Harry Potter parkban járt  

2011-07-31 19:37:44

A The Wizarding World of Harry Potter élményparkban buliztak egy jót Selena és háttérvokálos barátnői!

A kalandpark Floridában, Orlando-ban van és Sel családját és barátnőit is elvitte egy bulikörre. Felültek a Roxfort Expresszre és taliztak Roxmorts kalauzával is.

Ezután Sel és háttérvokalistái beugrottak a Szárnyas Vadkan vendéglőbe a kezdő varázslók kedvenc italára, egy Vajsörre.
 
sel_butterbeer.jpg   S ha ez még nem lenne elég, magyar vonatkozása is lett a bulinak, hisz a Potter világ legfélelmetesebb sárkányáról elnevezett Hungarian Horntail (Magyar Mennydörgő) nevű hullámvasútra is felpattantak Selenáék egy jót száguldozni!  

 

 
  2011-07-31 19:33:00
 
  A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hírnevét nem nézi jó szemmel.   Sel és Justin már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és híresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.   Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen írta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the Sun Goes Down címet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-jén volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.   Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg tévéshow-ban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, így a zenei „csatát” ő nyerte.   Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tűnik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevű parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állítottak a Madame Tussaud-múzeumban viaszszobrot, míg Justinnak csak pár hónappal később.   Ezek után nem csoda, ha féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állítják. A féltékenységet az is bizonyítja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a színpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak a tehetségét.  
 

 

[2011-08-03] Nem túl fiatal ehhez? Feltűnően merész ruhában állt rajongói elé tinisztár  Úgy tűnik, a Disney-üdvöske, Selena Gomez már a szexis, felnőtt női előadók közé sorolja magát. A színpadon mutatott erotikus tánca, valamint egyre rövidebb - és egyre kihívóbb - fellépőruhái legalábbis ezt a képet tükrözik. A 19 éves énekes-színésznő legutóbb a floridai Boca Raton tinikből álló közönsége előtt mutatta meg hamvas bájait. Arany dressze ugyanis annyira rövid és feszes volt, hogy alig takart valamit, mint látszik, alul csak rojtokban végződött, nem is szoknyában.   [2011-08-02] Selena Gomez: Nem szakítottunk! Folyamatosan felröppen a hír, hogy Justin és szépséges barátnője, Selena Gomez szakítottak. Nah ebből lett elege Selenának, aki  a napokban azt nyilatkozta: "Olyan unalmas, hogy mindig mi vagyunk a címlapom. Vagy éppen szakítunk, vagy éppen minjárt összeházasodunk vagy csak csókolózunk, mint bármelyik másik fiatal. Ha Justin valakinek sms-t ír, rögtön  lehozzák, hogy megcsalt, én meg zokogok, vagy éppen én is pasizom. Le kéne már rólunk szállni. Szeretjük egymást, és pont. Tegnap is szerettük, és holnap is szeretni fogjuk. Nem mi vagyunk az első szerelmes tinipár, ne csináljatok már ebből ekkora hírverést! Beszéljetek inkább arról, milyen jó dalaink vannak, vagy hogy mennyit teszünk ajó ügyek érdekében!" [2011-08-01] Selena Gomez szeretne egy saját alapítványt
  A szépséges Selena Gomez mindig is nagyvonalú volt, ha a jótékonyság került szóba. A szépséges Disney-sztárt már hetek óta a hamarosan a Balatonon nyaraló Angelina Jolie-hoz hasonlítják, mióta egyre több és több pénzt áldoz a szegényebb területek megsegítésére. "Igazán megtisztelő, hogy egy ekkora sztárhoz hasonlítanak. Ő egy csodálatos ember, és bármit is csinál, hatalmas elismerét érdemel érte. Fantasztikus, hogy egyáltalán egy lapon emlegetnek vele. A családban nálunk mindig is figyeltek arra a szüleim, hogy felelőségteljesen gondolkodjak. Mikor kinőttem a ruháimat, mindig kimostuk, becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek nagyobb szüksége volt rá. Most, hogy idősebb vagyok és jól élek, nagyon figyelek arra,hogy többet adjak. Nagyon szeretném, ha én is csatlakozhatnék valamilyen z ENSZ programhoz, de tudom, hogy ehhez nem elég a hírnév. Most azon dolgozom, hogy hamarosan beinduljon a saját segélyszervezetem egy napon. Például ott van Ryan Seacrest. Neki is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval valami ilyesmin dolgozom gőzerővel.

[2011-08-01] 
Justin miatt öltözött Selena showgirl-nek?
Hónapok óta tart Selena Gomez és Justin Bieber románca, a jelek szerint komolyak a fiatalok érzései. A tini énekesnő a minap vegas-i showgirlként énekelt a szerelmének. A szemrevaló tinisztár nyilván sokkal izgatottabb volt, mint ugyancsak énekes szerelme - egyébként főként neki énekelt a koncerten -, hiszen rajongók százai előtt kellett bizonyítania. Bieber természetesen nem a nézőtéren szorított a kedvesének, hanem a színfalak mögül figyelte az előadást. Selena fellépése elismerést érdemelt, mint mindig, ruhája annál kevésbé. A külfödi bulvároldalakon nem egy kritikát kapott, miszerint kissé nevetségesen fest, leginkább olyan, mint egy Las Vegasi showgirl, a 70-es évekből...

[2011-07-31] 
Selena Gomez villantott
Selena Gomez legutóbbi napozása közben minden domborulatát közszemlére tette. Selena Gomez egyre nőiesebb ruhákat hord mostanában, látszik, hogy szeretné, ha már felnőttként néznének rá. Ez viszont azzal is együtt jár, hogy egyre több pasi szeretné őt ruha nélkül látni. Az Orlando Hotel medencéje melletti napozásnál most részben teljesült a férfiak álma, ugyanis szemfüles fotósok lencsevégre kapták Gomez kisasszony domborulatait. Az énekesnő a fenekén kívül majdnem a mellét is megvillantotta, amikor felkelt a napágyról anélkül, hogy a bikinifelsője meg lett volna kötve. Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat.    

Selena ahogy még soha nem láttad!   selena-elle-mexico-281x211.jpg    

Selena új fotóivan bizonyítja ,hogy már kilépett a tinilány korszakból és igazi nővé vállt.  

Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel.   Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának.

Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.  

selena-elle-mexico-6.jpg   selena-elle-mexico-1.jpg selena-elle-mexico-2.jpg selena-elle-mexico-3.jpg selena-elle-mexico-4.jpg selena-elle-mexico-5.jpg Selena aranyban rázta! 2011-07-29-tk3s_evhr_00712359.jpg    Tegnap este  teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben

nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünneplték meg a hatalmas sikert.     [2011-07-30] Selena és Justin egymás ellen versenyeznek
Los Angeles - Habár szerelmesek, mégis komoly csatákat vívnak egymással: Selena Gomez és Justin Bieber több értelemben is egymás konkurensei. Selenának mostanában nincs oka panaszra, jól fut a szekér. Legújabb, Monte Carlo című filmjét július 1-jén mutatták be az amerikai mozikban. Gomez azonban jól tudja, hogy több lábon kell állni, így a zenei és az üzleti életben is nyomul. 17 évesen írta alá az első több milliós lemezszerződését, s azóta évente piacra dob egy lemezt. Idén jött ki 3. albuma When the sun goes down címmel, de emellett számos filmhez is írt dalt.


[2011-07-29] Selena Gomez aranyban rázta
  Tegnap este teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a hatalmas sikert.


[2011-07-29] Selena Gomez túl sokat mutatott magából – fotóval
Janet Jackson, Rihanna, Megan Fox, és Britney Spears után most Selena Gomez villantott. A Disney – sztár a minap majdnem bepillantást engedett testének egy intim tájára, ugyanis rövid sortja, egy kicsit túl sokat mutatott a fiatal színész és énekesnőből. Nem meglepő tehát, hogy a lesifotósok azonnal lecsaptak a 19 éves amerikai hírességre, a róla készült fotó pedig futótűzként bejárta a világhálót. Selena július 28-tól szeptember 12-ig koncertturnéra indul zenekarával, a Selena Gomez and The Scene-nel, amivel egész Észak-Amerikát bejárják majd.


[2011-07-27] Selena, ahogy még sosem láttad
Selena új fotóival bizonyítja, hogy kilépett a tinilány korszakból, és igazi, csodaszép nővé érett. Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel. Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának. Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.


[2011-07-26] Selena Gomez és Justin Bieber távkapcsolatban
Nagy próbatétel előtt áll az ifjú szerelmesek kapcsolata. Az utóbbi hónapokban az elválaszthatatlan Justin és Selena páros most kénytelen lesz hosszabb időre búcsút venni egymástól és távkapcsolatban folytatni románcukat.    

 [2011-07-25] Justin Bieber beugrott fellépni Selena Gomez koncertjére
Az énekesnő rajongói sikítórohamban törtek ki. A szokásosnál is nagyobb sikítást tapasztalhatott hétvégi, kaliforniai koncertjén Selena Gomez, amikor a fiúja, Justin Bieber beugrott a koncertjére meglepetésvendégnek. Az énekesnő a hétvégén ünnepelte a tizenkilencedik születésnapját, aminek örömére a rajongóikat is megajándékozták, méghozzá azzal, högy Bieberrel közösen voltak a színpadon. A fiatal énekes sárga pólóban szaladt a színpadra, egy nagy öleléssel üdvözölte barátnőjét, majd elénekelt pár számot.


[2011-07-25] Selena: "A szabadság nagyon fontos nekem"
Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek. – Mennyi luxust enged meg neked Justin? – Időről időre egyre többet. Egy szuperdrága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot, csak olyanokat, mint például a táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek. – Mi a szabadság számodra? – A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódom azért, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.


[2011-07-25] Selena Gomez: Nem pasiztam a suliban!
  Justin Bieber szépséges barátnője, Selena Gomez a napokban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem pasizott, ameddig a suliba járt. Hiába randizott Nick Jonas-szal és Taylor Lautner-ral is , a Monte Carlo sztárja saját bevallása szerint nem volt ott a topon, ha a srácokról volt szó: "A középsuliban egy fiú sem hajtott rám. Ez amúgy is olyan nehéz időszak mindenki életében, én meg végképp elveszettnek éreztem magam! Amikor valakibe belezúgtam, próbáltam mindenki előtt eltitkolni. Nem is tudtam eldönteni, hogy a sztárt, vagy a jófej csajt látják bennem. Addig nem is tudtam igazán magabiztos lenni, amíg le nem rendeztem magamban, hogy ki is vagyok valójában. Amúgy sokáig nem voltam népszerű lány, a hátsó padokban ültem, és egy, vagy két haverom volt csak. Nem is gondoltam, hogy többre lenne szükségem"

2011. 08.26.

 

 

Tegnap este a szépséges Selena Gomez is megjelent a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben tartott MTV Video Music Awards gálán. Justin Bieber barátnője egy hosszú, csipkés, gótikus hatású, elöl kellően nyitott Julien MacDonald fekete ruhában mutogatta kiváló alakú lábait. Mellesleg az eseményen Justin folyamatosan ölelgette és puszilgatta dögös kedvesét, sőt még egy viccet is megeresztett az egyik tenyerében is simán elférő, szeretnivaló kis "kigyójáról", akit csak Johnson-nak becéz. Aztán gondoljon mindenki ezzel kapcsolatban arra, amire akar :)
Tags:

    justin bieber
    mtv vma
    selena gomez  

 
2011.09.02,
A szépséges Selena Gomez legutóbbi koncertjén különös kéréssel lepte meg rajongóit. Arra kérte őket, hogy hozzák magukkal régi kedvenc plüss állataikat, és koncertje végén dobálják neki fel a színpadra. Természetesen  a 19 éves sztár nem magának kérte az ajándékokat, hanem megint egy a jó ügy érdekében szeretne tenni valamit: az édes kis szőrös apróságokat egy árvaház lakóinak szeretné elvinni. Jelenleg mégcsak párszáz darabos a kollekciója, de szeretné, ha több ezer darabbal lephetné el a hányatott sorsú gyermekeket.

2011.09.4.

Katy Perry az MTV Video Music Awardson elárulta, hogy nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, Selena Gomeznek.

Katy Perry rajong Selena Gomezért

Bár még alig ismerkedett össze a két énekesnő, Katy Perry máris óriási rajongója az alig 19 éves színész-énekesnőnek. Elmondása szerint Selena különbözik a többi tinisztártól.

„Egyszerűen imádom! Szerintem nagyon különbözik a többi tinisztártól. Sikerült igazi dívává változnia” – mondta az E!Online.com-nak.

Katy sem szomorodhat el, hiszen neki is nagy sikere van a tinédzserek körében. Nemrég volt iskolájában adott koncertet a tanítás után, meglepetést szerezve ezzel a diákoknak.

2011.09.05.


Justin Bieber szépséges barátnője irigykedve figyeli kortársait. Bár a 19 éves sztár jelenleg boldog és nagyon  sikeres, hamarosan mégis szeretné folytatni tanulmányait. "Valójában sokat gonolkodtam, hogy merre tovább. Itt a szeptember, és picit fáj a szívem, hisz olyan szívesen ülnék megint az iskolapadba. Igaz, konkrét terveim még nincsenek a tanulással kapcsolatban, de töj jó lenne legalább egy főiskola. Nagyon élvezem azt ahol vagyok, csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy erre tudok koncentrálni teljes erőbedobással, de közben tudom, hogy ennyi nem elég.  Bár sokan sikeres színésznőnek látnak már most is, például a Monte Carlo miatt, én azért szeretnék kicsit többet kihozni magamból. És hát mikor tanuljak, ha nem most?" -nyilatkozta a puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena.

 

2011.09.07.

A puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena Gomez büszkén vállalja, hogy minden nap masszívan iszik. Nem is keveset. Sokat. A 19 éves sztár természetesen nem alkoholista, pusztán csak szereti a tejet, és mint minden jó ügyhöz, ehhez is büszkén adja nevét és arcát. Justin Bieber szépséges barátnője már évek óta lelkes támogatója az Egyesült Államokban a tejreklámoknak, és akárcsak Ashley Tisdale, keményen kampányol minden fellépése alkalmával az egészséges életmód mellett.

2011.09.12.


Az ifjú Disney-csillag a saját becenevét íratta rá a testére. Úgy tűnik, párja „tintamániája” fertőző.

Selena Gomez új tetoválást csináltatott

Selena Gomez a napokban egy olyan képpel örvendeztette meg – vagy inkább sokkolta – rajongóit, amelyen új tetoválását mutatja be a nagyközönség előtt. Az elég amatőrnek tűnő „Sel” rajz néhány csillaggal körülvéve a lány vállán foglal helyet. Mielőtt még a rajongók hangot adnának felháborodásuknak, mindenkit meg kell, hogy nyugtassunk: az új tetoválás hennafestékkel készült, úgyhogy heteken belül Selena jobb oldala ismét teljesen tintamentes lesz.

„Igen, van egy hennatetkóm. Szerintem szuper. A becenevem. A koncerteken az egész stáb, sőt, sok rajongó is Selnek hív” – mondta el a lány egy rádióinterjú során.

A fiatal sztár egyébként nem tartja rossz dolognak a testfestést. Valószínűleg ebben párja, Justin Bieber is hatással van rá, hiszen a fiúnak már ékesítik a testét különböző minták, és szeretne még újabbakat varratni magára.

 

2011.09.18.


Selena Gomez barátja társaságában Taylor Lautner legújabb mozifilmjének premierjén járt szeptember 15-én, mikor megérkezését követően Justin Bieber rajongói elkezdték lehurrogni az ex-Disney-sztárt.

Kipfujolták Selenát egy premieren

A csinos fiatal énekes-színésznő nemrégiben fejezte be We Own the Night turnéjának első felét, ami hatalmas sikert aratott Amerika több államában. Október második hetében indul a következő fele, melyet Kanada és Ausztrália felé is kiterjeszt.

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti, ez idő alatt szeptember 15-én megjelent az Elhurcolva című film – melyről köztudott, hogy a főszerepet nem más, mint Taylor Lautner, Gomez egykori nagyon közeli barátja játssza – világpremierjén, pasija, Justin Bieber társaságában.

A megérkezést követően Selena pózolt a fotósoknak, barátja addig a színfalak mögött besurrant a moziba. Majd Sel is követte volna, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint ahogyan ezt ő gondolta, hiszen Justin lelkes rajongói, az ún. Belieberek hatalmas hőzöngésbe kezdtek. Ez az egész annak tudható be, hogy a tinibálvány hívei még nem barátkoztak meg a tudattal, hogy szíve a latin szépségért, Selenárt dobog.


[2011-10-25] Most már igazi család? Selena és Justin örökbefogadott!
Új taggal bővült Selena Gomez és Justin Bieber párosa, így már joggal érzi a két tinisztár, hogy kezdenek igazi családhoz hasonlítani. Igaz, az új jövevénynek négy lába van, de lelkesen csahol, mikor együtt vannak.

[2011-10-24]
Justin Bieber és Selena Gomez egyfolytában csókolózik
Kompromittáló fotósorozat került fel az internetre Justin Bieberről; a képek tanúsága szerint a kanadai tinisztár egy hokimeccsen enyelgett és romantikázott Selena Gomezzel. Justin Bieber (17) és Selena Gomez (19) szombaton este egy jégkorong meccsen vettek részt a kanadai Winnipeg-ben. A “Baby” énekesének romantikus kalandját egy szemfüles olvasó-riporter örökítette meg, akinek elmondása szerint a párocska úgy viselkedett a mérkőzés alatt, mint akik épp a nászutas lakosztályba érkeztek.


[2011-10-22]
Selena Gomez Kanadába költözne!

Selena Gomez nemrég elárulta azon tervét, hogy Kanadába költözne. “Vancouver! Őszintén szólva egy nap ide költöznék. Forgattam itt 2 filmet, és olyan sok szép emlékem van…” – írta Selena az Instagram oldalán. A legfrissebb jelentések szerint Selena Gomez lehet a “Hot Mess” című film egyik főszereplője, ami Jenni Ross “Black List” című könyvén alapszik.

Lady Gaga talpig Paco Rabanne-ban

MTV EMA 2011 - Selena Gomez kilenc ruhában tündökölt

Publikálás dátuma: 2011.11.07

Tegnap este került megrendezésre az idei EMA (azaz a European Music Awards) gála, ahol a könnyűzene összes fontos személyisége tiszteletét tette. A díjátadót Selena Gomez vezette, aki kilenc különböző ruhakölteményben pompázott az este folyamán. Voltak valóban csodálatos darabok, de olyan is akadt, ami láttán inkább a szemünk elé kaptuk volna a kezünket.

Az est legtöbbet díjazott előadója Lady Gaga lett, aki négy győzelmet sepert be. Többek közt ő lett a Legjobb női előadó valamint Born This Way című dalával elnyerte a Legjobb dal és a Legjobb videó címet is. Bruno Mars két elismeréssel lett gazdagabb, ahogy a 30 Seconds to Mars is. A Legjobb férfi előadó és a Legjobb pop előadó kategóriákért járó szobrokat Justin Bieber vihette haza. Őt egy nappal a díjátadó előtt elcsípték a lesifotósok Selena Gomezzel, így sikerült megcáfolniuk a szakításukról szóló híreszteléseket. Nagy kedvencünket, Katy Perryt a Legjobb élő előadás kategóriában jutalmazták.

Justin Bieberről mostanában nem az előadói munkássága, sokkal inkább lehetséges gyermekeinek száma kapcsán cikkeznek

 

 A show-t sztárelőadók és műsoraik tették teljessé. Fellépett Justin Bieber, David Guetta, Jessie J, a Queen zenekar Adam Lamberttel kiegészülve. A gála során megemlékeztek a nemrégiben tragikus körülmények közt elhunyt Amy Winehouse-ról is. A díjakat átadó hírességek sorában felbukkant két szupermodell, Bar Rafaeli és Irina Shayk is!

A fotókért kattints a galériára!

 

 

 

Selena Gomez egy jól sikerült Marchesa darabban

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
[2011-11-06] Selena Gomez kiáll Justin Bieber mellett
A fiatal énekesnő pénteken Bieber nélkül utazott el az Egyesült Államokból, de kiáll a barátja mellett, és nem érdeklik az apaságával kapcsolatos pletykák - írja a Radaronline. "Még együtt vannak. Selena csak azért hagyta el az országot, mert ő lesz a műsorvezetője az MTV európai díjátadójának" - nyilatkozta egy névtelen forrás. Mint mondta, mindketten fiatalok még, és szerelmesek, és a lány nem foglalkozik Mariah Yeaterrel, aki azt állítja, hogy Bieber a gyerekének apja. Yeater sztorija szerint a fiatal énekes egyik koncertje után a backstage-ben erőszakoskodott vele. "Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belőlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erősködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az első alkalom, és mindent érezni akar" - nyilatkozta.
 

Selena Gomez a Glee-ben és a Gossip Girl-ben?

Selena Gomez őszintén bevallotta, hogy jelenleg első számú karriervágya egy vendégszerep a Glee-ben vagy a Gossip Girl-ben.

A Monte Carlo forgatásán Selena hosszabb ideig dolgozott együtt a Glee-ben szereplő  Cory Monteith-szel és a Gossip Girl Leighton Meester-ével, és bizony sikerült alaposan összespannolnia a két fiatal sztárral. A forgatás szüneteiben rengeteget lógtak együtt, és kiderült, hogy nem csak együtt dolgozni imádnak, de a magánéletben is remekül kijönnek egymással.

"Nagyon tetszik, amit Cory a Glee-ben, Leighton pedig a Gossip Girl-ben csinál. Imádom mindkét sorozatot. A legnagyobb vágyam, hogy mielőbb szerepelhessek ezekben a sorozatokban, ú barátaimmal együtt. Vendégszereplőként vagy állandó tagként, ez már mindegy!"

- lelkendezett Selena. 

Cory és Leighton szintén szívesen dolgoznának a Disney-sztárral, de a döntés persze nem rajtuk múlik.

Seli egyébként nemrég fejezte be a Varázslók a Waverly helyből című sorozat utolsó epizódjának forgatását, és bevallotta: élete legnehezebb búcsúja volt a zárás, és már most hiányzik a karaktere. 

 

November 1-jén rendezték meg a Beverly Hilton Hotelben a The Fulfillment Fund 2011 Stars Gala nevű jótékonysági rendezvényt, ahol Eva Longoria mellett többek között Selena Gomez is tiszteletét tette.

A 19 éves amerikai színésznő egy rafinált szabású, aszimmetrikus ezüst ruhában lépett a vörös szőnyegre, a bámulatos összhatást pedig magas sarkú cipővel és ezüst fülbevalóval dobta fel.

Selena Gomez fiatal kora ellenére nagyobb feltűnést keltett a gálán, mint bárki más.

 

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать веб сайт телефон

(RobertBek, 2019.04.18 11:43)

В случае с исходящим холодным звонком деятельный подчиненных проще корректировать. В ходе тренинга подчиненный перед присмотром руководителя набирает номер. Действуя сообразно сценарию, помощник приходит к решению задачи. Ситуацию легко спрогнозировать, поскольку начало соглашаться от компании. В любой момент дозволительно брать телефон, дозвониться и пообщаться, а после зафиксировать ошибки.Я вижу работу с контентом коммерческого аккаунта в Инстаграме скольконибудь иначе. Зачинщик и настоящий преобладающий посыл – танцуем от контента.Хотя на хэштегах мы и отмечаем наш регион работы, не лишне обозначить его и в разделе геолокации. Это географическая знак, которая проставляется над постом, фото ради которого было сделано в книга alias ином месте. Проставлять геолокацию вы можете вроде в главный ленте, так и в сторис.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг красноярск</a>
[url=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]создание сайтов под ключ[/url]
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама google

Сайт-визитка – это небольшой по размеру сайт (величина прежде 20 страниц), на котором размещается следующая информация:1. Использование резинового типа макета (англ. fluid grid) – макета, в котором значение размера ширины родительского элемента (элементов) задаётся в процентах сообразно отношению к разрешению монитора.подменю разделов — для больших сайтах нередко существуют подменю чтобы отдельных разделов.А сколько делать, коль раскошеливаться деньжонки, причем не малые, после изделие сайта в интернет который будет состоять из туман страниц и редко обновляется не хочется? А это опять не только монета, а век и нервы на поиски толковых разработчиков, обсуждение структуры сайта и т.д. Понятно, освобождение единодержавно: сделать сайт в интернет беспричинно! И это не займет ворох времени, и даже может шиш не стоить.В общем, хитрость как-то не удался =). И пользователи ВКонтакте и Фейсбука были восхищены реакцией Audi, которая сразу среагировала и выпустила рекламу со слоганом «если четыре кольца – это безвыездно, что нужно».

изготовление сайта визитки

(ArtemekbShoke, 2019.04.18 09:58)

Зачем нужен особенный сайт?Ретаргетинг по файлу позволяет собирать целевой таблица на основании совпадений e-mail либо телефонов пользователей с их контактными данными, указанными присутствие регистрации. Инвентарь, содержащий контактную информацию сиречь идентификаторы (ID) ВКонтакте, загружается для сервер, впоследствии чего информация сопоставляется с пользователями социальной сети. Вариант подходит компаниям, располагающим базой клиентов или подписчиков с контактными данными.Помните, сколько IE 6 и меньше не поддерживают качество max-width, убедитесь, что быть задании максимально большого текст в IE не появляется горизонтальной полосы прокрутки на разрешении 1024?768. В любом случае, можете посмотреть мое приговор для CSS Zen Garden. Следующим шагом может останавливаться верстка уже чтобы разрешения 800?600 с тем же условием. Как пример, позволительно посмотреть мою эластичную верстку сайта хостинга (глупый гибрид резинового и эластичного макета). Я планирую переверстать его в ход года, однако и немедленно прообраз весь рабочий.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
[url=https://ekb.skgroups.ru/portfol-seo.html]кейсы сео[/url]
https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов в екатеринбурге

Популярное. Эта категория собирается для основе того, который вызвало наибольший барыш сообразно всему Инстаграму.Буде запрещается – смотрим другие каналы продвижения и паразитируем (в хорошем смысле этого болтовня) для чужих профилях. Возьмем, реклама у блогеров.• Клиентов надо осторожно искушать и ни около каких обстоятельствах не давить для них.

создание сайта визитки в Воронеже

(RobertDes, 2019.04.18 08:19)

Усиление возвратов. На веб-сайт с понятным и запоминающимся названием завсегда будут вернуться чаще, сиречь результат — более эффективное использование средств для рекламу.Якобы стоить дизайнером? Сколько надо воеже случаться дизайнером сайта.Скорость загрузки сайта зависит от пропускной способности каналов сервера. Чем она больше, тем лучше будет корпеть сайт.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/landing.html]заказать landing page[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка веб сайтов

Контрастность — единолично из основных признаков шрифта. Определяется отношением толщины соединительных и основных штрихов знаков. Сообразно этому признаку шрифты могут варьироваться через неконтрастных до сверхконтрастных.1. Коллекция целиТокмо присказка, парабола впереди. Сколько вам нуждаться чтобы создания красивого профиля в Инстаграме

готовые сайты под ключ

(Thomasdex, 2019.04.18 06:48)

Резиновый макет получается, когда у основного контейнера не задавать ширину вместе (сообразно умолчанию будет 100%) либо задать ширину в процентах. Другими словами, не учитывая границы и отступы, сайт, имеющий ширину 100% будет населять всю видимую том экрана, не создавая горизонтальной полосы прокрутки.Помните о часть, сколько однако, который вы имеете присутствие звонке – это чуть сладкий голос и улыбку. Да, вы не ошиблись, улыбка. Ваш собеседник прекрасно слышит, с каким настроением ему звонят. И разве ваш звук будет значить всю горе мира, продаж вам не видеть, ровно своих ушей. Поэтому улыбайтесь во эпоха разговора и будьте позитивно настроены.Следующий аллюр в работе – это таргетирование, т.е. поиск пользователей, которым будете изображать приманка объявления. У ФБ в этом смысле станет прорва различных возможностей. Вдруг отметим, который парсинг по подписчикам других страниц не работает (в разница от ВК), поэтому берем в воздаяние только возможности рекламного кабинета.инстаграм, оформленный в едином стиле инстаграм, оформленный в едином стиле инстаграм, оформленный в едином стилеЗвонки с предложением новым партнерам – действенный средство заполучить покупателя. Для способ обзвона принесла спешный результат, примите к сведению изрядно советов.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/context.html]реклама яндекс директ[/url]
https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html - заказать готовый сайт под ключ

В большинстве тематик трапезничать сленговые болтовня, которые известны потенциальных посетителям и по которым они могут легко идентифицировать сайт. Таким способом можно встречать необыкновенно удачное слово, актуально предположим ради транспортных компаний.2. Продумайте сценарий разговораПартнёрская программа4. Откройте исходный код сайта и вставьте код пикселя ВКонтакте в верхнюю параграф страницы между тегами <head></head>.Цепляющая, креативная картинка (несомненный образ выделиться из общей массы и привлечь к себе уважение).

Olamu03

(Ayelo41, 2019.04.18 05:30)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-et-fluoxetine-pas-cher-acheter-sildenafil-et
http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/8662
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/thioridazine-acheter-acheter-du-mellaril-pas-cher-en-france
http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-betametasona-clotrimazol-sin-receta
http://bricolocal.com/profiles/blogs/pulmicort-respules-budesonide-0-1-mg-generique-en-ligne-achat
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/premarin-conjugated-estrogens-como-comprar-sin-receta-con
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-prometrium-progesterone-generique-com-avis
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/mebendazol-100-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-fiable-bolivia
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/generique-salbutamol-achat-baisse-prix-achat-salbutamol-marseille
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/juvigor-50-mg-donde-comprar-sin-receta-con-mastercard-espa-a
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/buy-epanutin-100mg-on-sale-where-to-order-phenytoin-safely-online
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/lomefloxacina-donde-puedo-comprar-sin-receta-en-l-nea-ecuador
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/napifit-buy-cupons-for-napifit-25-mg
http://property.ning.com/profiles/blogs/acheter-en-ligne-vivacor-carvedilol-12-5mg-vente-carvedilol
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-talefil-tadalafil-20mg-talefil
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/cetirizina-como-comprar-buen-precio-costa-rica-comprar-zyrtec-5mg
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/desloratadine-pas-cher-acheter-commander-desloratadine-rapidement
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-capecitabine-500mg-entrega
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/393341
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-zydalis-tadalafil-20-mg-tadalafil-achat-en-suisse
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/puedo-comprar-generico-viagra-130-mg-sin-receta-online-dominicana
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-furoxone-furazolidone-100mg-de-confianza

создание сайтов под ключ

(Williamprorb, 2019.04.18 03:58)

Строение каталогов товаров с целью ознакомления с ними широкой аудиторииИ так, поехали!!!СТУДЕНЫЙ ОБЗВОН
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html]реклама яндекс директ[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс директ

Своевольно Инстаграм не в восторге, если публикации засоряют большим количеством меток не сообразно теме. Таких пользователей, уж очень жаждущих показать особенный пост ровно позволительно большему числу людей, Инстаграм «наказывает» после корыстолюбие снижением охвата.Магазин уже создан, наполнен товарами, в нем однако исправно работает. Сегодня нуждаться исполнять так, чтобы о нем узнали люди – потенциальные клиенты.3) Внимательно читай вопрос;3 Цветовое оформление сайта.Тема основных понятий и терминов, связанных со шрифтами и текстом, уже много однажды поднималась, только, словно показывает попытка, мера желающих прочитать об этом еще единовременно ничего не уменьшается. Следовательно, который же такое шрифт и текст, с чем их едят…

заказать landing page

(Seogradstany, 2019.04.18 02:30)

Виральный охват – это тот же вирус. Вы «заразили» одного пользователя, он передал вирус другому, а тот вторично десяткам других пользователей. Поломав наподобие следует голову над рекламной кампанией, вы сможете с всякий площадки ворваться в социальные тенета, где любители красивого, скандального сиречь эпатажного контента превратят вас в интернет-сенсацию. Вам останется только радушно брать новоиспеченных поклонников для своей площадке. Больше заинтересованной аудитории – больше потенциальных клиентов.Если запрещать – смотрим другие каналы продвижения и паразитируем (в хорошем смысле этого болтовня) на чужих профилях. Возьмем, реклама у блогеров.Знаменательный нюанс! Когда ваша намерение – это привлечение подписчиков в профиль, то имейте в виду, что через рекламный кабинет ФБ не получится настроить кнопку «Начинать профиль» ни в одной из целей. Вы можете, примерно, исполнять кнопку «Подробнее» разве любую другую, указать ссылку на профиль, но присутствие клике для кнопку пользователя довольно перекидывать в браузерную мобильную версию Инстаграма. Вопрос в книга, что очень мало пользователей в этой версии авторизированы, и потом перехода учение предлагает войти им в аккаунт чтобы просмотра контента. Естественно, большинство людей потом такой истории отвалятся. Что же делать? Варианта три. Либо возбуждать рекламу на профиль вследствие прибавление (относительный этом ниже в статье), либо вообще не создавать кнопку (в надежде, что перейдут сами, без призыва), либо в качестве кнопки давать ссылку не на профиль. Приведу пример для третьего варианта.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/kontakty.html>веб студия заказать сайт телефон</a>
[url=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html]сайт визитка[/url]

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - изготовление сайта визитки

Проведя испытание статистики посещений пользователей существующего сайта и общемировой статистики популярных разрешений экранов , разработано 5 макетных сеток для наиболее типичных групп разрешений: менее 520 пикселей, от 520 перед 800 пикселей, от 800 до 1000 пикселей, через 1000 накануне 1400 пикселей и более 1400 пикселей. Затем генерации модульных сеток созданы прототипы макетов страниц сайта ради различных разрешений.• Составляя табель номеров для обзвона, начинайте с самых «сложных» компаний, через которых вы в принципе готовы услышать отказ. После пару часов ваш крик довольно увереннее, и вы свободно сможете деять холодные звонки в те компании, в сотрудничестве с которыми преимущественно заинтересованы.Я считаю, что сегодня чтобы успешного выхода для рынок Интернет-торговли надо держать уникальными идеями, оглашать о книга, чего кроме не было и сколько удивляло бы аудиторию. Чистый вы думаете, что больше привлечет читателей, исследование о летающем человеке иначе заболевании сахарным диабетом? Действительно также и созданием и существованием Веб-сайтов. Всетаки присутствие этом не должно выдумывать чего-то невероятного и непонятного, того, что вы сами не сможете объяснить. Не круг муж поймет вас и вообще суть вашей идеи.Ретаргетинг и look-alike. Вы можете поставить для частный сайт пиксель, что «соберет» тех пользователей, которые заходили сайт. Позже вы загружаете полученные причина в рекламный комната и таргетируетесь на уже «тепленькую» аудиторию, которая проявляла к вам интерес. Подобный разновидность – коль у вас собрана основание электронных адресов, телефонов ваших клиентов, то можете загрузить в рекламный кабинет ее. Способ обработает причина и найдет владельцев этих email или телефонных номеров в Инстаграме, дабы наказывать им рекламу. Вовремя, на эту базу вы можете настроить twin – алгоритм поиска аудитории, которая похожа для вашу исходную.Безмездно, расширенные функции после 299 рублей в год.

создание сайта визитки

(SeoomskFek, 2019.04.18 00:53)

7 – 9 баллов – дизайн сайта правда хорош. В целом – он должен возбуждать гордость у своего владельца.Большое наличность встроенного функционала, его обычно довольно чтобы грамотной работы интернет-магазина.Готово. :) Получите вот такой результат:
<a href=https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт в Омске</a>
[url=https://omsk.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама гугл[/url]
https://omsk.skgroups.ru/smm.html - продвижение в инстаграм

Разбейте продажи на порядочно этапов для выделения зоны ответственности тех продавцов, которые лучше показали себя для обзвоне. Отдельный вынужден трудиться своим делом, а не ронять дата и деньги. Определите тех сотрудников, которые лучше презентуют предложение именно новой базе. Пусть эти человек и сидят для телефоне.Звонки:Lays «Аршавин и малосольные огурчики»4 Найм программиста alias настройка магазина самМиф пятый. В «Одноклассниках» сидят одни пенсионеры, а «ВКонтакте» – школьники

заказать разработку сайта

(OlegMeent, 2019.04.17 23:10)

Этот метода может быть сиречь удачным, беспричинно и провальным. Это зависит от двух факторов:Таким образом, любая общество, имеющая свой Web-сайт, должна позаботиться о книга, для для сайте обеспечивался оперативный и годный доступ ко всем важным разделам и сервисам. Коли посетитель сайта мгновенно «схватывает» его структуру, легко ориентируется и находит нужную информацию на нем, то он, скорее только, вернется на такой сайт и впоследствии не единожды воспользуется предлагаемыми на нем услугами. Барыш к плохо организованным сайтам пропадает паки быстрее в книга случае, когда существуют качественные и удобные Web-сайты конкурентов.статистика аудитории инстаграма
<a href=https://kazan.skgroups.ru/portfol-seo.html>кейсы сео Казань</a>
[url=https://kazan.skgroups.ru/calls.html]колл центр холодные звонки[/url]
https://kazan.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама google

Только проанализировать результаты рекламы в ФБПомните, который продуманный дизайн и структура сайта – одна из самых главных задач web-дизайнера. От этого зависит, останется ли посетитель на сайте тож отправится бороздить место Интернета. Хотите вы этого alias перевелись, первое впечатление о компании складывается, подобно токмо муж попадает для сайт, а потому, он повинен посылать сферу деятельности Вашей компании, и, несомненно, возбуждать доверие. Некоторые компании пытаются овладевать клиента, внедряя на сайте сложные механизмы заказа разве публикуя достаточно обилие необходимой и востребованной информации, но при этом лицевой вид интернет-представитьельства имеет некрасивый вид. Именно это зачастую отпугивает посетителей, которые могли бы случаться потенциальными клиентами. Стало, подход к дизайну сайта обязан пребывать грамотным и страховать подобно общую презентабельность сайта, так и комфорт сайта, выделывать приятное впечатление о сайте, и ни в коем случае не сердить взгляд.Существует 4 вида хэштегов:Черепок № 3. Интерпретация данных в собственном бизнесеМысль исполнять личный сайт теперь очень привлекательна. Скажу вмиг существует изрядно способов как создать принадлежащий сайт. Жрать достаточно мощные программы (CMS — порядок управления контентом), которые берут для себя основную работу — вам надо простой нарисовать контуры будущего сайта в графическом редакторе, разместить таким же образом другие объекты и элементы… CMS и графические редакторы я желание сравнил с полуфабрикатными пельменями из супермаркета: если у вас несть времени — это то, сколько вам нуждаться, но вкус, согласитесь, не тот.

заказать разработку интернет магазина

(Seosamarcaw, 2019.04.17 21:36)

познавательный пост в основной ленте ИнстаграмаSMM должен заниматься специалистСторис «живут» как 24 часа? Нынче нет. Сторис могут гнездиться всегда, если переместить их в раздел «Актуальное».
<a href=https://samara.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в Самаре</a>
[url=https://samara.skgroups.ru/context.html]контекстнаЯ реклама[/url]
https://samara.skgroups.ru/calls.html - колл центр холодные звонки

Относительный азах пользования Инстаграмом в качестве площадки для продвижения бизнеса мы говорили в нашей прошлой статье. Читаем, разве опять не читали, и вспоминаем основы, когда забыли. А мы покуда отправимся в трип сообразно новинкам этой соцсети.А ныне о том, как вставить картинки. Картинки для страницы вставляются очень просто, вы просто берёте картинку и тащите ее мышкой к нужному месту для странице, а кроме отпускаете кнопку мыши, и картинка стоит на странице.2 шаг. Цветовое оформление сайта.«Конверсия»: если цель – продажи. Обращаем ваше внимание на то, что в данном случае объявление работает на основе пресс-фида товаров. Это такой особенный документ, который создается по специальным правилам ФБ и содержит информацию о вашем ассортименте. Подробнее читайте про него в Поддержке ФБ.Даже коли вы нуль не понимаете в создании сайта и веб-дизайне, вы совершенно равно сможете всего следовать число сделать и наполнить содержанием грубый сайт, который будет предлагать вашу фирму, либо говорить другую информацию. Вам довольно прочесть простую пошаговую инструкцию о создании сайта, уже следуя этой инструкции, вы сможете сделать основу своего сайта в течении часа. Останется токмо выложить для сайте нужную информацию: тексты, файлы, документы, изображения и беспричинно далее.

кейсы сео Уфа

(Goshaufanep, 2019.04.17 19:58)

Нормальный подход к дизайну сайта.Основные этапы разработки интернет-магазинастатистика по промоакциямВ конце теста суммируй результат и смотри приговор, который желание я вынес чтобы твоего сайта. Так же прошу принять во забота, сколько в тест я включил как самые явные и грубые ошибки. На самом деле их может пребывать значительно больше.Автоматизация
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
[url=https://ufa.skgroups.ru/]создание и продвижение сайтов в уфе[/url]
https://ufa.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

Своевременно, как единственно вы переходите сообразно ссылке, получаете рекомендации. Прямо умная лента в действии. В них тоже можно выбрать полезные материалы.Часть № 3. Интерпретация данных в собственном бизнесеНо не стоит забывать относительный основе основ – правильно созданном бизнес-профиле в Инстаграм. Около этим мы подразумеваем грамотное слово, заполнение BIO, «Актуальное» и т.д. Не хочется употреблять свое время для эти «формальности»? Желаете сразу начать креативить? Тутто ждем вас после нашей услугой по созданию либо аудиту профиля. Кликайте сюда и узнайте о всех наших услугах сообразно SMM. Будем рады помочь!Руки дрожат… Голос срывается… А ропотливый тон человека на книга конце провода вызывает дикое жажда поскорее положить трубку и больше отроду никому не звонить… Вам это знакомо?3. Доработка элементов дизайна.

LethySinehync whrxc

(LethySinehync, 2019.04.17 14:32)

nwh [url=https://onlinecasino888.us.org/]casino online[/url]

Tegag91

(Jonos15, 2019.04.17 13:26)

http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/cialestine-tadalafil-sur-le-net-au-rabais-commander-acheter-du
http://www.facecool.com/profiles/blogs/purchase-andros-200mg-online-how-can-i-buy-sildenafil-citrate
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-topiramato-sin-receta-online-espa-a
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=78098&qa_1=farmacia-comprar-tadalafil-seguridad-colombia-contrareembolso
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-upwardz-20mg-low-price-where-can-i-buy-upwardz-online-2019
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/clofazimine-livraison-rapide-bas-prix-meilleur-site-pour-acheter
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/reglan-10-mg-como-comprar-pre-o-online-brasil
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/chloroquine-250mg-bon-prix-securise-chloroquine-vente-en-belgique
http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-de-duroval-sildenafil-citrate-25-mg-urgente-na
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/galantamine-livraison-express-bas-prix-reminyl-reminyl-acheter
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/montelukast-4-mg-comprar-en-farmacia-online-con-seguridad
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-nimodipina-30-mg-buen-precio-usa
https://www.nettingchat.com/blogs/post/68530
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/duloxetine-30mg-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-m-xico
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/paracetamol-500mg-como-comprar-sin-receta-urgente-chile-comprar
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-orlistat-60-mg-online-donde-se-puede
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-tadlis-sin-receta-ahora
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-lamotrigine-sans-ordonnance-lamictal-site-de-vente
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-clopidogrel-plavix-mais-barato-on-line
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-tegopen-500mg-sin-receta-en-farmacia-online

Opert

(mixkeymn, 2019.04.17 08:52)

bestwnews.com
[url=http://www.bestwnews.com/#]www.bestwnews.com[/url]

Березовый щит оптом

(Josephwhelm, 2019.04.17 08:03)

Березовый щит оптом https://www.ekolestnica.ru/mebelnyj-shhit-bratsk.html

услуги контекстная реклама

(SeopermViz, 2019.04.17 06:46)

В общем, смотрим и вдохновляемся. Когда в будущем решитесь обещать у нас аудит профиля в Инстаграме, мы предполагать у вас испытание =). Только не переживайте, мы экзаменаторы добрые. Почему? Потому сколько любим своих клиентов. Даже статью об этом написали.Основа продаж – доверительные отношения с клиентом. Коль муж вас знает и доверяет вам, он несравненно охотнее отдаст вам приманка деньги. Его удовлетворенность покупкой будет в разы выше, а барыш возвратов довольно влечься к нулю. Хотите достичь таких результатов?Chanel № 5 с Николь Кидман
<a href=https://perm.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
[url=https://perm.skgroups.ru/context.html]реклама яндекс директ[/url]
https://perm.skgroups.ru/smm.html - smm менеджер

SEOKlub Существо сайтов Программирование и верстка сайтаТитулПодскажем вам вторично три приложения, которые помогут мучиться с плиткой фотографий в Инстаграме:ПриговорНакрутка ботов. Очень безрезультатный и вредный путь раскрутить особенный бизнес-аккаунт. Несомненно, если вы лишь создаете профиль, вам не хочется наблюдать перекати фон взамен подписчиков, однако поверьте: боты гораздо хуже)). Влиять на ваше продвижение они могут чуть в негативном ключе, ухудшая репутацию и не давая никакой активности.

medco online pharmacy 312 mg

(MichaelBep, 2019.04.16 21:05)

Hi! [url=http://onlineuspharmacies.party/#buy-cialis-pills]online pharmacies[/url] great internet site.

одностраничные сайты купить

(ArtemekbShoke, 2019.04.16 20:14)

УЗНАТЬ ПОДРОБНОСТИ4 Наполнение сайта содержанием, текстами, картинками.4. След разработки концепции может быть представлен как техническое задание.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
[url=https://ekb.skgroups.ru/calls.html]холодный обзвон[/url]
https://ekb.skgroups.ru/kontakty.html - заказать веб сайт

Поддержка рекламных акций, проводимых вне сети интернетправить разговоромКраткость

Ocelu28

(Ikino30, 2019.04.16 05:51)

http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/talys-tadalafil-20mg-como-comprar-ahora-farmacias-online-espa-a http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-gen-rico-cordarone-amiodarone-entrega-r-pida-online http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-probenecida-urgente-comprar-benemid-500-mg-para-la-mujer http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/91283 http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-edgon-tadalafil-r-pido-uruguay-comprar-edgon http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/femseven-0-03-0-15mg-buy-safely-femseven-generic-otc http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/synthroid-g-nstig-bestellen-rezeptfrei-online-in-der http://showmeanswer.com/index.php?qa=52633&qa_1=farmacia-comprar-generico-cefadroxilo-seguridad-duricef http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-toprol-xl-25mg-de-calidad-estados http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/anfuramide-buy-online-can-i-buy-furosemide-cheap http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/finasteride-5-mg-sur-le-net-bon-marche-commander-sans-ordonnance https://lesko.com/q2a/index.php?qa=53840&qa_1=seguro-comprar-immunoprin-comprar-azathioprine-farm%26%23225 http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/bicalutamida-comprar-en-una-farmacia-online-fiable-chile-comprar http://bioimagingcore.be/q2a/68726/acheter-viagra-sildenafil-citrate-internet-securise-viagra http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-amlodipine-5mg-sin-receta-de http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-furosemida-sin-receta-fiable-chile

urges

(Impums, 2019.04.16 05:00)

http://meandmylifestyleblog.com/
[url=http://meandmylifestyleblog.com/#]meandmylifestyleblog.com[/url]


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »