Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena hírek

Selena Gomez szereti Justin Bieber humorát

2011.08.26.

tk3s 20110402 zaf f78 263

Selena Gomez

Selena Gomez szerint nagyon jó humorérzékű a tinibálvány Justin Bieber, az énekesnő szereti a humorát [1]. A 19 éves sztárjelölt azt állítja, rengetegszer nevettette meg őt Justin Bieber. “Tudod amikor szerelmes vagy, tökéletesnek látod a másikat.Mindenki másmilyen,ez teszi őket széppé. Mindenkinek vannak csípős megjegyzései. Megbízni valakiben elképesztő dolog,  az egész a bizalomról szól. Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik ha szerelmesek, csinálják.  Örülök, hogy van mellettem valaki, aki megért engem. Justin rengeteg vicces dologgal előjön és ezzel sok jó pontot szerez magának” – mondta Selena Gomez az M magazinnak úgy, hogy talán épp szakítanak Justin Bieberrel.
Selena Gomez tanulna, koncertezne, és még forgatna is 2011.08.25. 

A 19 éves sztár, szeretné folytatni tanulmányait a jövőben, de egyelőre boldog, hogy csak a karrierjére koncentrálhat. Valójában még konkrét tervei sincsenek a tanulással kapcsolatban., de egy rádiós műsorban, ezt nyilatkozta: „Természetesen mindig nyitott vagyok, hogy főiskolára menjek, de jelenleg nagyon élvezem, azt ahol vagyok. Csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy csak erre kell fókuszáljak” Felröppentek olyan hírek is, hogy a Szex és New York előzmény sorozatában szerepet kapna, az énekesnő, de ő ezt cáfolta, és a következőket reagálta: „Ez mind csak pletyka. Valóban nagy megtiszteltetés lenne, de még meg se kerestek. Én is Szex és New York rajongó vagyok, habár édesanyám nagyobb, mert Én nem nézhettem a műsort, amikor fiatalabb voltam, szóval elég sokat kihagytam, de pár részt azért láttam" - olvasható a Female Firstön. _ A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik. „Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena. A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől. A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

Selena Gomez lapátra tette Justin Biebert
2011. augusztus 23. 
Selena Gomez lapátra tette Justin BiebertMegnyugodhatnak az amerikai tinisztár rajongói, a fiatal fiút ugyanis egyes hírek szerint kidobta szintén világhírű barátnője.

Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyről sztárja egyes hírek szerint megelégelte, hogy kedvese nem tud felnőttként viselkedni, és kiadta az útját. Az énekes-színésznő már hónapok óta járt együtt a világ talán leghíresebb tini sztárjával, Justin Bieberrel, de egy brit bulvárlap szerint a kapcsolatnak vége lett.

A rossz nyelvek szerint több baj is volt az ifjú szívtipróval, de a szerelem végét új barátainak köszönheti. Gomez kisasszony ugyanis ki nem állhatta, hogy kedvese olyan rossz hírű zenészekkel tölti az idejét, mint Sean Kingston és Chris Brown.

Bieber egyik barátja állítólag azt mondta – „A nagy címlapszerelemnek vége. Selena már csak barátságot akar. Nem hiszi, hogy Justin elég érett lenne egy valódi, hosszú távú, stabil kapcsolatra. Szingli, és vár egy érettebb, idősebb, meggondoltabb új partnerre.”

Aki nem is lehet olyan messze, mivel a közelmúltban a Transformers sztárjával, Shia Lebeouffal látták flörtölni a lányt. A 25 éves mozisztár pedig már biztosan megfelel a hölgy igényeinek, már ami a korát illeti.
Talán végleg szakított Selena és Justin?

 
 

  Hiába nyilatkozta pár hete Selena, hogy
nem szakítottak élete szerelmével, a legújabb infók szerint mégiscsak vége az álomkapcsolatnak. Állítólag Selena már nem érez többet, csak barátságot a Twitter legbefolyásosabb zenésze iránt, és a 17 éves kanadai sztárt nem érzi elég érett férfinak ahhoz, hogy összeházasodjon vele, vagy legalábbis hosszútávon mellette maradjon. A felröppenő pletykák szerint Selena Gomez titkon Shia LaBeoufba szerelmes, Justin pedig korábbi barátnőjével, Jasmine Villegasszal flörtöl megint. Bárhogy is, nagy kár lenne értük...[2011-08-22] Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat
Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

  Selena Gomez mindig segítő kezet nyújt Taylor Swiftnek 2011.08.21. 

Selena Gomez valamiért fontosnak tartotta megosztani a világgal, milyen jóbarátnője a nagyibugyit villantó Taylor Swift [1]. Mindig számíthat rá, ha baj van. ”Bármilyen problémám van, Taylor mindig segít megoldani. Azt szeretem Taylorban, hogy hisz az egész igaz szerelem dologban. Neki hála, nem vesztettem el a hitemet” - mondta Justin Bieber exnője, Selena Gomez [2] a Top of the Pops magazinnak. Azt is hozzátette, ő segített Taylor Swiftnek, amikor 2008-ban szakított Joe Jonas-szal. “Amikor Taylor és Joe szakítottak, az jutott eszembe, mi lenne ha playlisteket készítenénk egymásnak. Én csajos zenéket küldtem neki, ő pedig visszaküldött pár dalt. Mint például a Hot N Cold Katy Perrytől.” Selena Gomez ugyanilyen jóban van Demi Lovatóval és Miley Cyrusszal is, és állítólag egyikük sem féltékeny a másik sikereire. Egyelőre.  Az énekesnő rendben van magával, és nem tartja normálisnak a féltékenykedést.

Selena Gomez ruhákat fog tervezni


selena-gomez-5-500x360Selena Gomez nemcsak énekel és színészkedik, hanem még csodaszép ruhát is tervez. A fiatal énekesnő elmondta, hogy egy rajongója ihlette meg, aki azt mondta, neki, hogy folyamatosan azon fáradozik, hogy beszerezze azokat a ruhadarabokat, amiket Selena hétköznapokon vagy egy-egy fellépésen hord. A vallomás nagyon megtetszett az énekesnőnek és rögtön öszeállított egy csapatot, majd tavaly megjelent a nevével fémjelzett Dream Out Loud kollekció. Viszont Selena most úgy döntött, hogy szeretne egy kicsit megújulni, így csapatával most azon gondolkozik, hogy egy férfi kollekcióval is előrukkolnak. Azt még nem lehet tudni, hogy erre az idén sor kerül-e, de abban biztosak lehetünk, hogy az énekesnő dögös nevet fog választani kollekciójának. Egyébként Selena ruháit is ugyanaz az üzletlánc fogja forgalmazni, mint a többi celebkreációt. [2011-08-20] Selena Gomez lesz a MTV Pre-VMA show házigazdája
Most érkezett a hír, miszerint Selena Gomez fogja vezetni az idei MTV Pre-VMA showt, amelyet augusztus 28-án rendeznek meg a Los Angeles-i Nokia színházban. “Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek a 2011-es VMA díjátadónak” – nyilatkozta Selena. “Végtére is már évek óta figyelemmel kísérem a VMA-t, és a pre-show mindig is az egyik kedvenc részem volt. Ez egy igazi megtiszteltetés, hogy én lehetek ebben az évben a fekete – szőnyeg házigazdája.” – tette hozzá. A 19 éves tinisztár, Selena Gomez teljes életrajzát most már képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó nemrég el is készítette a legújabb terméket.
Ugrás a teljes cikkre    Selena Gomez nem fog megváltozni Justin Bieber kedvéért.     A 19 éves tinisztár, Selena Gomez kijelentette, hogy nem fog megváltozni jelenlegi partnere, Justin Bieber kedvéért. Selena nem fog megváltozni Justin kedvéért   Selena Gomez, a Disney 19 éves üdvöskéje kijelentette, hogy soha nem fog megváltozni Justin kedvéért, sőt, egy fiúért sem. A színésznő elmesélte, hogy csak egyszer adódott ilyen az életében, hogy fiú miatt változtatott a viselkedésén, ám most nem tenné meg – Justin kedvéért sem. „Nem voltam önmagam, mindig az érdekelt, hogy ő jól érezze magát a társaságomban, mindenki utálta őt, engem kivéve. De nem hallgattam senkire, jobban érdekelt, hogy mit mond ő, mint a szeretteim. Azt hiszem, ezt át kellett élnem, hogy megértsem, mi is folyik körülöttem” – nyilatkozta Selena egyik volt barátjáról. A színésznő azt is elmondta, hogy nyomasztóan érezte magát, és nem tudott addig felszabadultan élni, míg le nem zárták kapcsolatukat.    [2011-08-18] Selena Gomez nem szeret feleslegesen költekezni   Justin Bieber szépséges barátnője igazi szupersztár, szuper gázsival, mégsem szórja két kézzel a pénzt. Saját bevallása szerint tele a hócipője, hogy bárhová megy, fotósok hada kíséri, és amint kétszer ugyanazt a felsőt veszi fel, már arról pletykálnak a lapok, hogy anyagi gondjai vannak. És akkor szóba sem kerültek még a puccos rendezvények és díjátadók, ahol ha véletlenül kétszer is megjelenne ugyanabban a ruhában, a divatszakértők darabokra szednék. A Monte Carlo sztárja viszont sokkal okosabb annál, hogy így pazarolja a pénzt, ezért ezt csinálja: " A vörösszőnyeges eseményeken általában kölcsönruha van rajtam, amit én saját magam választok ki. Mivel úgysem venném fel mégegyszer őket, ezért inkább élvezem egy fél napig, majd visszaviszem őket. Különben is, nagyon ritkán veszek drága dolgokat, de ha mégis megtetszik valami, akkor kétszer is meggondolom, hogy valóban kell-e nekem, és ha igen, másnap visszamegyek, és megveszem. Amúgy meg nem is költök 20 dollárnál többet a ruhadarabjaimra. Én spec sokkal jobban érzem magam, ha 20 dollárt adok egy olyan csini pólóért, ami alig különbözik a 200 dollárostól. " Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Selena, Miley és Demi Britney-dalokkal lépnek fel?
Pletykák szerint a 2011-es MTV Video Music Awards egyfajta tisztelgés lesz Britney Spears előtt, ezért a Disney három leghíresebb sztárja, Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato egy extra produkcióval készülnek.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Taylor Swift legjobb barátnői: Selena Gomez és Emma Stone
Taylor Swift hálás azért, hogy jó barátai között tudhatja Selena Gomezt és Emma Stone-t.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-14] Selena Gomez a tinédzserek új bálványa
A tinik egyik kedvence, Selena Gomez a napokban öt díjat söpört be, színészként és énekesnőként is sikeres, ráadásul párja, Justin Bieber miatt is állandóan reflektorfényben van.
Ugrás a teljes cikkre   Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket. Képregény készült Selena Gomezről   A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt. A Selena-képregényt Marc Shapiro írta, és Alex López rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni. A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.   [2011-08-11] Selena Gomez kockahasat villantott!
Selena Gomez mindig ad okot arra, hogy beszéljünk róla. Most irigylésre méltó felsőtestét mutogatta, így aztán nem csoda, hogy rajongók ezrei irigykednek rá egy-egy koncert után. A 19 éves  Disney-sztár és együttese a The Scene kedden este New Yorkban lépett fel, ahol Selena a When the Sun Goes Down című albumról énekelt slágereket. A Varázslók a Waverly helyből című sorozattal ismertté vált Gomez saját bevallása szerint újabban hízókúrába kezdett, nem edz, és csak szénhidrátban gazdag ételeket eszik, amit nehéz elhinni, az alábbi képet elnézve.
Ugrás a teljes cikkre  

 

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált. Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato   Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva. „A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően. Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt. „Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.    


   

[2011-08-09] Selena Gomez Nick Jonas-szal flörtöl megint
  A Teen Choice Awardson taroló Selena Gomez a héten igazán visszafogottan viselkedik, ha a barátja neve szóba kerül. Bár a pletykákkal ellentétben még nem szakítottak Justin Bieber-rel, az biztos, hogy mosolyszünet van. A mindig vidám Selena láthatóan kevesebbet mosolyog, és bár sokszor lehengerlő , most még szexisebben öltözködik, mint valaha. A jól értesült bennfentesek szerint amúgy megint elkezdett sms-ezni Nick Jonas-szal, hogy ezzel is bosszantsa a kanadai tinisztárt! Fura, pedig Nick az anyukájának is bemutatta már új kedvesét , de hát ki tudja, mit hoz a jövő..
 

 

[2011-08-04] Selena: Én színésznőnek születtem!
  A lehengerlő szépségű Selena Gomez úgy tűnik hiába milliók bálványa, úgy érzi nem elég sikeres az éneklés területén, és a napokban kifejtette, hogy itt az ideje abbahagyni a zenélést, és visszatérni a gyökereihez: a színészethez. Selena a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozattal lett igazán népszerű, és csak később kezdett énekelni, de tény, hogy a filmezést sosem hagyta abba, jelenleg is fut a mozikban a mérsékelt sikerű Monte Carlo című filmje. "Azt hiszem sok ez már nekem. Egyszerre vagyok színésznő és énekesnő, de ez a kettő együtt nagyon sok most. Ha választanom kell majd, valószínűleg a színészetre voksolok majd. Persze a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak egy kis dudorászást jelent a házban vagy a kocsiban. Érzem, hogy én színésznőnek születtem!"  

[2011-08-03] Fiatalos, csinos, kényelmes és olcsó – íme, Selena első saját divatkollekciója
Selena Gomez nemrég saját divatkollekció tervezésébe fogott. A fiatal énekesnő csajos, trendi, de nem túl „elszállt” stílust álmodott meg. A Dream Out Loud névre hallgató kollekció a napokban debütált az egyik legnagyobb amerikai áruházláncban.  

A Selena nevét viselő ruhák és kiegészítők mind trendi, fiatalos és csajos darabok, amik ráadásul olcsók és kényelmesek is. Nem csalódtunk Selenában, a Dream Out Loud cuccok magukon viselik a kedves és bájos énekesnő stílusát. Reméljük a kollekció előbb-utóbb itthon is kapható lesz majd.   Gyereket vár a tinik kedvence? Íme az igazság! Az énekesnővel előfordult az utóbbi időben, hogy egy rejtélyes betegségre hivatkozva lemondta a fellépését. Felmerült a gyanú, hogy Selena Gomez gyermeket vár, és ezt a feltételezést a bulvárlapok alaposan ki is vesézték. Most azonban kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, és a Justin Bieberrajongók fellélegezhetnek, ugyanis a 18 éves Selenának egyelőre nem lesz kisbabája.
  Egy bennfentes elmondta a TMZ amerikai hírportálnak, hogy Selena rengetegvérnyomással kapcsolatos vizsgálatokon ment keresztül, de az orvosok még nem tudták meghatározni, hogy mi okozza a problémát.

Selena Gomez 
azután került kórházba, hogy csütörtökön erős fejfájásra éshányingerre panaszkodott. A színész-énekesnő csütörtökön a Jay Leno show felvétele közben már rosszul érezte magát, majd később egy Los Angeles-i klinikára került.  

Sel a Harry Potter parkban járt  

2011-07-31 19:37:44

A The Wizarding World of Harry Potter élményparkban buliztak egy jót Selena és háttérvokálos barátnői!

A kalandpark Floridában, Orlando-ban van és Sel családját és barátnőit is elvitte egy bulikörre. Felültek a Roxfort Expresszre és taliztak Roxmorts kalauzával is.

Ezután Sel és háttérvokalistái beugrottak a Szárnyas Vadkan vendéglőbe a kezdő varázslók kedvenc italára, egy Vajsörre.
 
sel_butterbeer.jpg   S ha ez még nem lenne elég, magyar vonatkozása is lett a bulinak, hisz a Potter világ legfélelmetesebb sárkányáról elnevezett Hungarian Horntail (Magyar Mennydörgő) nevű hullámvasútra is felpattantak Selenáék egy jót száguldozni!  

 

 
  2011-07-31 19:33:00
 
  A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hírnevét nem nézi jó szemmel.   Sel és Justin már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és híresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.   Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen írta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the Sun Goes Down címet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-jén volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.   Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg tévéshow-ban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, így a zenei „csatát” ő nyerte.   Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tűnik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevű parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állítottak a Madame Tussaud-múzeumban viaszszobrot, míg Justinnak csak pár hónappal később.   Ezek után nem csoda, ha féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állítják. A féltékenységet az is bizonyítja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a színpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak a tehetségét.  
 

 

[2011-08-03] Nem túl fiatal ehhez? Feltűnően merész ruhában állt rajongói elé tinisztár  Úgy tűnik, a Disney-üdvöske, Selena Gomez már a szexis, felnőtt női előadók közé sorolja magát. A színpadon mutatott erotikus tánca, valamint egyre rövidebb - és egyre kihívóbb - fellépőruhái legalábbis ezt a képet tükrözik. A 19 éves énekes-színésznő legutóbb a floridai Boca Raton tinikből álló közönsége előtt mutatta meg hamvas bájait. Arany dressze ugyanis annyira rövid és feszes volt, hogy alig takart valamit, mint látszik, alul csak rojtokban végződött, nem is szoknyában.   [2011-08-02] Selena Gomez: Nem szakítottunk! Folyamatosan felröppen a hír, hogy Justin és szépséges barátnője, Selena Gomez szakítottak. Nah ebből lett elege Selenának, aki  a napokban azt nyilatkozta: "Olyan unalmas, hogy mindig mi vagyunk a címlapom. Vagy éppen szakítunk, vagy éppen minjárt összeházasodunk vagy csak csókolózunk, mint bármelyik másik fiatal. Ha Justin valakinek sms-t ír, rögtön  lehozzák, hogy megcsalt, én meg zokogok, vagy éppen én is pasizom. Le kéne már rólunk szállni. Szeretjük egymást, és pont. Tegnap is szerettük, és holnap is szeretni fogjuk. Nem mi vagyunk az első szerelmes tinipár, ne csináljatok már ebből ekkora hírverést! Beszéljetek inkább arról, milyen jó dalaink vannak, vagy hogy mennyit teszünk ajó ügyek érdekében!" [2011-08-01] Selena Gomez szeretne egy saját alapítványt
  A szépséges Selena Gomez mindig is nagyvonalú volt, ha a jótékonyság került szóba. A szépséges Disney-sztárt már hetek óta a hamarosan a Balatonon nyaraló Angelina Jolie-hoz hasonlítják, mióta egyre több és több pénzt áldoz a szegényebb területek megsegítésére. "Igazán megtisztelő, hogy egy ekkora sztárhoz hasonlítanak. Ő egy csodálatos ember, és bármit is csinál, hatalmas elismerét érdemel érte. Fantasztikus, hogy egyáltalán egy lapon emlegetnek vele. A családban nálunk mindig is figyeltek arra a szüleim, hogy felelőségteljesen gondolkodjak. Mikor kinőttem a ruháimat, mindig kimostuk, becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek nagyobb szüksége volt rá. Most, hogy idősebb vagyok és jól élek, nagyon figyelek arra,hogy többet adjak. Nagyon szeretném, ha én is csatlakozhatnék valamilyen z ENSZ programhoz, de tudom, hogy ehhez nem elég a hírnév. Most azon dolgozom, hogy hamarosan beinduljon a saját segélyszervezetem egy napon. Például ott van Ryan Seacrest. Neki is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval valami ilyesmin dolgozom gőzerővel.

[2011-08-01] 
Justin miatt öltözött Selena showgirl-nek?
Hónapok óta tart Selena Gomez és Justin Bieber románca, a jelek szerint komolyak a fiatalok érzései. A tini énekesnő a minap vegas-i showgirlként énekelt a szerelmének. A szemrevaló tinisztár nyilván sokkal izgatottabb volt, mint ugyancsak énekes szerelme - egyébként főként neki énekelt a koncerten -, hiszen rajongók százai előtt kellett bizonyítania. Bieber természetesen nem a nézőtéren szorított a kedvesének, hanem a színfalak mögül figyelte az előadást. Selena fellépése elismerést érdemelt, mint mindig, ruhája annál kevésbé. A külfödi bulvároldalakon nem egy kritikát kapott, miszerint kissé nevetségesen fest, leginkább olyan, mint egy Las Vegasi showgirl, a 70-es évekből...

[2011-07-31] 
Selena Gomez villantott
Selena Gomez legutóbbi napozása közben minden domborulatát közszemlére tette. Selena Gomez egyre nőiesebb ruhákat hord mostanában, látszik, hogy szeretné, ha már felnőttként néznének rá. Ez viszont azzal is együtt jár, hogy egyre több pasi szeretné őt ruha nélkül látni. Az Orlando Hotel medencéje melletti napozásnál most részben teljesült a férfiak álma, ugyanis szemfüles fotósok lencsevégre kapták Gomez kisasszony domborulatait. Az énekesnő a fenekén kívül majdnem a mellét is megvillantotta, amikor felkelt a napágyról anélkül, hogy a bikinifelsője meg lett volna kötve. Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat.    

Selena ahogy még soha nem láttad!   selena-elle-mexico-281x211.jpg    

Selena új fotóivan bizonyítja ,hogy már kilépett a tinilány korszakból és igazi nővé vállt.  

Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel.   Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának.

Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.  

selena-elle-mexico-6.jpg   selena-elle-mexico-1.jpg selena-elle-mexico-2.jpg selena-elle-mexico-3.jpg selena-elle-mexico-4.jpg selena-elle-mexico-5.jpg Selena aranyban rázta! 2011-07-29-tk3s_evhr_00712359.jpg    Tegnap este  teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben

nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünneplték meg a hatalmas sikert.     [2011-07-30] Selena és Justin egymás ellen versenyeznek
Los Angeles - Habár szerelmesek, mégis komoly csatákat vívnak egymással: Selena Gomez és Justin Bieber több értelemben is egymás konkurensei. Selenának mostanában nincs oka panaszra, jól fut a szekér. Legújabb, Monte Carlo című filmjét július 1-jén mutatták be az amerikai mozikban. Gomez azonban jól tudja, hogy több lábon kell állni, így a zenei és az üzleti életben is nyomul. 17 évesen írta alá az első több milliós lemezszerződését, s azóta évente piacra dob egy lemezt. Idén jött ki 3. albuma When the sun goes down címmel, de emellett számos filmhez is írt dalt.


[2011-07-29] Selena Gomez aranyban rázta
  Tegnap este teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a hatalmas sikert.


[2011-07-29] Selena Gomez túl sokat mutatott magából – fotóval
Janet Jackson, Rihanna, Megan Fox, és Britney Spears után most Selena Gomez villantott. A Disney – sztár a minap majdnem bepillantást engedett testének egy intim tájára, ugyanis rövid sortja, egy kicsit túl sokat mutatott a fiatal színész és énekesnőből. Nem meglepő tehát, hogy a lesifotósok azonnal lecsaptak a 19 éves amerikai hírességre, a róla készült fotó pedig futótűzként bejárta a világhálót. Selena július 28-tól szeptember 12-ig koncertturnéra indul zenekarával, a Selena Gomez and The Scene-nel, amivel egész Észak-Amerikát bejárják majd.


[2011-07-27] Selena, ahogy még sosem láttad
Selena új fotóival bizonyítja, hogy kilépett a tinilány korszakból, és igazi, csodaszép nővé érett. Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel. Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának. Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.


[2011-07-26] Selena Gomez és Justin Bieber távkapcsolatban
Nagy próbatétel előtt áll az ifjú szerelmesek kapcsolata. Az utóbbi hónapokban az elválaszthatatlan Justin és Selena páros most kénytelen lesz hosszabb időre búcsút venni egymástól és távkapcsolatban folytatni románcukat.    

 [2011-07-25] Justin Bieber beugrott fellépni Selena Gomez koncertjére
Az énekesnő rajongói sikítórohamban törtek ki. A szokásosnál is nagyobb sikítást tapasztalhatott hétvégi, kaliforniai koncertjén Selena Gomez, amikor a fiúja, Justin Bieber beugrott a koncertjére meglepetésvendégnek. Az énekesnő a hétvégén ünnepelte a tizenkilencedik születésnapját, aminek örömére a rajongóikat is megajándékozták, méghozzá azzal, högy Bieberrel közösen voltak a színpadon. A fiatal énekes sárga pólóban szaladt a színpadra, egy nagy öleléssel üdvözölte barátnőjét, majd elénekelt pár számot.


[2011-07-25] Selena: "A szabadság nagyon fontos nekem"
Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek. – Mennyi luxust enged meg neked Justin? – Időről időre egyre többet. Egy szuperdrága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot, csak olyanokat, mint például a táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek. – Mi a szabadság számodra? – A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódom azért, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.


[2011-07-25] Selena Gomez: Nem pasiztam a suliban!
  Justin Bieber szépséges barátnője, Selena Gomez a napokban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem pasizott, ameddig a suliba járt. Hiába randizott Nick Jonas-szal és Taylor Lautner-ral is , a Monte Carlo sztárja saját bevallása szerint nem volt ott a topon, ha a srácokról volt szó: "A középsuliban egy fiú sem hajtott rám. Ez amúgy is olyan nehéz időszak mindenki életében, én meg végképp elveszettnek éreztem magam! Amikor valakibe belezúgtam, próbáltam mindenki előtt eltitkolni. Nem is tudtam eldönteni, hogy a sztárt, vagy a jófej csajt látják bennem. Addig nem is tudtam igazán magabiztos lenni, amíg le nem rendeztem magamban, hogy ki is vagyok valójában. Amúgy sokáig nem voltam népszerű lány, a hátsó padokban ültem, és egy, vagy két haverom volt csak. Nem is gondoltam, hogy többre lenne szükségem"

2011. 08.26.

 

 

Tegnap este a szépséges Selena Gomez is megjelent a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben tartott MTV Video Music Awards gálán. Justin Bieber barátnője egy hosszú, csipkés, gótikus hatású, elöl kellően nyitott Julien MacDonald fekete ruhában mutogatta kiváló alakú lábait. Mellesleg az eseményen Justin folyamatosan ölelgette és puszilgatta dögös kedvesét, sőt még egy viccet is megeresztett az egyik tenyerében is simán elférő, szeretnivaló kis "kigyójáról", akit csak Johnson-nak becéz. Aztán gondoljon mindenki ezzel kapcsolatban arra, amire akar :)
Tags:

    justin bieber
    mtv vma
    selena gomez  

 
2011.09.02,
A szépséges Selena Gomez legutóbbi koncertjén különös kéréssel lepte meg rajongóit. Arra kérte őket, hogy hozzák magukkal régi kedvenc plüss állataikat, és koncertje végén dobálják neki fel a színpadra. Természetesen  a 19 éves sztár nem magának kérte az ajándékokat, hanem megint egy a jó ügy érdekében szeretne tenni valamit: az édes kis szőrös apróságokat egy árvaház lakóinak szeretné elvinni. Jelenleg mégcsak párszáz darabos a kollekciója, de szeretné, ha több ezer darabbal lephetné el a hányatott sorsú gyermekeket.

2011.09.4.

Katy Perry az MTV Video Music Awardson elárulta, hogy nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, Selena Gomeznek.

Katy Perry rajong Selena Gomezért

Bár még alig ismerkedett össze a két énekesnő, Katy Perry máris óriási rajongója az alig 19 éves színész-énekesnőnek. Elmondása szerint Selena különbözik a többi tinisztártól.

„Egyszerűen imádom! Szerintem nagyon különbözik a többi tinisztártól. Sikerült igazi dívává változnia” – mondta az E!Online.com-nak.

Katy sem szomorodhat el, hiszen neki is nagy sikere van a tinédzserek körében. Nemrég volt iskolájában adott koncertet a tanítás után, meglepetést szerezve ezzel a diákoknak.

2011.09.05.


Justin Bieber szépséges barátnője irigykedve figyeli kortársait. Bár a 19 éves sztár jelenleg boldog és nagyon  sikeres, hamarosan mégis szeretné folytatni tanulmányait. "Valójában sokat gonolkodtam, hogy merre tovább. Itt a szeptember, és picit fáj a szívem, hisz olyan szívesen ülnék megint az iskolapadba. Igaz, konkrét terveim még nincsenek a tanulással kapcsolatban, de töj jó lenne legalább egy főiskola. Nagyon élvezem azt ahol vagyok, csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy erre tudok koncentrálni teljes erőbedobással, de közben tudom, hogy ennyi nem elég.  Bár sokan sikeres színésznőnek látnak már most is, például a Monte Carlo miatt, én azért szeretnék kicsit többet kihozni magamból. És hát mikor tanuljak, ha nem most?" -nyilatkozta a puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena.

 

2011.09.07.

A puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena Gomez büszkén vállalja, hogy minden nap masszívan iszik. Nem is keveset. Sokat. A 19 éves sztár természetesen nem alkoholista, pusztán csak szereti a tejet, és mint minden jó ügyhöz, ehhez is büszkén adja nevét és arcát. Justin Bieber szépséges barátnője már évek óta lelkes támogatója az Egyesült Államokban a tejreklámoknak, és akárcsak Ashley Tisdale, keményen kampányol minden fellépése alkalmával az egészséges életmód mellett.

2011.09.12.


Az ifjú Disney-csillag a saját becenevét íratta rá a testére. Úgy tűnik, párja „tintamániája” fertőző.

Selena Gomez új tetoválást csináltatott

Selena Gomez a napokban egy olyan képpel örvendeztette meg – vagy inkább sokkolta – rajongóit, amelyen új tetoválását mutatja be a nagyközönség előtt. Az elég amatőrnek tűnő „Sel” rajz néhány csillaggal körülvéve a lány vállán foglal helyet. Mielőtt még a rajongók hangot adnának felháborodásuknak, mindenkit meg kell, hogy nyugtassunk: az új tetoválás hennafestékkel készült, úgyhogy heteken belül Selena jobb oldala ismét teljesen tintamentes lesz.

„Igen, van egy hennatetkóm. Szerintem szuper. A becenevem. A koncerteken az egész stáb, sőt, sok rajongó is Selnek hív” – mondta el a lány egy rádióinterjú során.

A fiatal sztár egyébként nem tartja rossz dolognak a testfestést. Valószínűleg ebben párja, Justin Bieber is hatással van rá, hiszen a fiúnak már ékesítik a testét különböző minták, és szeretne még újabbakat varratni magára.

 

2011.09.18.


Selena Gomez barátja társaságában Taylor Lautner legújabb mozifilmjének premierjén járt szeptember 15-én, mikor megérkezését követően Justin Bieber rajongói elkezdték lehurrogni az ex-Disney-sztárt.

Kipfujolták Selenát egy premieren

A csinos fiatal énekes-színésznő nemrégiben fejezte be We Own the Night turnéjának első felét, ami hatalmas sikert aratott Amerika több államában. Október második hetében indul a következő fele, melyet Kanada és Ausztrália felé is kiterjeszt.

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti, ez idő alatt szeptember 15-én megjelent az Elhurcolva című film – melyről köztudott, hogy a főszerepet nem más, mint Taylor Lautner, Gomez egykori nagyon közeli barátja játssza – világpremierjén, pasija, Justin Bieber társaságában.

A megérkezést követően Selena pózolt a fotósoknak, barátja addig a színfalak mögött besurrant a moziba. Majd Sel is követte volna, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint ahogyan ezt ő gondolta, hiszen Justin lelkes rajongói, az ún. Belieberek hatalmas hőzöngésbe kezdtek. Ez az egész annak tudható be, hogy a tinibálvány hívei még nem barátkoztak meg a tudattal, hogy szíve a latin szépségért, Selenárt dobog.


[2011-10-25] Most már igazi család? Selena és Justin örökbefogadott!
Új taggal bővült Selena Gomez és Justin Bieber párosa, így már joggal érzi a két tinisztár, hogy kezdenek igazi családhoz hasonlítani. Igaz, az új jövevénynek négy lába van, de lelkesen csahol, mikor együtt vannak.

[2011-10-24]
Justin Bieber és Selena Gomez egyfolytában csókolózik
Kompromittáló fotósorozat került fel az internetre Justin Bieberről; a képek tanúsága szerint a kanadai tinisztár egy hokimeccsen enyelgett és romantikázott Selena Gomezzel. Justin Bieber (17) és Selena Gomez (19) szombaton este egy jégkorong meccsen vettek részt a kanadai Winnipeg-ben. A “Baby” énekesének romantikus kalandját egy szemfüles olvasó-riporter örökítette meg, akinek elmondása szerint a párocska úgy viselkedett a mérkőzés alatt, mint akik épp a nászutas lakosztályba érkeztek.


[2011-10-22]
Selena Gomez Kanadába költözne!

Selena Gomez nemrég elárulta azon tervét, hogy Kanadába költözne. “Vancouver! Őszintén szólva egy nap ide költöznék. Forgattam itt 2 filmet, és olyan sok szép emlékem van…” – írta Selena az Instagram oldalán. A legfrissebb jelentések szerint Selena Gomez lehet a “Hot Mess” című film egyik főszereplője, ami Jenni Ross “Black List” című könyvén alapszik.

Lady Gaga talpig Paco Rabanne-ban

MTV EMA 2011 - Selena Gomez kilenc ruhában tündökölt

Publikálás dátuma: 2011.11.07

Tegnap este került megrendezésre az idei EMA (azaz a European Music Awards) gála, ahol a könnyűzene összes fontos személyisége tiszteletét tette. A díjátadót Selena Gomez vezette, aki kilenc különböző ruhakölteményben pompázott az este folyamán. Voltak valóban csodálatos darabok, de olyan is akadt, ami láttán inkább a szemünk elé kaptuk volna a kezünket.

Az est legtöbbet díjazott előadója Lady Gaga lett, aki négy győzelmet sepert be. Többek közt ő lett a Legjobb női előadó valamint Born This Way című dalával elnyerte a Legjobb dal és a Legjobb videó címet is. Bruno Mars két elismeréssel lett gazdagabb, ahogy a 30 Seconds to Mars is. A Legjobb férfi előadó és a Legjobb pop előadó kategóriákért járó szobrokat Justin Bieber vihette haza. Őt egy nappal a díjátadó előtt elcsípték a lesifotósok Selena Gomezzel, így sikerült megcáfolniuk a szakításukról szóló híreszteléseket. Nagy kedvencünket, Katy Perryt a Legjobb élő előadás kategóriában jutalmazták.

Justin Bieberről mostanában nem az előadói munkássága, sokkal inkább lehetséges gyermekeinek száma kapcsán cikkeznek

 

 A show-t sztárelőadók és műsoraik tették teljessé. Fellépett Justin Bieber, David Guetta, Jessie J, a Queen zenekar Adam Lamberttel kiegészülve. A gála során megemlékeztek a nemrégiben tragikus körülmények közt elhunyt Amy Winehouse-ról is. A díjakat átadó hírességek sorában felbukkant két szupermodell, Bar Rafaeli és Irina Shayk is!

A fotókért kattints a galériára!

 

 

 

Selena Gomez egy jól sikerült Marchesa darabban

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
[2011-11-06] Selena Gomez kiáll Justin Bieber mellett
A fiatal énekesnő pénteken Bieber nélkül utazott el az Egyesült Államokból, de kiáll a barátja mellett, és nem érdeklik az apaságával kapcsolatos pletykák - írja a Radaronline. "Még együtt vannak. Selena csak azért hagyta el az országot, mert ő lesz a műsorvezetője az MTV európai díjátadójának" - nyilatkozta egy névtelen forrás. Mint mondta, mindketten fiatalok még, és szerelmesek, és a lány nem foglalkozik Mariah Yeaterrel, aki azt állítja, hogy Bieber a gyerekének apja. Yeater sztorija szerint a fiatal énekes egyik koncertje után a backstage-ben erőszakoskodott vele. "Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belőlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erősködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az első alkalom, és mindent érezni akar" - nyilatkozta.
 

Selena Gomez a Glee-ben és a Gossip Girl-ben?

Selena Gomez őszintén bevallotta, hogy jelenleg első számú karriervágya egy vendégszerep a Glee-ben vagy a Gossip Girl-ben.

A Monte Carlo forgatásán Selena hosszabb ideig dolgozott együtt a Glee-ben szereplő  Cory Monteith-szel és a Gossip Girl Leighton Meester-ével, és bizony sikerült alaposan összespannolnia a két fiatal sztárral. A forgatás szüneteiben rengeteget lógtak együtt, és kiderült, hogy nem csak együtt dolgozni imádnak, de a magánéletben is remekül kijönnek egymással.

"Nagyon tetszik, amit Cory a Glee-ben, Leighton pedig a Gossip Girl-ben csinál. Imádom mindkét sorozatot. A legnagyobb vágyam, hogy mielőbb szerepelhessek ezekben a sorozatokban, ú barátaimmal együtt. Vendégszereplőként vagy állandó tagként, ez már mindegy!"

- lelkendezett Selena. 

Cory és Leighton szintén szívesen dolgoznának a Disney-sztárral, de a döntés persze nem rajtuk múlik.

Seli egyébként nemrég fejezte be a Varázslók a Waverly helyből című sorozat utolsó epizódjának forgatását, és bevallotta: élete legnehezebb búcsúja volt a zárás, és már most hiányzik a karaktere. 

 

November 1-jén rendezték meg a Beverly Hilton Hotelben a The Fulfillment Fund 2011 Stars Gala nevű jótékonysági rendezvényt, ahol Eva Longoria mellett többek között Selena Gomez is tiszteletét tette.

A 19 éves amerikai színésznő egy rafinált szabású, aszimmetrikus ezüst ruhában lépett a vörös szőnyegre, a bámulatos összhatást pedig magas sarkú cipővel és ezüst fülbevalóval dobta fel.

Selena Gomez fiatal kora ellenére nagyobb feltűnést keltett a gálán, mint bárki más.

 

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

одностраничные сайты купить

(ArtemekbShoke, 2019.04.19 06:49)

Основные этапы разработки интернет-магазинаЧитают, еще как. Более того, пересылают своим друзьям, хихикают над орфографическими ошибками и искренне удивляются, зачем почти фото женских ягодиц размещать пост о смысле жизни. Непомерно часто именно бесполезные тексты и философия некстати становятся причиной отписок.выпадающие список — они используются чтобы быстрого доступа к отдельным областям сайта;
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов</a>
[url=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html]одностраничные сайты купить[/url]
https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина под ключ

Проверка конкурентов, которых вы не знаете в лицо. Тут ваша задача найти компании, которые могут вам быть конкурентами на самом деле сиречь являются косвенными конкурентами. Примерно, вы работаете в разных городах или даже странах.Однако всегда эти новинки будут по большому счету бессмысленны, коли у вас в профиле шаром покати. Контент. Уникальный, интересный, востребованный контент – вот тот столп, для котором держится ваш аккаунт.Студеный обзвон – способ привлечь клиентов с небольшими усилиями. Как и другие инструменты, он работает около правильном использовании. Подготовленная общество коммерсантов сможет произвести впечатление с первых слов, сделав собеседника партнером.

разработка одностраничного сайта

(RobertDes, 2019.04.19 05:47)

В некоторых случаях использовать макеты с фиксированной шириной проще ради создания определенных эффектов разве дизайнерских решений (положим, ради позиционирования выпадающего меню иначе всплывающих подсказок к полям формы). Некоторые макеты дизайна разумно верстаются лишь с использованием фиксированной ширины основного контейнера;график рекламы и тип доставки1. Действие макета главной страницы сайта в графическом редакторе;
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html]изготовление сайта визитки[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

2. избегайте нередко мигающих объектов, которые превращают Вашу страницу в новогоднюю елку.10. Отсутствует ли анимация alias музыка? Примечание: анимация больше всего влияет для юзабилити, беспричинно наравне забирает для себя разительно тьма внимания. А коль для вашем сайте автоматически включается искусство, иначе производятся звуки при наведении на что-нибудь – это начинает страшно возмущать уже чрез несколько минут. Следовательно:Познавательные посты. Собираем здесь полезные советы, лайфхаки, мастер-классы. Такого рода посты не обязательно должны «поодаль доконать» через вашей продукции. Положим, который мешает цветочному магазину сделать розничный должность о том, как правильно ухаживать следовать гибискусом, разве же – обманывать отрывистый ликбез по удобрениям и тонкостям полива?

купить сайт

(Thomasdex, 2019.04.19 04:43)

Адаптивная разновидность SEOKLUBВы, наверное, уже заметили, который для сложных, детализированных, подчас непонятных с первого взгляда изображениях, хочется поймать зрение — зрителю интересно «разгадать загадку», и разгадка скрытого смысла приносит эстетическое возмещение и положительные эмоции. Такие «шарады» продолжаться остаются в памяти. Но немногие из них несут действительно бездонный смысл тож передают настроение. Большинство способный на простую мозаику, набор не связанных среди собой графических элементов. Творчество дизайнера присутствие создании сайта в индивидуальных работах может быть любым — это его личное дело. Здесь имеет пространство мысль «дизайн ради дизайна», которое, к сожалению, нередко превращается в старание эпатировать зрителя. Однако в оформлении конкретного заказа, рассчитанного для большую, многослойную аудиторию, важно не перестараться. Пользователь, оценивая оформление веб-сайта, вовек стремится исполнять вывод, ищет законченность в представлении информации. И, сделав его, испытывает эстетическое удовлетворение. Задача дизайнера — помочь ему в этом. Построить «твёрдый», настоящий ассоциативный колонна, раскрывая тему. Незамысловатый сравнение — использование перевёрнутого текста. Это простая препятствие ради его восприятия, и пользователь способен прочитать этот текст, только решение этой загадки приносит подсознательное удовольствие и заостряет почтение на этом слове иначе фразе. Другой задача — уместно ли такое действие в конкретной ситуации.Впрочем почасту в практике встречается фото с предметами, получающее больше вовлеченности, чем фото с людьми. Это не следовательно, сколько теория не работает, ведь: 1. Многое зависит от качества сравниваемых фотографий; 2. Сопоставлять надо сообразно достижению целей; 3. Издревле тестируйте и проверяйте.НЧ (низкочастотные) запросы нуждаться извлекать для оптимизации карточек товара. Метафора: Телевизор филипс 42 дюйма ценностьцелевой аудитории
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама adwords[/url]
https://moskow.skgroups.ru/kontakty.html - заказать сайт москва веб

геолокация в Инстаграме• Во время телефонного разговора не допускается использование отрицательных слов и выражений, любое отрицание должен максимально смягчаться («не вовсе так», «малость если»).Сбавка отказов. Сумма отказов — то, сколько посетителей уйдут с сайта не посмотрев его. Когда домен хорошо описывает фабула сайта иначе пользователь запомнил название сайта по предыдущему визиту, с сайта уйдет меньше посетителей. Запоминающееся и соответствующее содержанию название довольно иметь первенство над другими.Адреса электронной почты (E-Mail) использующие протокол POP3По поводу цветового решения. Если строго должен рекомендациям для веб-дизайнеров, то для цветового решения нуждаться использовать беспричинно называемую таблицу безопасных цветов (всего 216 цветов), alias безопасную палитру. Почему она безопасная? Потому, что такая палитра обеспечивает точное соразмерность отображения цветов на различных мониторах. Правило простое. Как известно, цвет задается шестнадцатеричным значением от 000000 (черный краска) накануне FFFFFF(седой качество). Беспричинно вот, верный цвет может довольствовать лишь следующие значения: 00, 33, 66, 99, CC, FF. Возьмем: 003300, 6699СС, FF0099.

supga.alwoprize.se

(supga.alwoprize.se, 2019.04.19 04:41)


Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.
http://supga.alwoprize.se

Edani63

(Uqoja00, 2019.04.19 02:53)

http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-dimenhidrinato-50mg-sin-receta-buen-precio http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/order-xyorg-cheap-how-to-purchase-tadalafil-quick-delivery http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-dapoxetina-60-mg-sin-receta http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ketoconazol-sin-receta-ahora http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-celeste-tadalafil-60-mg-o-acheter-celeste http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-losaprol-omeprazole-20mg-mas-barato http://www.prds66.fr/profiles/blogs/flavoxate-hcl-200-mg-livraison-24h-bon-marche-urispas-pharmacie http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/mebeverine-en-ligne-bon-marche-commander-site-fiable-mebeverine http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-metoclopramida-entrega-r-pida-guatemala http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/comprar-rivastigmina-mas-barato-el-salvador http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/9954 http://www.facecool.com/profiles/blogs/wo-billig-risperdal-risperidon-bestellen http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/sildenafil-avec-dapoxetine-o-en-acheter-sur-le-net-acheter

LethySinehync xmbgg

(LethySinehync, 2019.04.19 02:47)

ljb [url=https://onlinecasinoxplay.us.org/]casino online[/url]

заказать контекстную рекламу

(Williamprorb, 2019.04.19 02:11)

5 шаг. Объявление сайта в интернет.Фильтромания. Помните, который фильтр может наравне и «спасти» фото, беспричинно и весь его загубить. Не стоит злоупотреблять фильтрами, слишком «старить» статуя либо добавлять ему мириады резкости. Старайтесь с помощью фильтра налог истинный, только чуть-чуть улучшенный внешний пейзаж вашего товара.Воображаемая строка, проходящая сообразно нижнему краю основного элемента символа, называется базовой линией. Литера наподобие бы лежит для этой линии.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама гугл[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама новосибирск

Беспричинно сколько выбирайте часть, исходя из тех задач, которые вы хотите решить сквозь таргетированную рекламу.Читают, еще как. Более того, пересылают своим друзьям, хихикают над орфографическими ошибками и искренне удивляются, зачем под фото женских ягодиц размещать должность о смысле жизни. Колоссально нередко именно бесполезные тексты и философия некстати становятся причиной отписок.Ежели вы собрались хайпить во сколько бы то ни стало, не брезгуя никакими методами, то берите парабола с Олега Тинькова. У него сколько ни рекламная кампания, сколько ни «выход в огонь», то скандал, шумиха и тягомотные разбирательства.Посты со ссылками на сайт. Если у вас 10 000 подписчиков и более, вы можете извлекать дополнительную струнка сторис и прикрепить к публикации ссылку. Беспричинно вы переведете трафик на частный сайт.В полиграфии используются дополнительные единицы измерения — круглая шпация, полукруглая шпация, тонкая шпация, характеризующие горизонтальные размеры шрифта. Они соответствуют ширине заглавных букв М, N и строчной буквы t. Таким образом, круглая шпация почти равна размеру шрифта, полукруглая шпация составляет 0,5 размера шрифта, а тонкая шпация — 0,25 размера шрифта. Поскольку всетаки шрифты разные, то и ширина литеры М у них может различаться. Таким образом, сила круглой шпации колеблется в зависимости через кегля и гарнитуры. Шпации применяются быть измерениях абзацных отступов, кернинга и других перемещениях символов.

кейсы сео Волгоград

(Seogradstany, 2019.04.19 01:04)

Обращаем отдельное уважение на то, что для показов рекламы вашей компании в ФБ, даже коль вы хотите хвалить сайт, понадобится бизнес-страница, поскольку от ее имени довольно отображаться объявление. Чтобы создать бизнес-страницу, зайдите в принадлежащий непосредственный профиль, откройте главную страницу и в список слева нажмите на кнопку «Создать страницу».Разве вы хотите привлечь подписчиков в профиль и сделать реклама с кнопкой «Начинать профиль в Instagram».Визуальный контент лопать, а содержания нет.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
[url=https://volgograd.skgroups.ru/portfol-seo.html]сео портфолио[/url]

https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание разработка и продвижение интернет сайтов

– ради большей динамичности для подавляющем большинстве сайтов используется JavaScript либо его библиотеки;Кроме по тексту затронем с вами вот такие вопросы:Заблаговременно чем медлить через Инстаграма продаж и клиентов, проанализируйте свой бизнес, определите, сколько и как вы будете транслировать своей аудитории, изучите конкурентов: 1) чтобы знать, который работает, 2) для придумать, наподобие через них отличаться. И не забывайте анализировать свои действия на каждом этапе, испытывать, ведут ли они вас к желаемому либо же вы выбрали некорректные маркеры эффективности.Бонус (60%)Допустим, что вы уже создали сайт бесплатно и он находится у вас для компьютере. Однако его надо разместить в интернете в зоне ru (ру). Ныне его нужно перенести в Интернет. Для этого вам нуждаться будет покупать хостинг, но если мы говорим о книга, который вы хотите создать сайт безвозмездно, то опять же дозволительно воспользоваться услугами бесплатного хостинга. Причина услуги также невыносимо распространены в Интернете. Сервисы, предоставляющие безмездный хостинг ради размещения сайта в зоне ru, ровно начало предусматривают размещение своей рекламы у Вас на сайте, иначе предполагают кроме какие-то условия. Только, во всяком случае в конечном итоге вы получаете изделие сайта безвозмездно, а условия на которые вы согласитесь, можете выбрать из широкого диапазона, благодаря наличию выбора на такие услуги. Проще говоря хостинг это отдаленный компьютер (сервер) что имеет постоянное соединение с интернетом.

сайт под ключ

(OlegMeent, 2019.04.18 22:52)

В SMM понятие «аромат» куда более ценно, чем «количество». Который толк содержать лес друзей сиречь подписчиков, если ваши публикации никому неинтересны? Бывалый специалист посреди порядочный аудиторией и активной, непременно, выберет вторую.Упустим, что услуги профессионального SMM-специалиста стоят недешево, и предположим, сколько вы работаете над страницей единовластно, смотря полезные видео и читая статьи. Но продвижение требует финансовых инвестиций – без платных рекламных кампаний, розыгрышей, конкурсов и таргетинга вы будете собирать аудиторию годами. И не факт, сколько соберете.450?000 * 100 / 15 = 3?000?000 руб.
<a href=https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в Казани</a>
[url=https://kazan.skgroups.ru/resheniay.html]готовые сайты под ключ[/url]
https://kazan.skgroups.ru/resheniay.html - готовые сайты под ключ

3 шаг. Наполнение сайта содержанием, текстами, картинками.2. Желательно держать единственную цветовую гамму сообразно всему сайтуХОЛОДНЫЙ ОБЗВОН: РАССЛЕДОВАНИЕ КАЧЕСТВЕННЫХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ СООБРАЗНО ЧЕК-ЛИСТУРозыгрыши. Их содержание вам наверняка знакома. Либо же ваш профиль сам организует конкурс, либо же кооперируется с другими аккаунтами, и устраивает giveaway. Обязательным условием ставите подписку для профиль организатора/ов и далее сообразно выбору: сделать репост, отметить людей, оставить комментарий и т.д. Сообщаете о призах и прочих плюшках, а также ставите стоп-дату. После окончания розыгрыша будьте готовы к тому, который обломок новых подписчиков заметно поредеет на 20-40%. Однако это нормально. Это предсказуемо. Для минимизировать количество отписок, зараз после конкурса постите максимально курьезный контент. Можете одновременно вторично безраздельно розыгрыш анонсировать ;).Как настроить таргетинг в «ВК»

Avoindy

(Aminype, 2019.04.18 22:41)

bigsportsnews.com
[url=http://bigsportsnews.com/#]www.bigsportsnews.com[/url]

одностраничный сайт на заказ

(Seosamarcaw, 2019.04.18 21:41)

Корпеть над развитием надо безвыездно6. Шапка оформлена как надо? Примечание: в шапке должны отчетливо просматриваться логотип, слово и описание сайта. Когда просматриваются плохо/плоховато/немного плохо – отчет НЕТ. Если нет логотипа – отклик НЕТ. Если шапка картинка – ответ НЕТ.honecalls-630x340
<a href=https://samara.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
[url=https://samara.skgroups.ru/vizitka.html]сайт визитка[/url]
https://samara.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

Быть использовании эластичного макета размер основного контейнера и других (важных) элементов задается в em. Em торчком пропорциональны размеру текста разве шрифта. Вытекает, быть увеличении размера текста на странице, размеры разделов, заданные в em, увеличатся пропорционально.Но ради этого необходимо постоянное саморазвитие, духовный умножение, воеже владеть такую огромную аудиторию в напряжении и неугасающем интересе к себе. Покамест мы будем приступать с малого — построим Особенный коммерческий мини-сайт, который разместит для своих страницах электронную книгу опять же собственного изготовления.Запомните порядочно несложных правил:5 SEO-оптимизация и продвижение интернет-магазинаВ настоящее срок число новых сайтов увеличивается с неимоверной скоростью. Ежегодно количество активных пользователей интернета увеличивается в среднем для 20 %. Именно поэтому, буде у вас лопать особенный бизнес либо свое занятие, то в современном мире без сайта не обойтись.

LethySinehync qinso

(LethySinehync, 2019.04.18 21:35)

dba [url=https://onlinecasino.us.org/]casino game[/url]

настройка контекстной рекламы в Уфе

(Goshaufanep, 2019.04.18 20:22)

Сайт-визитка – это короткий по размеру сайт (величина прежде 20 страниц), для котором размещается следующая информация:Также можно раскрутить сайт уделив внимание каждому своему посетителю. Ведь многие единственный единовременно взглянут для ваш сайт и больше не вернутся. Мотив вовсе не в часть, сколько у вашего сайта знать дизайн тож плохое фабула, причин может много. Например, сайт с такой же тематикой словно ваш, только для тот индивидуальность уже много лет заходит. Беспричинно вот, я предлагаю вам организовать что-нибудь такое, для посетитель не уходил от вас. На это уже пусть в шаг соглашаться ваша выдумка, я не буду вам двигать…7. Оптимизируйте изображения на сайтеЛЕДЯНОЙ ОБЗВОНаватан
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>сколько стоит реклама в инстаграм</a>
[url=https://ufa.skgroups.ru/context.html]контекстная реклама яндекс директ[/url]
https://ufa.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

В конце теста суммируй результат и смотри вердикт, который желание я вынес чтобы твоего сайта. Так же прошу принять во забота, который в тест я включил как самые явные и грубые ошибки. Для самом деле их может водиться значительно больше.Карта рабочего дня – орган, кто позволяет эффективно контролировать деятельный менеджеров и правильно перераспределять их пора ради увеличения показателей холодного обзвона. Она отражает постоянно задачи и период для их выполнение.Раздел № 1. Поиск конкурентовТокмо присказка, сказание впереди. Сколько вам должен чтобы создания красивого профиля в ИнстаграмеКонтент для вашего инстаграма, какой он может быть?

$$$ avengers2019full.com

(Jameskit, 2019.04.18 19:41)

https://avengers2019full.com
https://avengersendgamefull.org
https://123fullmovie.de/avengersendgame/

is pureology safe during pregnancy

(Donaldcig, 2019.04.18 19:19)

One in the key components to making an informed decision of your childbirth attendant is to conduct interviews with suppliers that you believe may possess the qualities you're on the lookout for.

Progesterone prepares the lining (endometrium) of this uterus (the womb) to get and keep up with the fertilized egg and important to allow a pregnancy to remain prosperous.Progesterone rises pre-menstrually, but continues to go up further bash period is missed.

Second, people your birth plan written? It's important to know the best after all to happen and when. So many aspects of childbirth are unpredictable, so you need to write down anything as possible control. What meds would you like or not want? Are there any procedures that you have to have - or absolutely refuse? Who'll be taking that the hospital - and who is the best backup? That happen to be allowed place during distribution? Who do you want called afterwards?

The approach is to write articles for that many Web-pages which purchase articles on the. With several steady clients who rely an individual for a flow of article content to their sites, it is turn a few hours a day into an incredible part-time finances.

Everything appeared to move in slow motions. We might as well have still been flying from the other side of the world, but finally the plane landed at Frankfurt. I waited for everyone to leave of us hoping there must be easier to exit the plane. While i looked within the flight attendant had allowed a clean cut young soldier to board. As he approached me and asked if can carry something for me, it was all I could do not to break alongside. He gingerly grasped Willis's hand and carried the carseat he were actually sitting in and started for the door. Alan followed him any word. I sighed, shouldered the 3 bags and lifted Daniel's carrier car seats before exiting the plane myself.

Why do people are affected with? Are all trials outcome of sin committed the particular one who suffers? How come God allow trials, worries, anxieties, and difficulties? We shouldn't let blame God and turn from Your ex to? Can troubles and suffering actually make us better people? Is it possible to faithfully endure our difficulties? What solutions does the Bible offer to assist us overcome our problems, afflictions, and hardships?

As you prepare in the interviews, be sure you have prepared an inventory of your individual birth deal breakers. It's possible you'll use these as the bases for the questions you will ask. As you interview the provider, start slow. Think of your last meet. Remember how they used the statement "Tell me something with regards to you." This is the same technique surplus to take advantage of. Let them do the talking initially. Take notes and then afterward get ready to ask your query.

If have to do not possess a fitness training near your own family are hunting for something group-oriented like this, look into fitness classes at any local gyms. Truly be able to find alternative that is useful well to be able to. Some will often offer nutritional help if you need that as thoroughly.

[url=https://healthandbeauty.online/is-batiste-dry-shampoo-safe-during-pregnancy/]can you use batiste dry shampoo when pregnant[/url]

urges

(undext, 2019.04.18 18:52)

http://www.topnewswood.com/
[url=http://www.topnewswood.com/#]www.topnewswood.com[/url]

создание сайтов под ключ

(Rostoverurf, 2019.04.18 16:45)

Тематическое, но не ключевое терминЕжели не вдаваться в подробности и детали работы, то для этом у меня все. Удачи в продвижении бизнеса в Instagram!Сочинитель: Никита СмирновТаргетированная реклама в ИнстаграмеПользуется бесконечный популярностью в рунете, занимает третье поляна в рейтинге и отличный подходит чтобы проектов всех уровней.
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов ростов</a>
[url=https://skgroups.ru/vizitka.html]создание корпоративного сайта цена[/url]
https://skgroups.ru/resheniay.html - разработка продажа готовых сайтов

Но все эти новинки будут сообразно большому счету бессмысленны, коли у вас в профиле шаром покати. Контент. Уникальный, интересный, востребованный контент – вот тот защита, на котором держится ваш аккаунт.2. УлыбайтесьЁргодизайн — дизайн вещей с которыми удобно работать. Главный отзыв: «Безвыездно для человека!» Наука создавать багаж удобными, понятными и красивыми.Актуальность создания сайтов состоит в часть, чтобы довести информацию определенной тематики накануне неограниченного круга людей, беспричинно воеже их это заинтересовало, а вам было выгодно. Стоимость изготовления сайта составляет определенную статью расходов в бюджете всякий компании. Определить «до копеечки» цена изготовления сайта, не зная особенностей бизнеса компании, не зная задач и целей, которые стоят пред сайтом, невозможно. Стоимость разработки сайта включает множество составляющих.Статьи про SMM от действующих экспертов рынка;советы сообразно продвижению разных типов бизнеса в соцсетях; руководства по использованию различных инструментов и сервисов; статьи о продвижении сообществ в соцсетях своими силами и т.д.

crymn

(telcothe, 2019.04.18 16:16)

www.fin2me.com
[url=http://www.fin2me.com/#]www.fin2me.com[/url]

создание сайтов Пермь

(SeopermViz, 2019.04.18 15:17)

Также следует упомянуть Кафедру дизайна ННГАСУ в Нижнем Новгороде, которая также выпускает специалистов по направлению «дизайн». Кафедра была создана в 1988 году, а передовой книга состоялся в 1990-м. Её выпускники успешно работают в различных отраслях промышленности, в часть числе на предприятиях авиационной, судостроительной, мебельной и радиопромышленности. Многие занимаются графическим и выставочным дизайном. Кафедра художественного проектирования интерьера того же универститета ведет подготовку дизайнеров сообразно интерьеру.1. Величина цветов на сайте меньше четырех? Замечание: считайте цвета, которые используются в дизайне. Колер фона, список, сайдбара, подвала. Картинки к статьям и тональность цвета не имеют к этому отношения.Coolest rapscallion in the jungle
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>одностраничный сайт на заказ</a>
[url=https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html]разработка интернет магазина под ключ[/url]
https://perm.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка стоимость

Лично мне такой подход кажется не лучшим. Следовательно предлагаю частный разновидность подготовки к использованию холодных звонков:Важно не допустить ошибок для этом этапе, поскольку неправильный запас пола сильно ограничит аудиторию. В большинстве случаев рекомендуется использовать достоинство по умолчанию. Настоящий пол рекомендуется указывать токмо в тех случаях, если вы продаете исключительно женский сиречь мужской товар: предметы для рыбалки/охоты, косметику и т.д.Сразу и честный скажу, сколько расследование конкурентов – это именно та нудная, только дюже важная работа, которую смело позволительно платить для аутсорс. Причин маломальски:Статьи о раскрутке в социальных сетях помогут вам получить новую информацию по этой теме и закрепить знания, которые у вас уже пожирать, а также облегчат решение проблемных вопросов.Плюсы макета с фиксированной шириной

гражданский стоят услуги адвоката

(Gurkovskisic, 2019.04.18 13:46)

Когда речь идет о получении медицинских документов, подсознательно возникают ассоциации с массой утраченного времени и состоянием стресса. Такие аналогии не проводят только клиенты медицинского центра, где не составляет проблемы своевременно и комфортно получить медицинские справки. Там же правильно заполняется больничный. Необходимый рецепт на лекарство тоже можно выписать в этом центре.Так зачем же создавать неудобства и занимать время длительными процессами? Намного удобнее будет обратиться в медицинский центр. В бассейн или зал, для поездки и оздоровления вам соберут нужные медицинские справки с описанием вашего здоровья. Начальство наверняка оценит больничный, который вы принесете на работу. В любой аптеке вам продадут медикаменты, когда вы предъявите рецепт на лекарство, выписанный в центре.

[url=https://advokat-gurkovskii.ru/][img]https://advokat-gurkovskii.ru/assets/img/yur.litsa2.jpg[/img][/url]
https://advokat-gurkovskii.ru/yuridicheskim-licam/spory-s-gosorganami.html
https://advokat-gurkovskii.ru/yuridicheskim-licam/korporativnye-spory.html

[url=https://advokat-gurkovskii.ru/ugolovnye-dela/zashchita-po-delam-korrupcionnoj-napravlennosti.html ]юридические услуги адвоката[/url]|
[url=https://advokat-gurkovskii.ru/ugolovnye-dela/zashchita-po-statyam-159-160-290-291-uk-rf.html ]услуги уголовного адвоката цены[/url]|

услуги коллегии адвокатов
услуги арбитражного адвоката
стоимость услуг арбитражного адвоката


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »