Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena hírek

Selena Gomez szereti Justin Bieber humorát

2011.08.26.

tk3s 20110402 zaf f78 263

Selena Gomez

Selena Gomez szerint nagyon jó humorérzékű a tinibálvány Justin Bieber, az énekesnő szereti a humorát [1]. A 19 éves sztárjelölt azt állítja, rengetegszer nevettette meg őt Justin Bieber. “Tudod amikor szerelmes vagy, tökéletesnek látod a másikat.Mindenki másmilyen,ez teszi őket széppé. Mindenkinek vannak csípős megjegyzései. Megbízni valakiben elképesztő dolog,  az egész a bizalomról szól. Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik ha szerelmesek, csinálják.  Örülök, hogy van mellettem valaki, aki megért engem. Justin rengeteg vicces dologgal előjön és ezzel sok jó pontot szerez magának” – mondta Selena Gomez az M magazinnak úgy, hogy talán épp szakítanak Justin Bieberrel.
Selena Gomez tanulna, koncertezne, és még forgatna is 2011.08.25. 

A 19 éves sztár, szeretné folytatni tanulmányait a jövőben, de egyelőre boldog, hogy csak a karrierjére koncentrálhat. Valójában még konkrét tervei sincsenek a tanulással kapcsolatban., de egy rádiós műsorban, ezt nyilatkozta: „Természetesen mindig nyitott vagyok, hogy főiskolára menjek, de jelenleg nagyon élvezem, azt ahol vagyok. Csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy csak erre kell fókuszáljak” Felröppentek olyan hírek is, hogy a Szex és New York előzmény sorozatában szerepet kapna, az énekesnő, de ő ezt cáfolta, és a következőket reagálta: „Ez mind csak pletyka. Valóban nagy megtiszteltetés lenne, de még meg se kerestek. Én is Szex és New York rajongó vagyok, habár édesanyám nagyobb, mert Én nem nézhettem a műsort, amikor fiatalabb voltam, szóval elég sokat kihagytam, de pár részt azért láttam" - olvasható a Female Firstön. _ A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról

Selena Taylor Swiftet és Justin Biebert követve úgy döntött, hogy újabb parfümöt ad ki, amelyet 2012 tavaszán fognak piacra dobni. Sokan nem tudnak róla, de Selenának már volt egy parfümje 2009-ben is, ami a Wholearth fantázianevet viselte.

A tinisztár viszont most azt szeretné, hogy a rajongói döntsék el új parfümjének illatát! Több szerencsés is esélyes lehet arra, hogy találkozzon vele, és ellátogathasson abba a laboratóriumba, ahol a parfümöt készítik és tesztelik. „Izgatott vagyok, hogy létrehozhatom a saját illatomat, ami romantikus, gazdag és édes lesz Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat” – nyilatkozta Selena. A rajongók ezen a linken vitathatják majd meg az illatot ősztől. A legnépszerűbb bejegyzés szerint fog elkészülni a parfüm, és az első ötvenezer résztvevő kapni fog egy termékmintát, valamint esélyes lesz arra, hogy kedvencükkel vezessék őket keresztül a laboron.

Selena Gomez lapátra tette Justin Biebert
2011. augusztus 23. 
Selena Gomez lapátra tette Justin BiebertMegnyugodhatnak az amerikai tinisztár rajongói, a fiatal fiút ugyanis egyes hírek szerint kidobta szintén világhírű barátnője.

Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyről sztárja egyes hírek szerint megelégelte, hogy kedvese nem tud felnőttként viselkedni, és kiadta az útját. Az énekes-színésznő már hónapok óta járt együtt a világ talán leghíresebb tini sztárjával, Justin Bieberrel, de egy brit bulvárlap szerint a kapcsolatnak vége lett.

A rossz nyelvek szerint több baj is volt az ifjú szívtipróval, de a szerelem végét új barátainak köszönheti. Gomez kisasszony ugyanis ki nem állhatta, hogy kedvese olyan rossz hírű zenészekkel tölti az idejét, mint Sean Kingston és Chris Brown.

Bieber egyik barátja állítólag azt mondta – „A nagy címlapszerelemnek vége. Selena már csak barátságot akar. Nem hiszi, hogy Justin elég érett lenne egy valódi, hosszú távú, stabil kapcsolatra. Szingli, és vár egy érettebb, idősebb, meggondoltabb új partnerre.”

Aki nem is lehet olyan messze, mivel a közelmúltban a Transformers sztárjával, Shia Lebeouffal látták flörtölni a lányt. A 25 éves mozisztár pedig már biztosan megfelel a hölgy igényeinek, már ami a korát illeti.
Talán végleg szakított Selena és Justin?

 
 

  Hiába nyilatkozta pár hete Selena, hogy
nem szakítottak élete szerelmével, a legújabb infók szerint mégiscsak vége az álomkapcsolatnak. Állítólag Selena már nem érez többet, csak barátságot a Twitter legbefolyásosabb zenésze iránt, és a 17 éves kanadai sztárt nem érzi elég érett férfinak ahhoz, hogy összeházasodjon vele, vagy legalábbis hosszútávon mellette maradjon. A felröppenő pletykák szerint Selena Gomez titkon Shia LaBeoufba szerelmes, Justin pedig korábbi barátnőjével, Jasmine Villegasszal flörtöl megint. Bárhogy is, nagy kár lenne értük...[2011-08-22] Selena Gomez cáfolja a Britney-s pletykákat
Nemrég felröppent a hír, miszerint a három ex-Disney-sztár, Selena, Miley és Demi Britney dalokkal fog fellépni az MTV Video Music Awardson. Sel most véget vet a találgatásoknak és tiszta vizet önt a pohárba.

  Selena Gomez mindig segítő kezet nyújt Taylor Swiftnek 2011.08.21. 

Selena Gomez valamiért fontosnak tartotta megosztani a világgal, milyen jóbarátnője a nagyibugyit villantó Taylor Swift [1]. Mindig számíthat rá, ha baj van. ”Bármilyen problémám van, Taylor mindig segít megoldani. Azt szeretem Taylorban, hogy hisz az egész igaz szerelem dologban. Neki hála, nem vesztettem el a hitemet” - mondta Justin Bieber exnője, Selena Gomez [2] a Top of the Pops magazinnak. Azt is hozzátette, ő segített Taylor Swiftnek, amikor 2008-ban szakított Joe Jonas-szal. “Amikor Taylor és Joe szakítottak, az jutott eszembe, mi lenne ha playlisteket készítenénk egymásnak. Én csajos zenéket küldtem neki, ő pedig visszaküldött pár dalt. Mint például a Hot N Cold Katy Perrytől.” Selena Gomez ugyanilyen jóban van Demi Lovatóval és Miley Cyrusszal is, és állítólag egyikük sem féltékeny a másik sikereire. Egyelőre.  Az énekesnő rendben van magával, és nem tartja normálisnak a féltékenykedést.

Selena Gomez ruhákat fog tervezni


selena-gomez-5-500x360Selena Gomez nemcsak énekel és színészkedik, hanem még csodaszép ruhát is tervez. A fiatal énekesnő elmondta, hogy egy rajongója ihlette meg, aki azt mondta, neki, hogy folyamatosan azon fáradozik, hogy beszerezze azokat a ruhadarabokat, amiket Selena hétköznapokon vagy egy-egy fellépésen hord. A vallomás nagyon megtetszett az énekesnőnek és rögtön öszeállított egy csapatot, majd tavaly megjelent a nevével fémjelzett Dream Out Loud kollekció. Viszont Selena most úgy döntött, hogy szeretne egy kicsit megújulni, így csapatával most azon gondolkozik, hogy egy férfi kollekcióval is előrukkolnak. Azt még nem lehet tudni, hogy erre az idén sor kerül-e, de abban biztosak lehetünk, hogy az énekesnő dögös nevet fog választani kollekciójának. Egyébként Selena ruháit is ugyanaz az üzletlánc fogja forgalmazni, mint a többi celebkreációt. [2011-08-20] Selena Gomez lesz a MTV Pre-VMA show házigazdája
Most érkezett a hír, miszerint Selena Gomez fogja vezetni az idei MTV Pre-VMA showt, amelyet augusztus 28-án rendeznek meg a Los Angeles-i Nokia színházban. “Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek a 2011-es VMA díjátadónak” – nyilatkozta Selena. “Végtére is már évek óta figyelemmel kísérem a VMA-t, és a pre-show mindig is az egyik kedvenc részem volt. Ez egy igazi megtiszteltetés, hogy én lehetek ebben az évben a fekete – szőnyeg házigazdája.” – tette hozzá. A 19 éves tinisztár, Selena Gomez teljes életrajzát most már képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó nemrég el is készítette a legújabb terméket.
Ugrás a teljes cikkre    Selena Gomez nem fog megváltozni Justin Bieber kedvéért.     A 19 éves tinisztár, Selena Gomez kijelentette, hogy nem fog megváltozni jelenlegi partnere, Justin Bieber kedvéért. Selena nem fog megváltozni Justin kedvéért   Selena Gomez, a Disney 19 éves üdvöskéje kijelentette, hogy soha nem fog megváltozni Justin kedvéért, sőt, egy fiúért sem. A színésznő elmesélte, hogy csak egyszer adódott ilyen az életében, hogy fiú miatt változtatott a viselkedésén, ám most nem tenné meg – Justin kedvéért sem. „Nem voltam önmagam, mindig az érdekelt, hogy ő jól érezze magát a társaságomban, mindenki utálta őt, engem kivéve. De nem hallgattam senkire, jobban érdekelt, hogy mit mond ő, mint a szeretteim. Azt hiszem, ezt át kellett élnem, hogy megértsem, mi is folyik körülöttem” – nyilatkozta Selena egyik volt barátjáról. A színésznő azt is elmondta, hogy nyomasztóan érezte magát, és nem tudott addig felszabadultan élni, míg le nem zárták kapcsolatukat.    [2011-08-18] Selena Gomez nem szeret feleslegesen költekezni   Justin Bieber szépséges barátnője igazi szupersztár, szuper gázsival, mégsem szórja két kézzel a pénzt. Saját bevallása szerint tele a hócipője, hogy bárhová megy, fotósok hada kíséri, és amint kétszer ugyanazt a felsőt veszi fel, már arról pletykálnak a lapok, hogy anyagi gondjai vannak. És akkor szóba sem kerültek még a puccos rendezvények és díjátadók, ahol ha véletlenül kétszer is megjelenne ugyanabban a ruhában, a divatszakértők darabokra szednék. A Monte Carlo sztárja viszont sokkal okosabb annál, hogy így pazarolja a pénzt, ezért ezt csinálja: " A vörösszőnyeges eseményeken általában kölcsönruha van rajtam, amit én saját magam választok ki. Mivel úgysem venném fel mégegyszer őket, ezért inkább élvezem egy fél napig, majd visszaviszem őket. Különben is, nagyon ritkán veszek drága dolgokat, de ha mégis megtetszik valami, akkor kétszer is meggondolom, hogy valóban kell-e nekem, és ha igen, másnap visszamegyek, és megveszem. Amúgy meg nem is költök 20 dollárnál többet a ruhadarabjaimra. Én spec sokkal jobban érzem magam, ha 20 dollárt adok egy olyan csini pólóért, ami alig különbözik a 200 dollárostól. " Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Selena, Miley és Demi Britney-dalokkal lépnek fel?
Pletykák szerint a 2011-es MTV Video Music Awards egyfajta tisztelgés lesz Britney Spears előtt, ezért a Disney három leghíresebb sztárja, Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato egy extra produkcióval készülnek.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-15] Taylor Swift legjobb barátnői: Selena Gomez és Emma Stone
Taylor Swift hálás azért, hogy jó barátai között tudhatja Selena Gomezt és Emma Stone-t.
Ugrás a teljes cikkre [2011-08-14] Selena Gomez a tinédzserek új bálványa
A tinik egyik kedvence, Selena Gomez a napokban öt díjat söpört be, színészként és énekesnőként is sikeres, ráadásul párja, Justin Bieber miatt is állandóan reflektorfényben van.
Ugrás a teljes cikkre   Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket. Képregény készült Selena Gomezről   A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt. A Selena-képregényt Marc Shapiro írta, és Alex López rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni. A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.   [2011-08-11] Selena Gomez kockahasat villantott!
Selena Gomez mindig ad okot arra, hogy beszéljünk róla. Most irigylésre méltó felsőtestét mutogatta, így aztán nem csoda, hogy rajongók ezrei irigykednek rá egy-egy koncert után. A 19 éves  Disney-sztár és együttese a The Scene kedden este New Yorkban lépett fel, ahol Selena a When the Sun Goes Down című albumról énekelt slágereket. A Varázslók a Waverly helyből című sorozattal ismertté vált Gomez saját bevallása szerint újabban hízókúrába kezdett, nem edz, és csak szénhidrátban gazdag ételeket eszik, amit nehéz elhinni, az alábbi képet elnézve.
Ugrás a teljes cikkre  

 

„Delena” – ahogy régen hívták a két barátnőt –, úgy tűnik, a Teen Choice Awardson újra egymásra talált. Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato   Bár eddig megcáfolták azokat a híreket, hogy többé nem barátok, lehetett látni, hogy nem minden olyan Selena Gomez és Demi Lovato között, mint régen. Hanyagolták egymás társaságát, új barátaik lettek... de úgy tűnik, most minden megváltozott. A Teen Choice Awardson már együtt pózoltak önfeledt jókedvvel, egymásba karolva. „A Teen Choice Awardson hosszú idő után lehetőség nyílt arra, hogy Demi és Selena hosszabb ideig négyszemközt beszélgessenek, a kameráktól távol” – nyilatkozta Selena sminkese, aki azt is megemlítette, hogy a két színész-énekesnő rengeteget beszélgetett és bolondozott a fotósok érkezését megelőzően. Lehet, hogy a régi álombarátnők nyilvánosan is újra egymásra találtak. Persze Selena régebben váltig állította, hogy ő és Demi mindvégig jóban voltak, még akkor is, amikor Demi problémákkal küszködött. De nyilvánosan nem lehetett együtt látni őket – ez az alkalom kivétel volt. „Selenával abban a pózban álltunk, amit egész gyerekkorunkban közösen gyakoroltunk. Imádom, és Selena, téged is szeretlek!” – tweetelte a Skyscraper énekesnője.    


   

[2011-08-09] Selena Gomez Nick Jonas-szal flörtöl megint
  A Teen Choice Awardson taroló Selena Gomez a héten igazán visszafogottan viselkedik, ha a barátja neve szóba kerül. Bár a pletykákkal ellentétben még nem szakítottak Justin Bieber-rel, az biztos, hogy mosolyszünet van. A mindig vidám Selena láthatóan kevesebbet mosolyog, és bár sokszor lehengerlő , most még szexisebben öltözködik, mint valaha. A jól értesült bennfentesek szerint amúgy megint elkezdett sms-ezni Nick Jonas-szal, hogy ezzel is bosszantsa a kanadai tinisztárt! Fura, pedig Nick az anyukájának is bemutatta már új kedvesét , de hát ki tudja, mit hoz a jövő..
 

 

[2011-08-04] Selena: Én színésznőnek születtem!
  A lehengerlő szépségű Selena Gomez úgy tűnik hiába milliók bálványa, úgy érzi nem elég sikeres az éneklés területén, és a napokban kifejtette, hogy itt az ideje abbahagyni a zenélést, és visszatérni a gyökereihez: a színészethez. Selena a Wizards of Waverly Place című Disney-sorozattal lett igazán népszerű, és csak később kezdett énekelni, de tény, hogy a filmezést sosem hagyta abba, jelenleg is fut a mozikban a mérsékelt sikerű Monte Carlo című filmje. "Azt hiszem sok ez már nekem. Egyszerre vagyok színésznő és énekesnő, de ez a kettő együtt nagyon sok most. Ha választanom kell majd, valószínűleg a színészetre voksolok majd. Persze a zene örökké az életem része marad, még ha ez csak egy kis dudorászást jelent a házban vagy a kocsiban. Érzem, hogy én színésznőnek születtem!"  

[2011-08-03] Fiatalos, csinos, kényelmes és olcsó – íme, Selena első saját divatkollekciója
Selena Gomez nemrég saját divatkollekció tervezésébe fogott. A fiatal énekesnő csajos, trendi, de nem túl „elszállt” stílust álmodott meg. A Dream Out Loud névre hallgató kollekció a napokban debütált az egyik legnagyobb amerikai áruházláncban.  

A Selena nevét viselő ruhák és kiegészítők mind trendi, fiatalos és csajos darabok, amik ráadásul olcsók és kényelmesek is. Nem csalódtunk Selenában, a Dream Out Loud cuccok magukon viselik a kedves és bájos énekesnő stílusát. Reméljük a kollekció előbb-utóbb itthon is kapható lesz majd.   Gyereket vár a tinik kedvence? Íme az igazság! Az énekesnővel előfordult az utóbbi időben, hogy egy rejtélyes betegségre hivatkozva lemondta a fellépését. Felmerült a gyanú, hogy Selena Gomez gyermeket vár, és ezt a feltételezést a bulvárlapok alaposan ki is vesézték. Most azonban kiderült, hogy ebből egy szó sem igaz, és a Justin Bieberrajongók fellélegezhetnek, ugyanis a 18 éves Selenának egyelőre nem lesz kisbabája.
  Egy bennfentes elmondta a TMZ amerikai hírportálnak, hogy Selena rengetegvérnyomással kapcsolatos vizsgálatokon ment keresztül, de az orvosok még nem tudták meghatározni, hogy mi okozza a problémát.

Selena Gomez 
azután került kórházba, hogy csütörtökön erős fejfájásra éshányingerre panaszkodott. A színész-énekesnő csütörtökön a Jay Leno show felvétele közben már rosszul érezte magát, majd később egy Los Angeles-i klinikára került.  

Sel a Harry Potter parkban járt  

2011-07-31 19:37:44

A The Wizarding World of Harry Potter élményparkban buliztak egy jót Selena és háttérvokálos barátnői!

A kalandpark Floridában, Orlando-ban van és Sel családját és barátnőit is elvitte egy bulikörre. Felültek a Roxfort Expresszre és taliztak Roxmorts kalauzával is.

Ezután Sel és háttérvokalistái beugrottak a Szárnyas Vadkan vendéglőbe a kezdő varázslók kedvenc italára, egy Vajsörre.
 
sel_butterbeer.jpg   S ha ez még nem lenne elég, magyar vonatkozása is lett a bulinak, hisz a Potter világ legfélelmetesebb sárkányáról elnevezett Hungarian Horntail (Magyar Mennydörgő) nevű hullámvasútra is felpattantak Selenáék egy jót száguldozni!  

 

 
  2011-07-31 19:33:00
 
  A pletykák szerint egyre feszültebb a levegő a sztárpár között, ennek pedig a féltékenység az oka. Sokak szerint Selena féltékeny barátjára a korábbi sikerek miatt, Justin pedig barátnője nagyobb hírnevét nem nézi jó szemmel.   Sel és Justin már egy ideje egy párt alkotnak. Mindketten sikeresek és híresek, de ennek ára is van, hiszen kapcsolatuk hamar áttérhet a rossz oldalra.   Selenának mostanában nagyon jól mennek a dolgai, hiszen 17 évesen írta alá első lemezszerződését, azóta pedig évente új albumot ad ki. Legutóbbi albumának a When the Sun Goes Down címet adta, ami pedig harmadik szólóalbuma. Július 1-jén volt legújabb filmje, a Monte Carlo premierje, valamint a fiatal tehetség üzleti ügyei is nagyon jól mennek.   Ezzel szemben Justin 13 évesen kötötte meg első lemezszerződését, és első albuma, a My World hatalmas sikernek örvendhet. Innentől kezdve az énekes karrierje beindult, sokszor jár koncertezni, rengeteg tévéshow-ban szerepelt már, valamint az elnökkel, Barack Obamával is énekelt együtt. Három év alatt hét kislemeze és három nagylemeze jelent meg, így a zenei „csatát” ő nyerte.   Mindketten részt vesznek a parfümbizniszben is, de úgy tűnik, ebben is Bieber a sikeresebb, ugyanis Someday nevű parfümje vezeti az eladási listákat. Viszont Selena sokkal sikeresebb párjánál, ugyanis először neki állítottak a Madame Tussaud-múzeumban viaszszobrot, míg Justinnak csak pár hónappal később.   Ezek után nem csoda, ha féltékenyek egymásra, még akkor is, ha nem ezt állítják. A féltékenységet az is bizonyítja, hogy amikor Selena koncertezett, párja felsétált a színpadra, majd előadta egyik dalát, megmutatva barátnője rajongóinak a tehetségét.  
 

 

[2011-08-03] Nem túl fiatal ehhez? Feltűnően merész ruhában állt rajongói elé tinisztár  Úgy tűnik, a Disney-üdvöske, Selena Gomez már a szexis, felnőtt női előadók közé sorolja magát. A színpadon mutatott erotikus tánca, valamint egyre rövidebb - és egyre kihívóbb - fellépőruhái legalábbis ezt a képet tükrözik. A 19 éves énekes-színésznő legutóbb a floridai Boca Raton tinikből álló közönsége előtt mutatta meg hamvas bájait. Arany dressze ugyanis annyira rövid és feszes volt, hogy alig takart valamit, mint látszik, alul csak rojtokban végződött, nem is szoknyában.   [2011-08-02] Selena Gomez: Nem szakítottunk! Folyamatosan felröppen a hír, hogy Justin és szépséges barátnője, Selena Gomez szakítottak. Nah ebből lett elege Selenának, aki  a napokban azt nyilatkozta: "Olyan unalmas, hogy mindig mi vagyunk a címlapom. Vagy éppen szakítunk, vagy éppen minjárt összeházasodunk vagy csak csókolózunk, mint bármelyik másik fiatal. Ha Justin valakinek sms-t ír, rögtön  lehozzák, hogy megcsalt, én meg zokogok, vagy éppen én is pasizom. Le kéne már rólunk szállni. Szeretjük egymást, és pont. Tegnap is szerettük, és holnap is szeretni fogjuk. Nem mi vagyunk az első szerelmes tinipár, ne csináljatok már ebből ekkora hírverést! Beszéljetek inkább arról, milyen jó dalaink vannak, vagy hogy mennyit teszünk ajó ügyek érdekében!" [2011-08-01] Selena Gomez szeretne egy saját alapítványt
  A szépséges Selena Gomez mindig is nagyvonalú volt, ha a jótékonyság került szóba. A szépséges Disney-sztárt már hetek óta a hamarosan a Balatonon nyaraló Angelina Jolie-hoz hasonlítják, mióta egyre több és több pénzt áldoz a szegényebb területek megsegítésére. "Igazán megtisztelő, hogy egy ekkora sztárhoz hasonlítanak. Ő egy csodálatos ember, és bármit is csinál, hatalmas elismerét érdemel érte. Fantasztikus, hogy egyáltalán egy lapon emlegetnek vele. A családban nálunk mindig is figyeltek arra a szüleim, hogy felelőségteljesen gondolkodjak. Mikor kinőttem a ruháimat, mindig kimostuk, becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek nagyobb szüksége volt rá. Most, hogy idősebb vagyok és jól élek, nagyon figyelek arra,hogy többet adjak. Nagyon szeretném, ha én is csatlakozhatnék valamilyen z ENSZ programhoz, de tudom, hogy ehhez nem elég a hírnév. Most azon dolgozom, hogy hamarosan beinduljon a saját segélyszervezetem egy napon. Például ott van Ryan Seacrest. Neki is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval valami ilyesmin dolgozom gőzerővel.

[2011-08-01] 
Justin miatt öltözött Selena showgirl-nek?
Hónapok óta tart Selena Gomez és Justin Bieber románca, a jelek szerint komolyak a fiatalok érzései. A tini énekesnő a minap vegas-i showgirlként énekelt a szerelmének. A szemrevaló tinisztár nyilván sokkal izgatottabb volt, mint ugyancsak énekes szerelme - egyébként főként neki énekelt a koncerten -, hiszen rajongók százai előtt kellett bizonyítania. Bieber természetesen nem a nézőtéren szorított a kedvesének, hanem a színfalak mögül figyelte az előadást. Selena fellépése elismerést érdemelt, mint mindig, ruhája annál kevésbé. A külfödi bulvároldalakon nem egy kritikát kapott, miszerint kissé nevetségesen fest, leginkább olyan, mint egy Las Vegasi showgirl, a 70-es évekből...

[2011-07-31] 
Selena Gomez villantott
Selena Gomez legutóbbi napozása közben minden domborulatát közszemlére tette. Selena Gomez egyre nőiesebb ruhákat hord mostanában, látszik, hogy szeretné, ha már felnőttként néznének rá. Ez viszont azzal is együtt jár, hogy egyre több pasi szeretné őt ruha nélkül látni. Az Orlando Hotel medencéje melletti napozásnál most részben teljesült a férfiak álma, ugyanis szemfüles fotósok lencsevégre kapták Gomez kisasszony domborulatait. Az énekesnő a fenekén kívül majdnem a mellét is megvillantotta, amikor felkelt a napágyról anélkül, hogy a bikinifelsője meg lett volna kötve. Selena viszont tapasztalt nagylányként védte értékeit, melyeket továbbra is csak párja, Justin Bieber láthat.    

Selena ahogy még soha nem láttad!   selena-elle-mexico-281x211.jpg    

Selena új fotóivan bizonyítja ,hogy már kilépett a tinilány korszakból és igazi nővé vállt.  

Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel.   Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának.

Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.  

selena-elle-mexico-6.jpg   selena-elle-mexico-1.jpg selena-elle-mexico-2.jpg selena-elle-mexico-3.jpg selena-elle-mexico-4.jpg selena-elle-mexico-5.jpg Selena aranyban rázta! 2011-07-29-tk3s_evhr_00712359.jpg    Tegnap este  teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben

nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünneplték meg a hatalmas sikert.     [2011-07-30] Selena és Justin egymás ellen versenyeznek
Los Angeles - Habár szerelmesek, mégis komoly csatákat vívnak egymással: Selena Gomez és Justin Bieber több értelemben is egymás konkurensei. Selenának mostanában nincs oka panaszra, jól fut a szekér. Legújabb, Monte Carlo című filmjét július 1-jén mutatták be az amerikai mozikban. Gomez azonban jól tudja, hogy több lábon kell állni, így a zenei és az üzleti életben is nyomul. 17 évesen írta alá az első több milliós lemezszerződését, s azóta évente piacra dob egy lemezt. Idén jött ki 3. albuma When the sun goes down címmel, de emellett számos filmhez is írt dalt.


[2011-07-29] Selena Gomez aranyban rázta
  Tegnap este teltházas koncertet adott Floridában a szépséges Selena Gomez. A régebben nehezen pasizó 19 éves énekesnő fergeteges hangulatot varázsolt percek alatt a színpadra, teljesen megőrjítette szexi arany ruhájában rajongóit, és a majd egy órán át rázta formás testét táncosaival a lelkes tömeg előtt. Állítólag mostani fellépésére kedvese, Justin Bieber is elkísérte, és utána egy romantikus vacsorával ünnepelték meg a hatalmas sikert.


[2011-07-29] Selena Gomez túl sokat mutatott magából – fotóval
Janet Jackson, Rihanna, Megan Fox, és Britney Spears után most Selena Gomez villantott. A Disney – sztár a minap majdnem bepillantást engedett testének egy intim tájára, ugyanis rövid sortja, egy kicsit túl sokat mutatott a fiatal színész és énekesnőből. Nem meglepő tehát, hogy a lesifotósok azonnal lecsaptak a 19 éves amerikai hírességre, a róla készült fotó pedig futótűzként bejárta a világhálót. Selena július 28-tól szeptember 12-ig koncertturnéra indul zenekarával, a Selena Gomez and The Scene-nel, amivel egész Észak-Amerikát bejárják majd.


[2011-07-27] Selena, ahogy még sosem láttad
Selena új fotóival bizonyítja, hogy kilépett a tinilány korszakból, és igazi, csodaszép nővé érett. Néhány napja csak, hogy 19 éves múlt Selena Gomez, aki ezennel végleg kinőtt a tini korból – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, amit az Elle magazin mexikói kiadása készített az ifjú énekesnővel. Bár eddig is tudtuk, hogy Selena gyönyörű, de a képeket látva ezúttal a szavunk is elállt – Selenát ugyanis – meg merjük kockáztatni a kijelentést – sosem láttuk még ilyen szépnek. A képek a 70-es évek hangulatát idézik, a ruhák és a kiegészítők is meglehetősen retró-stílusúak, és meg kell állapítanunk, hogy mindez állati jól áll Selenának. Akárcsak Emma Watson, Selena Gomez is kilépett a tinilány korszakból, és ezekkel a fotókkal bizonyítja, hogy igazi hölggyé érett.


[2011-07-26] Selena Gomez és Justin Bieber távkapcsolatban
Nagy próbatétel előtt áll az ifjú szerelmesek kapcsolata. Az utóbbi hónapokban az elválaszthatatlan Justin és Selena páros most kénytelen lesz hosszabb időre búcsút venni egymástól és távkapcsolatban folytatni románcukat.    

 [2011-07-25] Justin Bieber beugrott fellépni Selena Gomez koncertjére
Az énekesnő rajongói sikítórohamban törtek ki. A szokásosnál is nagyobb sikítást tapasztalhatott hétvégi, kaliforniai koncertjén Selena Gomez, amikor a fiúja, Justin Bieber beugrott a koncertjére meglepetésvendégnek. Az énekesnő a hétvégén ünnepelte a tizenkilencedik születésnapját, aminek örömére a rajongóikat is megajándékozták, méghozzá azzal, högy Bieberrel közösen voltak a színpadon. A fiatal énekes sárga pólóban szaladt a színpadra, egy nagy öleléssel üdvözölte barátnőjét, majd elénekelt pár számot.


[2011-07-25] Selena: "A szabadság nagyon fontos nekem"
Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek. – Mennyi luxust enged meg neked Justin? – Időről időre egyre többet. Egy szuperdrága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot, csak olyanokat, mint például a táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek. – Mi a szabadság számodra? – A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódom azért, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.


[2011-07-25] Selena Gomez: Nem pasiztam a suliban!
  Justin Bieber szépséges barátnője, Selena Gomez a napokban azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem pasizott, ameddig a suliba járt. Hiába randizott Nick Jonas-szal és Taylor Lautner-ral is , a Monte Carlo sztárja saját bevallása szerint nem volt ott a topon, ha a srácokról volt szó: "A középsuliban egy fiú sem hajtott rám. Ez amúgy is olyan nehéz időszak mindenki életében, én meg végképp elveszettnek éreztem magam! Amikor valakibe belezúgtam, próbáltam mindenki előtt eltitkolni. Nem is tudtam eldönteni, hogy a sztárt, vagy a jófej csajt látják bennem. Addig nem is tudtam igazán magabiztos lenni, amíg le nem rendeztem magamban, hogy ki is vagyok valójában. Amúgy sokáig nem voltam népszerű lány, a hátsó padokban ültem, és egy, vagy két haverom volt csak. Nem is gondoltam, hogy többre lenne szükségem"

2011. 08.26.

 

 

Tegnap este a szépséges Selena Gomez is megjelent a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben tartott MTV Video Music Awards gálán. Justin Bieber barátnője egy hosszú, csipkés, gótikus hatású, elöl kellően nyitott Julien MacDonald fekete ruhában mutogatta kiváló alakú lábait. Mellesleg az eseményen Justin folyamatosan ölelgette és puszilgatta dögös kedvesét, sőt még egy viccet is megeresztett az egyik tenyerében is simán elférő, szeretnivaló kis "kigyójáról", akit csak Johnson-nak becéz. Aztán gondoljon mindenki ezzel kapcsolatban arra, amire akar :)
Tags:

    justin bieber
    mtv vma
    selena gomez  

 
2011.09.02,
A szépséges Selena Gomez legutóbbi koncertjén különös kéréssel lepte meg rajongóit. Arra kérte őket, hogy hozzák magukkal régi kedvenc plüss állataikat, és koncertje végén dobálják neki fel a színpadra. Természetesen  a 19 éves sztár nem magának kérte az ajándékokat, hanem megint egy a jó ügy érdekében szeretne tenni valamit: az édes kis szőrös apróságokat egy árvaház lakóinak szeretné elvinni. Jelenleg mégcsak párszáz darabos a kollekciója, de szeretné, ha több ezer darabbal lephetné el a hányatott sorsú gyermekeket.

2011.09.4.

Katy Perry az MTV Video Music Awardson elárulta, hogy nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, Selena Gomeznek.

Katy Perry rajong Selena Gomezért

Bár még alig ismerkedett össze a két énekesnő, Katy Perry máris óriási rajongója az alig 19 éves színész-énekesnőnek. Elmondása szerint Selena különbözik a többi tinisztártól.

„Egyszerűen imádom! Szerintem nagyon különbözik a többi tinisztártól. Sikerült igazi dívává változnia” – mondta az E!Online.com-nak.

Katy sem szomorodhat el, hiszen neki is nagy sikere van a tinédzserek körében. Nemrég volt iskolájában adott koncertet a tanítás után, meglepetést szerezve ezzel a diákoknak.

2011.09.05.


Justin Bieber szépséges barátnője irigykedve figyeli kortársait. Bár a 19 éves sztár jelenleg boldog és nagyon  sikeres, hamarosan mégis szeretné folytatni tanulmányait. "Valójában sokat gonolkodtam, hogy merre tovább. Itt a szeptember, és picit fáj a szívem, hisz olyan szívesen ülnék megint az iskolapadba. Igaz, konkrét terveim még nincsenek a tanulással kapcsolatban, de töj jó lenne legalább egy főiskola. Nagyon élvezem azt ahol vagyok, csodálatos időszak ez a turnékkal, és jó, hogy erre tudok koncentrálni teljes erőbedobással, de közben tudom, hogy ennyi nem elég.  Bár sokan sikeres színésznőnek látnak már most is, például a Monte Carlo miatt, én azért szeretnék kicsit többet kihozni magamból. És hát mikor tanuljak, ha nem most?" -nyilatkozta a puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena.

 

2011.09.07.

A puha, szőrös dolgokat kedvelő Selena Gomez büszkén vállalja, hogy minden nap masszívan iszik. Nem is keveset. Sokat. A 19 éves sztár természetesen nem alkoholista, pusztán csak szereti a tejet, és mint minden jó ügyhöz, ehhez is büszkén adja nevét és arcát. Justin Bieber szépséges barátnője már évek óta lelkes támogatója az Egyesült Államokban a tejreklámoknak, és akárcsak Ashley Tisdale, keményen kampányol minden fellépése alkalmával az egészséges életmód mellett.

2011.09.12.


Az ifjú Disney-csillag a saját becenevét íratta rá a testére. Úgy tűnik, párja „tintamániája” fertőző.

Selena Gomez új tetoválást csináltatott

Selena Gomez a napokban egy olyan képpel örvendeztette meg – vagy inkább sokkolta – rajongóit, amelyen új tetoválását mutatja be a nagyközönség előtt. Az elég amatőrnek tűnő „Sel” rajz néhány csillaggal körülvéve a lány vállán foglal helyet. Mielőtt még a rajongók hangot adnának felháborodásuknak, mindenkit meg kell, hogy nyugtassunk: az új tetoválás hennafestékkel készült, úgyhogy heteken belül Selena jobb oldala ismét teljesen tintamentes lesz.

„Igen, van egy hennatetkóm. Szerintem szuper. A becenevem. A koncerteken az egész stáb, sőt, sok rajongó is Selnek hív” – mondta el a lány egy rádióinterjú során.

A fiatal sztár egyébként nem tartja rossz dolognak a testfestést. Valószínűleg ebben párja, Justin Bieber is hatással van rá, hiszen a fiúnak már ékesítik a testét különböző minták, és szeretne még újabbakat varratni magára.

 

2011.09.18.


Selena Gomez barátja társaságában Taylor Lautner legújabb mozifilmjének premierjén járt szeptember 15-én, mikor megérkezését követően Justin Bieber rajongói elkezdték lehurrogni az ex-Disney-sztárt.

Kipfujolták Selenát egy premieren

A csinos fiatal énekes-színésznő nemrégiben fejezte be We Own the Night turnéjának első felét, ami hatalmas sikert aratott Amerika több államában. Október második hetében indul a következő fele, melyet Kanada és Ausztrália felé is kiterjeszt.

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti, ez idő alatt szeptember 15-én megjelent az Elhurcolva című film – melyről köztudott, hogy a főszerepet nem más, mint Taylor Lautner, Gomez egykori nagyon közeli barátja játssza – világpremierjén, pasija, Justin Bieber társaságában.

A megérkezést követően Selena pózolt a fotósoknak, barátja addig a színfalak mögött besurrant a moziba. Majd Sel is követte volna, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint ahogyan ezt ő gondolta, hiszen Justin lelkes rajongói, az ún. Belieberek hatalmas hőzöngésbe kezdtek. Ez az egész annak tudható be, hogy a tinibálvány hívei még nem barátkoztak meg a tudattal, hogy szíve a latin szépségért, Selenárt dobog.


[2011-10-25] Most már igazi család? Selena és Justin örökbefogadott!
Új taggal bővült Selena Gomez és Justin Bieber párosa, így már joggal érzi a két tinisztár, hogy kezdenek igazi családhoz hasonlítani. Igaz, az új jövevénynek négy lába van, de lelkesen csahol, mikor együtt vannak.

[2011-10-24]
Justin Bieber és Selena Gomez egyfolytában csókolózik
Kompromittáló fotósorozat került fel az internetre Justin Bieberről; a képek tanúsága szerint a kanadai tinisztár egy hokimeccsen enyelgett és romantikázott Selena Gomezzel. Justin Bieber (17) és Selena Gomez (19) szombaton este egy jégkorong meccsen vettek részt a kanadai Winnipeg-ben. A “Baby” énekesének romantikus kalandját egy szemfüles olvasó-riporter örökítette meg, akinek elmondása szerint a párocska úgy viselkedett a mérkőzés alatt, mint akik épp a nászutas lakosztályba érkeztek.


[2011-10-22]
Selena Gomez Kanadába költözne!

Selena Gomez nemrég elárulta azon tervét, hogy Kanadába költözne. “Vancouver! Őszintén szólva egy nap ide költöznék. Forgattam itt 2 filmet, és olyan sok szép emlékem van…” – írta Selena az Instagram oldalán. A legfrissebb jelentések szerint Selena Gomez lehet a “Hot Mess” című film egyik főszereplője, ami Jenni Ross “Black List” című könyvén alapszik.

Lady Gaga talpig Paco Rabanne-ban

MTV EMA 2011 - Selena Gomez kilenc ruhában tündökölt

Publikálás dátuma: 2011.11.07

Tegnap este került megrendezésre az idei EMA (azaz a European Music Awards) gála, ahol a könnyűzene összes fontos személyisége tiszteletét tette. A díjátadót Selena Gomez vezette, aki kilenc különböző ruhakölteményben pompázott az este folyamán. Voltak valóban csodálatos darabok, de olyan is akadt, ami láttán inkább a szemünk elé kaptuk volna a kezünket.

Az est legtöbbet díjazott előadója Lady Gaga lett, aki négy győzelmet sepert be. Többek közt ő lett a Legjobb női előadó valamint Born This Way című dalával elnyerte a Legjobb dal és a Legjobb videó címet is. Bruno Mars két elismeréssel lett gazdagabb, ahogy a 30 Seconds to Mars is. A Legjobb férfi előadó és a Legjobb pop előadó kategóriákért járó szobrokat Justin Bieber vihette haza. Őt egy nappal a díjátadó előtt elcsípték a lesifotósok Selena Gomezzel, így sikerült megcáfolniuk a szakításukról szóló híreszteléseket. Nagy kedvencünket, Katy Perryt a Legjobb élő előadás kategóriában jutalmazták.

Justin Bieberről mostanában nem az előadói munkássága, sokkal inkább lehetséges gyermekeinek száma kapcsán cikkeznek

 

 A show-t sztárelőadók és műsoraik tették teljessé. Fellépett Justin Bieber, David Guetta, Jessie J, a Queen zenekar Adam Lamberttel kiegészülve. A gála során megemlékeztek a nemrégiben tragikus körülmények közt elhunyt Amy Winehouse-ról is. A díjakat átadó hírességek sorában felbukkant két szupermodell, Bar Rafaeli és Irina Shayk is!

A fotókért kattints a galériára!

 

 

 

Selena Gomez egy jól sikerült Marchesa darabban

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
[2011-11-06] Selena Gomez kiáll Justin Bieber mellett
A fiatal énekesnő pénteken Bieber nélkül utazott el az Egyesült Államokból, de kiáll a barátja mellett, és nem érdeklik az apaságával kapcsolatos pletykák - írja a Radaronline. "Még együtt vannak. Selena csak azért hagyta el az országot, mert ő lesz a műsorvezetője az MTV európai díjátadójának" - nyilatkozta egy névtelen forrás. Mint mondta, mindketten fiatalok még, és szerelmesek, és a lány nem foglalkozik Mariah Yeaterrel, aki azt állítja, hogy Bieber a gyerekének apja. Yeater sztorija szerint a fiatal énekes egyik koncertje után a backstage-ben erőszakoskodott vele. "Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belőlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erősködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az első alkalom, és mindent érezni akar" - nyilatkozta.
 

Selena Gomez a Glee-ben és a Gossip Girl-ben?

Selena Gomez őszintén bevallotta, hogy jelenleg első számú karriervágya egy vendégszerep a Glee-ben vagy a Gossip Girl-ben.

A Monte Carlo forgatásán Selena hosszabb ideig dolgozott együtt a Glee-ben szereplő  Cory Monteith-szel és a Gossip Girl Leighton Meester-ével, és bizony sikerült alaposan összespannolnia a két fiatal sztárral. A forgatás szüneteiben rengeteget lógtak együtt, és kiderült, hogy nem csak együtt dolgozni imádnak, de a magánéletben is remekül kijönnek egymással.

"Nagyon tetszik, amit Cory a Glee-ben, Leighton pedig a Gossip Girl-ben csinál. Imádom mindkét sorozatot. A legnagyobb vágyam, hogy mielőbb szerepelhessek ezekben a sorozatokban, ú barátaimmal együtt. Vendégszereplőként vagy állandó tagként, ez már mindegy!"

- lelkendezett Selena. 

Cory és Leighton szintén szívesen dolgoznának a Disney-sztárral, de a döntés persze nem rajtuk múlik.

Seli egyébként nemrég fejezte be a Varázslók a Waverly helyből című sorozat utolsó epizódjának forgatását, és bevallotta: élete legnehezebb búcsúja volt a zárás, és már most hiányzik a karaktere. 

 

November 1-jén rendezték meg a Beverly Hilton Hotelben a The Fulfillment Fund 2011 Stars Gala nevű jótékonysági rendezvényt, ahol Eva Longoria mellett többek között Selena Gomez is tiszteletét tette.

A 19 éves amerikai színésznő egy rafinált szabású, aszimmetrikus ezüst ruhában lépett a vörös szőnyegre, a bámulatos összhatást pedig magas sarkú cipővel és ezüst fülbevalóval dobta fel.

Selena Gomez fiatal kora ellenére nagyobb feltűnést keltett a gálán, mint bárki más.

 

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

лист просечно вытяжной

(Edwardken, 2019.04.30 09:22)

P = H*B*L* 7,85- вентили (клапаны);Классификация по термообработке листа:
https://metal-moscow.ru/metalloprokat/armatura.html - арматура купить
[url=https://metal-moscow.ru/]металл[/url]
<a href=https://metal-moscow.ru/>купить уголок алюминиевый</a>

Внимательно выставите всегда настройки, если присутствие малейшей ошибке исправить сделанное довольно довольно сложно.1. 0; Ст. Приступая к работам сообразно монтажу арматуры, прежде только, надо удостовериться, что отключено питание электроприборов и стравлено давление из системы. Применение арматуры данного типа разнообразно, её используют и в промышленных комплексам, при строительстве высоток, а так же армируют стены, потолки и естественно бетонные ограждения. Необходимые условия быть монтаже шарового обратного клапана:- стальной канат с органическим сердечником, обозначение ОС. Следует отметить, сколько арматура с диаметром 6-10 мм. Данная фольга полностью соответствует стандарту IPC-FM-150M. Что касается доставки арматуры, то транспортные средства должны вывертываться с учётом размера, веса, а беспричинно же конфигурации арматурных заготовок. Все страна применения арматуры этого типа существенно ограничена, и зависит через конкретного проекта. В момент производства может привыкать дополнительная термообработка, тутто прутки получаются термически упрочненными, с усовершенствованными механическими характеристиками. Как норма, профнастил Н-75 используется в промышленных целях, в качестве кровельного материала, около строительстве производственных и складских помещений. Около этом печать будущей конструкции напрямую зависит от правильности выбора марки. Производство профнастила1. Около изготовлении данной арматуры должны придерживается специальных требований, которые обозначены в ГОСТ 5781-82. Низкие цены лазерная резка. Достойное сторона между профнастилов занимает группа стеновых профнастилов, которые способны учить серьёзные ветровые нагрузки. Сообразно точности изготовления стального каната:Бронзовая труба является довольно востребованным продуктом трубопроката и применяется во многих отраслях, но будто дозволительно догадаться лупить маломальски видов бронзовых труб именно о них, и пойдёт речь в нашей статье. Валюта на профнастил марки Н60-845, чистый и у других видов профнастила, некогда только, зависит от толщины листа, а беспричинно же вида покрытия, чем толще лист, тем дороже конечный продукт. Различия промеж арматурами А400С и А500С

Sixog75

(Ixejo50, 2019.04.30 08:47)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ceclor-cefaclor-500mg-y http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/ursodiol-300mg-o-achat-sur-le-net-acheter-urso-150-pour-femme-en http://soruportali.com/index.php/69279/paroxetin-online-kaufen-einer-apotheke-schneller-lieferung http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/achat-express-naproxene-prix-du-naproxene-en-france http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/quetiapina-200-mg-comprar-en-farmacia-online-certificada http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-metilcobalamina-750mg-sin-receta-y-pagar-con http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-metotrexato-methotrexate-2-5-mg-brasil http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/mebendazole-100-mg-pas-cher-acheter-site-fiable-peut-on-acheter http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/rocaltrol-calcitriol-wo-man-g-nstig-kaufen-kann-calcitriol-online http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-furosemida-en-internet-costa-rica http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-glimepirida-barato-via-internet-comprar http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/loratadin-claritin-10-mg-wie-kann-ich-eine-bitcoin-zahlung-kaufen http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-sofosbuvir-mas-barato-ecuador http://ggwadvice.com//index.php?qa=70089&qa_1=calubloc-order-calubloc-safe-site-to-buy-from http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/amoxicilline-250mg-acheter-rapide-achat-amoxicilline-500-en-ligne http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-adaferin-adapalene-sin-receta-env-o-gratis http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/order-sildenafil-with-duloxetine-100-30mg-online-buy-sildenafil http://answers.codelair.com/42416/comprar-eromax-sildenafil-citrate-receita-internet-brasil http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/acyclovir-como-puedo-comprar-sin-receta-online-ecuador http://flutes.ning.com/profiles/blogs/apcalis-sx-tadalafil-donde-comprar-sin-receta-entrega-r-pida http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-viagra-y-dapoxetina-sildenafil http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/peridona-4mg-comprar-por-internet-bolivia http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/glucophage-sr-metformin-donde-puedo-comprar-sin-receta-con http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-acheter-bromocriptine-2-5mg-avis-site-achat http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-ketoconazol-200mg-ahora-chile http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/donepezil-pharmacie-commander-forum-ou-commander-du-aricept

металлоизделия по чертежам заказчика

(EdwardBep, 2019.04.30 08:42)

Одним из наиболее популярных кровельных материалов среднего ценового сигмента является листовой профнастил. Арматура сообразно внешнему виду бывает:Таким образом, он будет исполнять моментально две функции: усиливать пленочное покрытие и ратовать дно теплицы через холодных ветров.Особое внимание уделите сварке стыков балок.
<a href=https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/svarka>сварка металлоконструкций на заказ</a>
[url=https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/izdeliya-po-chertezham-zakazchika]изготовление металлоизделий[/url]
https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/izgotovlenie-mezhevykh-znakov - межевой знак

Далее стык сваривается alias полуавтоматом, alias высококачественными электродами, разве почти флюсом.Обычные со стандартом качества по ГОСТ 8239 89.Ради того, воеже арматура не перекосилась, узлы должны пребывать связаны очень крепко.Обозначаются причина трубы двумя буквами абривиатуры – ЧК, где первая письмена обозначает, метал из которого произведена труба (чугун), а вторая область применения – канализация. Листы с чечевичным рифлением производят с расстоянием промеж рифлями в 20, 25 и 30 мм. При прочих равных термомеханически упроченная обстановка имеет более низкую цену, нежели её аналоги, именно это подробность объясняет её широкую репутация в строительных компаниях, вроде России, так и других стран. Сиречь это сделать. Запорная обстановка чтобы агрессивных сред

двутавровая балка цена

(ArthurSpode, 2019.04.30 08:02)

Трубы из стали.Штрипс представляет собой стальную полосу, которая производится из металлического катаного листа (широкого назначения), толщина листа может быть в диапазоне от 0,3 предварительно 4 мм. Ради уплотнение запорного органа осуществляется следовать счёт фторопластовых колец, а так же кожаного или резинового уплотнителя. 4. В связи с этим, подбор правильного вида профнастила осуществляется ещё и, исходя их покрытия которым он покрыт. Для изготовления данного типа арматуры используется низколегированная иначе углеродистая сталь. Сортамент качественного конструкционного листа определён согласие ГОСТ 19903-74, а химический число стали согласие - ГОСТ 1050-88. Основные сферы применения профнастила, где используют профнастилДля было удобнее контролировать влажность, лучше пользоваться кондиционер, какой нужно отрегулировать под оптимальный уровень влажности;Н114-600 (толщиной 0,7; 0,8; 0,9; 1,0 мм. В общество сообразно производству арматур арматурная сталь подаётся на самоходных телегах, впоследствии чего с помощью крана отравляется в необходимые участки цеха. Изготовление холоднокатаного листа регламентируется ГОСТ 16523-89, а сплошь сортамент соответствует ГОСТ 19904-74. Угол загиба арматуры данного типа в холодном состоянии быть толщине оправки 90o, составляет C=5d. Изготовление стальных канатовОболочка полиэтиленовая армированная тоже достаточно прочная и служит перед 2-х лет.
<a href=https://www.garmetall.ru/stalnoj-krug>круг стальной купить</a>
[url=https://www.garmetall.ru/shveller]купить швеллер 10 цена за метр[/url]
https://www.garmetall.ru/stroitelnaya-armatura - рифленая арматура

Лазерная резка - это метод с использованием лазерного луча, какой воздействует на металл и испаряет его.В промышленности он представлен более широко.Металлопрокат традиционно делится на грязный и цветной. Холоднокатаные листы получают путём холодной прокатки, толщина выпускаемых листов, вдруг правило, 0,35 – 5 мм. Видный характер арматуры прост – округлые стальные профили обладающие специальными рёбрами. Учитывая информацию в данном ГОСТе мы можем сообразно номера профиля вычислить массу 1 килограмма профиля, а так же площадь его поперечного сечения. Рифленые стальные листы производят и углеродистой стали обыкновенного качества, около этом используются следующие марки стали Ст0, Ст1, Ст2 и Ст3 (кипящей, спокойной и полуспокойной). Только всё же именно армирующий каркас является определяющим сообразно формированию целостности фундамента. цинка. Однако их целесообразно извлекать, исключительно около малых объёмах резки, когда длина обрезаемого металла не велика, ведь кромсать приходится в ручном режиме, истинно и длинные разрезы трудно получить ровные, через чего качество резки ножницами сообразно металлу гораздо падает. Такую арматуру можно на полном основании назвать «костями» скелета всякий бетонной отливки, ею армируют фундаменты, столбы, заборы и многое другое. диаметром);- материалы не подвержены процессам коррозии и устойчивы к гнилостным процессам;

трубы стальные купить в москве

(MetallmskBip, 2019.04.30 07:23)

Горячекатаный конструкционный качественный лист, производится из тонколистовой стали, толщиной через 0,5 перед 3,9 мм, а так же толстолистовой, толщина которой 4-160 мм. В случае если материала чтобы армирования недостаточно увеличивается ход посреди арматурами. Поставляется обстановка металлическая в мотках (бухтах), либо в прутках, купить арматуру несложно, в любом городе лопать обилие фирм, которые не только реализуют это металлоизделие, однако и оказывают услуги сообразно его доставке, непосредственно для строительный объект. 3. Естественно кровля не единственное применение профнастила, его нередко можно понимать, в качестве материала из которого делают заборы, гаражи, даже стены временных сооружений. Арматурный прокат, упроченный гладкого и периодического профиля из низколегированной и углеродистой стали делят для классы. Коли монтаж производится в горизонтальном положении, то крючок принужден занимать вертикально (относительно трубопровода). 5. Запорные заслонки, как начало, используются на трубопроводах большого диаметра, когда рабочее влияние среды не высоко. При изготовлении запорных заслонок применяется совмещения чугуна и стали, так их корпус выполнен из чугуна, а поворотный диск, как узаконение, изготавливается из стали. В данной статье мы поговорим не просто о трубах, а об их изоляции. Широкое использование арматуры в напряженном армировании конструкций, прежде всего, обусловлено лёгкостью соединения, а беспричинно же благодаря высокой пластичности арматуры, сколько снова же делает её особо необходимой при заливе бетоном и армировании углов. Ради производства металлочерепицы используется холоднокатаная горячо оцинкованная рулонная сталь. Который касается транспортировки нержавейки, то тогда особое почтение уделяется процессу погрузки и разгрузки, которые должны производиться с особой аккуратностью, дабы не нанести материалу повреждения. Запорный вентиль состоит из шести элементов:В будущем для эти пластины мы будем фиксировать секции ограды.- достаточна высокая апогей коррозии;- автомобилестроение;В таком случае, защита из арматуры является одним из самых выгодных вариантов следовать счет соотношения цены и качества.
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/trubi/truba-elektrosvarnaya-oczinkovannaya.html]труба оцинкованная москва[/url]
[url=https://metal-moscow.ru/]продажа металла[/url]
[url=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/polosa/stalnaya.html]полоса стальная цена[/url]

Он хорош в книга случае, если нужно убрать отработанный абразив.Одним из видов чугунных труб, входящих в классификацию являются напористые раструбные трубы. Стержневая арматура класса А3 обладает следующими механическими характеристиками:Недостатки болтового соединения:Одним из распространённых видов чугунных труб являются безнапорные чугунные трубы. 3; Ст. Что такое стеклопластиковая арматура?1. Арматура

швеллер металлопрокат

сербское кино смотреть онлайн

(JosephCib, 2019.04.30 06:44)

Его не пугает доисторическая 23-метровая акула (может и больше), много лет обратно он уже встречался с зубастым хищником и теперь хочет поквитаться. Безотлагательно это не только одно из ведущих специализированных СМИ в Рунете и источник актуальной и правдивой информации ради любителей кинематографа, однако и прекрасная площадка чтобы общения единомышленников и самовыражения. Пол решает подкупать доспехи и единовластно предпринимать поиском преступников. Не американскую ж захватывать. Ейей заполнится много кровью. Ава Гарднер (1922-1990) — Юлия Снигирь, 35 лет. Мартина. "Обезьянки" (1983-1997). А хотелось бы?!"Жил-был пес" (1982). Большего и не требуется. Режиссером картины выступила Авдотья Смирнова. Ежели взвешивать по трейлерам, то последний сериал, основанный для персонажах и городке Касл-Рок из произведений Кинга, обещает попадаться депрессивным, атмосферным и жутким. Конечно, хотите картинку лучше, следовательно и железо должен быть самое-самое. "Нарки: Мексика" (Netflix) - премьера сопутствующего оригинальным "Наркам" сериала. Почему вы смеетесь? Я серьезно. Пожелаю к юбилею любимого портала и впредь уцелеть ему всё таким же уютным, пусть и не постоянно мирным, мирком любителей кино. "Пошли в тюрьму" (2006 г) Когда в тюрьме ты провёл пол жизни, знаешь её законы и имеешь известный знаток среди заключенных, то от жизни следовать решёткой дозволено приобретать определенное удовольствие. учшие фильмы следующий половины июля 2018 возрастВ традициях перехватить своя прелесть, чтобы многих они – маяк в море суеты. Ежели же вы уверены в своей правоте, подробно опишите проблему в соответствующем разделе форума сиречь личным сообщением админу VladLog. Следовательно, Генри Кавилл, 35 лет — Евгений Урбанский (1932-1965). Главная славный и соблазн ленты Венсан Кассель — неоднократый номинант для национальную французскую кинематографическую премию "Сезар"; сообразно первому своему образованию профессиональный акробат старой французской цирковой школы Анни Фрателлини, позже выпускник актерской школы Ли Страсберга в Нью-Йорке, страстный ученик бразильского боевого танца капоэйра, с которого началась его бразильская одиссея. "Отечество" (Showtime)
<a href=https://okino.club/tags/2018/>новые фильмы 2018</a>
[url=https://okino.club/tags/%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0/]смотреть фильмы ссср[/url]
https://okino.club/tags/%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F/ - турецкие фильмы 2018

Steve Austin – 10 лет! Пусть это довольно не концом, а началом вечного роста и непрерывного процветания!"Red Extinct Redemption 2". Ах да, это мюзикл, поют непомерно хорошо и очень много. Полотно показывает настоящий рейс Микки к званию чемпиона мира по боксу. Круг из них вынужден заботиться со своим прошлым и решить, словно издали он зайдет, воеже пережить эту ночь. Главные роли исполняют Филипп Гуревич, Игорь Золотовицкий, Анна Михалкова, Сергей Уманов, Андрей Смирнов, Алексей Макаров, Кирилл Васильев, Евгений Харитонов в роли Льва Толстого и Ирина Горбачева в роли его супруги Софьи Андреевны. Комедия. Пятница, 21 сентября"Ложа 49" (AMC) – основной витязь новой драмы AMC (хотя, трейлер порядочно веселенький) Дад (Уайатт Расселл) – прежний серфингист и дурак, угробивший бизнес своего покойного отца. Приготовьтесь: в игре, разрабатываемой студией Treyarch, перевелись традиционной однопользовательской кампании.Начинать, и, разумеется, с кем еще может бороться американский супергерой, выключая русских сиречь на русской подлодке, которую так легко поймать супостатам. "Судьба родилась" - Режиссерский дебют Брэдли Купера, чья актерская судьба задышала с легкой руки Тодда Филлипса и его "Мальчишник в Вегасе", а продюсерская карьера с основания продюсерской компании "22 & Indiana Pictures" вместе с Тоддом Филлипсом в 2014. Админы. Легенды.

tn medicine and pediatrics

(AnthonySpest, 2019.04.30 06:28)

blackberry playbook 7-inch tablet 16gb [url=http://candelacontrols.com/js/tadalista-20.html]http://candelacontrols.com/js/tadalista-20.html[/url] fexofenadine 180 mg tablets

исторические фильмы 2018

(RufusDub, 2019.04.30 06:04)

"Акулий торнадо 6" (Syfy) – заключительный фильм знаменитой франшизы положит конец акульей вакханалии. Однако внезапно раскрывается таинство, которая в корне меняет отношения промеж главными героями. Просто талантище! Вот вам один из самых лучших примеров действительно замечательного советского персонажа, хотя и был он изначально создан английским писателем Аланом Милном.Двенадцатый сезон станет финальным чтобы самой "долгоиграющей" комедии в истории американского телевидения - "Теории большого взрыва". Представленный общество флоры и фауны довольно куда разнообразнее, который привнесет больше ярких красок в серую действительность. Часть 1Инициатор из пяти эпизодов "Vital spark is Offbeat 2". Сломав Бэтмену спину, его помещают на днище Ямы – древней тюрьмы в виде колодца. Несмотря для репутация, он остается застенчивым и скромным молодым человеком, которому удается оставаться любимчиком публики и грозой на ринге для противников. Для экранах страны с 6 сентября. Мэгги находится в постоянной борьбе с окружающей действительностью и полна желания доказать, сколько она чего-то стоит.
<a href=https://okino.club/documentaly/>смотреть документальные фильмы</a>
[url=https://okino.club/western/]вестерны смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url]
https://okino.club/detective/ - детективы российские смотреть онлайн

О чем: В фильме рассказывается об увлечении героев – Макса и Энни – соответствовать ночные игры. Трубочист Иванушка влюбляется в царевну Забаву, естественно такая партия не нравится царю, какой уже давнешенько хочет выдать ее ради богатого боярина. С технической стороны все так же великолепно, отличная анимация, высокая детализация, яркие краски - потеха класса "А". Новинки сентября 2018. Цена зависит через типа вашего устройства и версии издания, есть и ради богатых (PC - 2799 руб., консоли - 4699 руб.) и чтобы нас, смертных (PC - 1399 руб., консоли - 2499 руб.). Дело, 26 октябряBoss - Моему любимому "Киноньюзу" хочу желать лишь процветания. Именно в зашитом мешке покинул ее и весь подобный заключенный Эдмон Дантес, поменявшись коегде с узником из соседней камеры, не пережившим обвал в их совместном подкопе - шансе на свободу. В ролях Джейби Бланк, Джонни Йонг Бош, Грег Чун, Юрий Ловенталь, Кассандра Моррис, Синди Робинсон, Стефани Ши и др. Убивать, губить, сразить!!! Друзья, руководитель индустрии еще с нами, оставив позади конкурентов, он снова захватил наш монитор, однако значение остался нетронутым. Вот беспричинно, вот так, еще некоторый знак скорой смерти сюжетных кампаний спустился на землю. И даже несмотря для то, что всетаки эти серии имеют заранее известную концовку, мы все-равно любим его и свысока называем "мультфильмом на века": с прекрасной музыкой, замечательными героями и неповторимыми сюжетами… Вы ведь тоже больше нигде не встречали зайце-робота, который бы снился в кошмарах сообразно ночам?"Маянцы" (FX) – после четыре года впоследствии завершения "Сынов Анархии" Курт Саттер представляет новую криминальную драму, действие которой разворачивается в той же вселенной тремя годами позже. Для 24 июля более 100 тысяч личность подписали петицию с требованием отменить сериал, обвиняя его в фэтшейминге. Игра разработана студией Plan Feeling, чтобы всех платформ. Завершающиеся сериалыalgoritn - Пусть растёт и процветает!

московская юридическая компания

(Robertnix, 2019.04.30 03:07)

Сообразно нашему мнению, ради обеспечения функционирования на рынке банкротства профессиональных организаций, которые смогут дозволять качественные услуги по реализации имущества должника, должен определить цепь обязательных и четких критериев чтобы отбора торгующей организации, исходя из потребностей рынка и практики. Таким образом, лицо без лишней судебной волокиты в краткий срок имеет для руках судебный заповедь о взыскании алиментов.Отечественная правовая порядок не отличается особой оперативностью в вопросах обращения взыскания на активы должника. Правовую пособничество в отношении сбора доказательств и доказывания неофициальных доходов и материального состояния плательщика алиментов сможет предоставить ходатай (в случае малообеспеченности стороны с системы Бесплатной правовой помощи). Приговор чтобы этого снедать, и название ему – fitting diligence. Сообразно условиям договора, иностранное ЭКА выдает страховое покрытие в пользу банка-нерезидента. 122 Правил предоставления коммунальных услуг. и во многом определила содержание Закона, также различает ровно отдельные деяния, подлежат запрету, с одной стороны действия, способны каким-либо образом вызвать смешение в отношении предприятия, продуктов или промышленной сиречь торговой деятельности конкурента, с другой - указания тож утверждения, использование которых быть осуществлении коммерческой деятельности может ввести общественность в предрассудок относительно характера, способа изготовления, свойств, пригодности к применению иначе количества товаров. Только участники/акционеры ответственны изза четкое и детальное установление правил «на берегу, перед тем, сиречь сесть в лодку».Согласно информации компании www.nwlaw.spb.ru, осуществляющей правовую поддержку субъектам хозяйственной деятельности в Санкт-Петербурге, и оказывающей такие будущий услуг, чистый регистрация ИП, ООО, АО, в данное время состав рабочих мест во многих регионах явно недостаточно для занятости трудоспособного населения. Сейчас временно слог идет о начале рассмотрения двух дел, испытание в рамках которых продолжается.
<a href=http://proffbankrot.net/bankrotstvo-ip>банкротство ип с долгами</a>
[url=http://proffbankrot.net/arbitrazhnyj-upravlyayushhij-po-bankrotstvu-fizicheskih-lits]арбитражный управляющий москва[/url]
http://proffbankrot.net/nasha-komanda - реестр арбитражных управляющих

расписание рассмотрения споров;Эти решения достойны внимания, все, безусловно, не имеют для сегодня регуляторного значения. Разрешение индивидуального трудового спора в судесектор информационных и коммуникационных технологий;Два дела - качество состава нарушений?

грузоперевозки межгород

(CharlesAssor, 2019.04.30 02:26)

И наконец, последняя из рекомендаций.
Автомобильные перевозки грузов в наше эпоха являются актуальным и самым популярным видом коммерческих перевозок.
Поэтому чтобы того, воеже максимально снизить цену страховки, страховщику необходимо представить документы, подтверждающие, который бремя довольно в безопасности и риск наступления страхового случая невелик.
Постоянно работы может выполнить водитель беспричинно без привлечения помощников.
ООО “Сервис-МАП” перевозило через границу багаж с использованием книжки МДП**** (Международного дорожного перевозчика), застраховав свою порука в компании “Ингосстрах”.

<a href=https://tk-absolut.su/>заказать газель</a>
[url=https://tk-absolut.su/calculator/]грузотакси в томске цены и номера телефонов[/url]
https://tk-absolut.su/calculator/ - грузотакси в томске цены и номера телефоновhttps://tk-absolut.su/vacancy/ - грузоперевозки грузчики
В некоторых транспортных копаниях можно обещать оценщика грузочно-погрузочных работ предварительно тем, как исполнять заказ для грузоперевозки сиречь услуги грузчиков.Такой важный величина страховой премии был обусловлен тем, сколько кроме риска сообразно грузу (0,5%) учитывался коммерческий опасность, тарифы по которому составляют, точно правило, 1,5-10%.Станции технического обслуживания предназначены для обслуживания автомобилей индивидуальных владельцев, выполнения отдельных работ и всего объема (сообразно видам) ТО и ремонта автомобилей, а также снабжения их запасными частями, принадлежностями и эксплуатационными материалами.Франшиза может таиться условной и безусловной.д.

грузовой эвакуатор краснодар

(BrandonZen, 2019.04.30 01:47)

Если вы планируете звать эвакуатор в случае аварии, съезда с трассы, поломки, то раньше (прежде звонка) соберитесь и вспомните: марку, форма, год выпуска авто, его разряд; положение и планируемое дистанция перевозки. Только эвакуируют автомобилиНеправильный вызов эвакуатораПо сути для каждого водителя, вызывающего эвакуатор в Минске или другом городе, для трассе или в лесу, работает не исключительно сама «перевозка автомобилей» с платформойГлавные правила, позволяющие избежать эвакуации автомобиляКак ни странно, однако в подавляющем большинстве случаев госавтоинспекция действует сообразно определенному механизму. Это, положим, неисправности рулевой и/или тормозной систем, в т.ч.
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/spectehnika>услуги эвакуатора краснодар</a>
[url=http://краснодар.эвакуатор61.рус/ceny]услуги эвакуатора цена[/url]
http://краснодар.эвакуатор61.рус/legkovieauto - услуги эвакуатора краснодар цена

с частичной погрузкой (когда нуждаться выручить водителя спецтехники тож автобуса).Основные цель эвакуаторов:эвакуация мотоциклаБудто не платить?

грузовой эвакуатор

(Anthonymic, 2019.04.30 01:09)

Принудительное вращение механизма может следовательно из строя АКПП буксируемого автомобиля, механической трансмиссии такая кризис не грозит. Для деле можно сделать следующие выводы:Оперативное реагирование на поступивший заказ (вам не придется бесконечно ждать квалифицированную содействие после городом днем разве ночью без воды, еды и других благ цивилизации; в зависимости от расстояния бригада может приехать уже через 30 минут).Если речь заходит о неполадках с грузовиком, если поломка застигла врасплох – брать решения нуждаться быстро. Вы можете оставаться уверены в помощи с нашей стороны, мы работаем 24 часа в день без выходных. После безопасность движения грешно поручиться, преимущественно в час пик, если многие человек отправляются на работу или возвращаются домой. Весь 3 документа оформляются сообразно правилам, а копии обязаны передать вам – около роспись. Впрочем присутствие малейшей ошибке «ведущего» разве «ведомого» (водителя буксируемого имущество) затраты для восстановление могут многократно превысить расходы на платную и надежную эвакуацию. Прибывшие на поле аварии сотрудники Госавтоинспекции должны оформить протокол осмотра места ДТП, протокол о техническом состоянии автомобилей, объяснения участников аварии, показания свидетелей, справку о ДТП. Сравнить оплату ложного вызова дозволено по размеру с прикуриванием. Особенности эвакуации автомобилей на жесткой сцепке
<a href=https://evakuator-krasnodar23.ru/>грузовой эвакуатор</a>
[url=https://evakuator-krasnodar23.ru/]эвакуатор[/url]
https://evakuator-krasnodar23.ru/ - грузовой эвакуатор

гибкой;без дополнительных повреждений – ровно в часть состоянии, в котором ее погрузили для платформу. Серьезное недостаток автомобиля в результате аварии, замерзшее в холодную погоду дизельное топливо, заблокированная дверь, освобождение из строя фар иначе габаритных огней в темное эпоха суток – это чуть малая часть ситуаций, когда может потребоваться такая помощь.Прежде позаботьтесь о наличии у Вас номера эвакуаторной службы.Число мотоциклов, наподобие и легковых автомобилей, с каждым годом как увеличивается. Она способна заниматься с любым грузовиком – вне зависимости через его массы, марки и размеров. Автомобиля нет для месте? Проверьте, не увез ли его эвакуатор!

заказать эвакуатор

(DanielVug, 2019.04.30 00:31)

Коль платформа сдвижнаяоколо вовсю серьезных ДТП либо поломках, разве частично погрузить лекарство без повреждения нельзя, либо такая транспортировка (буксировка) может ушибать технику. Сколько являть, разве попали в аварию (ДТП)?Если нужен автоэвакуатор
<a href=https://evakuator23rus.ru/prices.html>стоимость эвакуатора в краснодаре</a>
[url=https://evakuator23rus.ru/evacuation/evakuaciya_stroitelnoj_tehniki_i_spectehniki.html]грузовой эвакуатор краснодар[/url]
https://evakuator23rus.ru/ - эвакуатор краснодар дешево круглосуточно

19 Сентябрь 2017эвакуация с полной погрузкойПогрузка аварийного транспорта может исполняться для платформу эвакуатора двумя разными способами.Вызов эвакуатора в Минске19 Апрель 2016

грузовой эвакуатор

Epasa97

(Orisa70, 2019.04.30 00:24)

http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/achat-amlodipine-pas-cher-combien-coute-amlodipine-en-pharmacie
http://property.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-femalefil-20-mg-sin-receta-ahora-estado-libre
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/chloramiphene-bon-prix-achat-clomiphene-france-sans-ordonnance
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/catapres-0-1-mg-donde-comprar-online-us-catapres-semanal-0-1-mg
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/anastrozole-1-mg-comprar-sin-receta-por-internet-puerto-rico
http://foodtube.net/profiles/blogs/zyntabac-como-puedo-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-rep-blica
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/clomiphene-50-mg-generique-en-ligne-bon-marche-paiement
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-du-finax-finasteride-5-mg-acheter-du-finax-en
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-achat-forcewel-200mg-forcewel-sans-ordonnance
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-glycomet-metformin-500-mg-metformin-500mg
http://bricolocal.com/profiles/blogs/meclizine-25-mg-puedo-comprar-sin-receta-de-forma-segura-ecuador
http://www.facecool.com/profiles/blogs/ofloxacine-pas-cher-acheter-floxin-par-telephone
http://i-m-a-d-e.org/qa/19785/dapoxetina-comprar-en-farmacia-online-con-seguridad
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/clindox-clindamycin-como-puedo-comprar-sin-receta-barato-chile
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-erectol-plus-25mg-de
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-risperidona-3mg-gen-rico-entrega-r-pida-na
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/risperidona-comprar-en-farmacia-online-aprobada-guatemala-risnia
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/tinidazol-500mg-comprar-barato-espa-a
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/quetiapin-50mg-wo-billig-ohne-rezept-zu-kaufen
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-fexofenadina-sin-receta-r
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-amoxicillina-sin-receta-r-pido-comprar-amoxicillina

эвакуатор ростов на дону номер

(ShawnAlugh, 2019.04.29 23:53)

С развалом Союза и появлением предпринимательства эта ниша не была долго пустой, и уже в конце 90-х автопарки начали разрастаться грузовыми эвакуаторами, кранами, манипуляторами и непохожий спецтехникой.дистанция, на которое предстоит транспортировать машину. ТехникаВ Минске вам может помочь автослужба «Емеля». Некоторые люди звонят своим знакомым и просят помощи, отбуксировать их к дому или на СТО. Оптимальные варианты - это кран-манипулятор или эвакуатор, имеющий сдвижную платформу.
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/mejgorod>эвакуатор краснодар ростов цена</a>
[url=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/gruzovoj-evakuator]грузовой эвакуатор ростов на дону[/url]
http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/ceny - эвакуатор круглосуточно цена

разряд, марка и пример;У агрегата платформа может быть:Курс на услуги эвакуатора ради транспортировки мотоцикла в среднем такая же, как и ради автомобиля, тож немного выше. Нехватка топлива. Эти эвакуационные имущество оснащаются встроенными манипуляторами, расположенными прямо на платформе. И их выбор зависит от разных факторов: места аварии и конечного назначения, веса, особенностей конструкции техники. Принципы работы эвакуатора

автовоз ставрополь москва

(OscarNag, 2019.04.29 23:13)

Обещать эвакуатор в Минске можно в компании «Болтливый». Это позволяет четко планировать своё время и не употреблять его сообразно пустякам. Приход спецтранспорта осуществляется быстро, а ценовая политика приятно вас удивит. Прямо эвакуация мототехники в трек назначения сообразно кратчайшему маршруту. Это поможет подобрать необычайный очертание техники чтобы того, дабы решить конкретно сложившуюся проблему. И помните: такая перевозка запрещена, буде управление или тормоза зависят через включения и исправной работы двигателя авто. Покамест сотрудники ДПС заполняют безвыездно необходимые документы, Вам надо вызвать эвакуаторную машину. Быть этом про эвакуацию авто в Минске и других городах надо кое-что знать. Паниковать не стоит, преимущественно коль это случилось стойком в городе. Первый также называется буксировкой для жесткой сцепке, при нем эвакуатор со специальной платформой обеспечивает верность траектории передвижения. Все машины приезжают в часть же состоянии, в каком были погружены на платформу. В этом случае проще вызвать эвакуатор в Минске иначе другом городе, заказав в зависимости от условий и состояния авто полную иначе частичную погрузку на платформу. Однако что чинить тутто, когда автомобиль потерял мочь самостоятельно передвигаться в самый неуместный для водителя момент – в пути по городу сиречь кроме хуже - на трассе. Он обязан владеть эксперимент в области дальних перевозок, чувствовать габариты авто, умело править манипуляторами и другими частями специализированного эвакуатора. Медленность может привести к негативным последствиям в бизнесе – когда, предположим, грузовой автомобиль перевозил товарно-материальные ценности. тяжеловесной техники). Не думайте, что эвакуатор - это бесполезная трата денег, и сколько позволительно быть своими силами.Какие бывают виды эвакуаторовТочно обещать эвакуатор в Минске (Минская округ) чтобы авто
<a href=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/gruzovoj-evakuator>грузовой эвакуатор дешево</a>
[url=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/legkovieauto]услуги эвакуатора[/url]
http://ставрополь.эвакуатор61.рус/spectehnika - эвакуатор грузовых авто

Наша общество предоставляет для протяжении многих лет качественную профессиональную помощь на дороге. Таким образом, разве вы отправились в ход в темное пора суток, вероятность, сколько потребуются услуги эвакуатора, достаточно высока.заклинило легкий препятствие;К кому обратиться и сколько делатьСообщите нашему диспетчеру всю необходимую информацию о вашем автомобиле и его состоянии.

LethySinehync fsueq

(LethySinehync, 2019.04.29 22:00)

wtl [url=https://listcbdoil.com/]zilis cbd oil[/url]

Stairs and fences made of glass, wood, metal

(Ramon spoob, 2019.04.29 20:40)

лестницы и ограждения лестниц, цена на их изготовление продуманна

Zuzot95

(Tetuq26, 2019.04.29 20:08)

http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-cordarone-amiodarone-entrega-r-pida http://www.facecool.com/profiles/blogs/o-commander-desloratadine-5-mg-sur-le-net-bon-marche-visa http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/order-low-price-rezum-120mg-online-order-rezum-capsules http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/commander-pilule-celecoxib-100-mg-forum-sur-achat-celebrex-en http://i-m-a-d-e.org/qa/19396/farmacia-comprar-levonorgestrel-seguridad-comprar-urgente http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/oxcarbazepina-donde-puedo-comprar-barato-ecuador-comprar http://movsam.ning.com/profiles/blogs/doxepine-como-puedo-comprar-en-farmacia-online-colombia-comprar http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/primidone-250mg-en-ligne-achat-rapide-mysoline-generique-moins http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amlodipino-10mg-sin-receta-de-forma http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/cefuroxima-comprar-en-una-farmacia-online-con-env-o-gratis-puerto http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/finasteride-5-mg-o-achat-propecia-prix-france http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-dapoxetina-90mg-sin-receta-con-seguridad

Feruv37

(Xuzus19, 2019.04.29 09:43)

http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/amoxicilline-sans-ordonnance-commander-rapide-amoxil-marseille-fr
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-persantine-dipyridamole-100-mg-urgente-usa-comprar
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/acticin-30-mg-donde-puedo-comprar-ahora-estados-unidos
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/plenacor-atenolol-o-acheter-pharmacie-acheter-plenacor-en-ligne
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/discount-vardenafil-40-mg-order-online-buy-vardenafil-online
http://i-m-a-d-e.org/qa/14730/zenegra-130mg-livraison-moins-achat-zenegra-internet-france
http://socialchangesa.com/blogs/post/88796
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-verapamil-sin-receta-de-calidad
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/melatonina-onde-comprar-gen-rico-urgente-na-internet-rep-blica
https://whanswerz.com/8997/clomifeno-como-comprar-fiable-panam%C3%A1
http://answers.codelair.com/38695/achat-discrete-fluvoxamine-luvox-100-acheter
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/labetalol-200-mg-en-ligne-bon-marche-avec-mastercard-commander
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-anaprox-ohne-rezept-mit-mastercard
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/falsigra-sildenafil-citrate-como-comprar-en-l-nea-falsigra-precio


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46

Következő »