Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley körömtippek

 Körömtippek

Mint minden tinisztár, Miley is szereti magát szépítgetni. Most mutatok nektek pár ötletet, hogyan tudtok magatoknak is gyöngyörű körmöt varázsolni egy egyszerű lakkozásból. Ezek a képek a sajátjaim, és én készítettem. Lépésről lépésre le fogom írni, hogyan kell csinálni. Próbáljátok ki mindet, mert nagyon szép. Remélem, hogy a feltöltött képek majd láthatóak lesznek :)

1. lépés a körömfestés előtt: körömfestés előtt mindig reszeld le a körmödet csak éppen ollóval vágd le! Ez azért fontos, mert így szép formája lesz a körmödnek.

2. lépés: polírozás. Ezzel felkészíted a körmödet a festésre. Ezt néha muszáj megcsinálni, mert így a körmöd teteje szép fényes lesz, és a köröm tetején lévő elhasznált réteget is leszedi, ez miatt szép lesz a köröm. Ezzel a módszerrel a régi körömlakkot is le lehet szedni, de csak az átlátszót. A más színűt nem hozza le, az átlátszóra kifejezetten jó.

3. lépés: a bőr feltolása a körömház tetején. Így nagyobb felületet tudsz majd kifesteni és ezt néha muszáj megcsinálni, mert ott a bőr igen gyorsan nő.

A következőkben képekkel fogom bemutatni a körömfestést. Van egy pár nagyon jó ötletem is, hogyan lehet feldobni az egyszerű lakkozást és elmagyarázom hogyan kell csinálni részletesen.

Itt van pár köröm, amiket én csináltam: ezeket fogom nektek bemutatni majd részletesen:)

1. Lakkozás: Ehhez szükséges: rózsaszín fedőlakk, sötétebb rózsaszín kihúzó lakk és fehér kihúzó lakk.

° Első lépésben a körmöt kifestjük a fedő lakkal, ami lehetőleg rózsaszín legyen. Jobban járunk, ha egyszerre csak egy körömmel dolgozunk, mert ha többet csinálunk egyszerre akkor fenn áll a veszélye annak, hogy össze maszatoljuk a már lefestett lakkot. Várjuk meg amíg megszárad.


° Következő lépésben a sötétebb rózsaszín kihúzó lakkal a körömön ferdén húzunk egy vonalat, mintha francia körmöt csinálnánk, csak most nem egyenesen, hanem kicsit dölten készítjük el a vonalat. Majd a vonal meghúzása után az alsó részét is kitöltjük ezzel a lakkal. Várjuk meg, amíg megszárad.

° Ha kész van a vonal, akkor a fehér kihúzó lakkal apró ágszerű vonalakat húzunk a rózsaszínnel kihúzott rész fölé.