Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley ellenségei

 

 

 Miley-nak is van egy pár ellensége. Főleg olyanok, akik megbántották, halálhírt terjesztettek róla, kritizálták, ellopták a pasiját vagy csak kihasználták őt. 

 

 Miley és Taylor Momsen

 

Miley és Taylor között elég nagy összetűzés van. Vagyis inkább mondjuk úgy, hogy Taylor utálja Miley-t. Ezt bővebben kifejtette egy interjúban, ahol azt mondta, hogy Miley nagyon sz*r és nem szeretik ha Miley-hoz hasonlítgatják. Itt az interjú, amit a FHM UK-nak nyilatkozott. "Nem akarok a r*hadt Miley Cyrusra hasonlítani!Engem nem érdekel a hírnév, azért éneklek, mert imádom a zenét. Szeretek dalokat felvenni. Nem személyesen Miley unszimpi, de ez a Disney sz*rság, amit a világ most megél, szánalmas. Azt hittem, ezen már túl vagyunk. Csak azért hasonlítgatni hozzá [Mileyhoz], mert korban közel állunk egymáshoz, butaság. Nem ismerem Miley-t, de zeneileg nagyon másak vagyunk, én rocker vagyok, ő egy popsztár. Nem hallgatom a dalait, mert lesz*rom." 

 

Miley és Peaches Geldof

 

Ők igazából nem vesztek össze, csak volt egy kis összetűzésük. Peaches azt írta ki a Twitteren, hogy Miley Cyrus meghalt. Ez miatt vol egy kis összetűzés a két lány között, de semmi különös.

Miley és Jamie Foxx

Miley és Jamie Foxx soha nem voltak barátok, és nem ez adott okot arra, hogy összevesszenek. Jamie egy nagyon híres rádióműsor vezetője, ahol mindenféle sztárokat aláz meg és beszél ki. Most éppen Miley-t szúrta ki magának. A tinisztárt úgy lehordta, hogy ,,öröm" volt halgatni. Jamie a Hannah Montana sorozatban nyújtott színészi tehetségét és az éneklését kritizálta. Azóta nem tudom, hogy kibékültek-e.

Miley és Selena Gomez

selena_nem.jpg

Miley és Selena régen barátok voltak, ám Selena hátbatámadta azzal, hogy ellopta Miley pasiját. Miley fülig szerelmes volt Nick Jonas-ba, ám Selena ezt jól tudta és még így is elcsábította tőle. De ez még nem minden. A kis incidens után Miley és Selena ismét kibékültek és barátok lettek, bár nem olyan jók mint régen. Igaz, sohasem volt felhőtlen az ő kapcsolatuk. Ezután Miley Justin Gaston-nal, a fehétneműmodellel  kezdett összemelegedni. Selena ez idő alatt nem hogy örült volna, hogy elcsábította Nick-et, nem neki Miley mostani pasija is kellett. Miley és Justin egy sponyol étterembe mentek el vacsorázni egyik este. Nagy meglepetésükre Selena is ott volt. Vacsora közben Miley észrevette, hogy Selena szemezik a pasijával, sőt még flörtöl is vele. Miley felugrott és jól beolvasott Selenának, majd elrohant. Ez vezetett a szakításhoz ismét. Most Selena együtt van Nick-kel és állítólag nagyon boldogok. Ez a kép bizonyítja, hogy Miley és Selena régen barátok voltak és együtt jártak szórakozni:

 http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/miley-and-mandy/uploads/miley-cyrus-selena-gomez-teen-choice-awards-2008_0_0_0x0_300x300.jpg