Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley barátai

 Barátai

Miley Cyrus-nak nagyon sok barátja van. Csak az a baj, hogy a fele csak azért barátkozik vele mert híres. De akad egy pár kivétel is. Mondjuk Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Mandy Jiroux és még sokan mások.

Találtam pár olyan képet, amiket Miley készített a barátnőivel. Sajnos nem tudom, hogy kik vannak mellette.

 

Miley és Tory barátsága:

Miley legeslegjobb barátnője Tory. Tory minden koncertjére elkíséri Miley-t. Bár ő nem híres, egyeltalán nem féltékeny Miley-ra és nem írigy. Miley több interjújában megjegyezte, hogy nincs Tory-nál jobb barátnő.  

 

Miley és Demi Lovato barátsága:

Miley és Demi elég régóta barátok, mert híresek és meg tudják egymással beszélni a gondjaikat és beszélhetnek a fiúkról is nyugodtan. Bár erre nincs sok idejük, mert mind a kettejüknek van pasijuk és nagyon sokat lógnak inkább velük.

Miley and Demi

Miley és Vanessa Hudgens barátsága:

Miley és Vanessa a Hihg School Musical forgatásán ismerkedtek jobban össze. Sőt egy emeleten laktak. Együtt szoktak járni vásárolni és nagyon sokat szoktak beszélgetni főleg a fiúkról. Amikor Vanessa kiadta azokat a meztelen képeket magáról utána Miley is követte a botrányával. Amikor félmeztelen képeket adott ki magáról.

miley cyrus & vanessa hudgens - high-school-musical photo

Miley Cyrus & Vanessa Hudgens

 

Miley és Taylor Swift barátsága:

Miley és Taylor nagyon jó barátok, bár nem tudok róluk sokat. Miley egyszer tetoválásról győzködte Taylort. 

3281847319_69467fe672.jpg 

Miley és Emily Osment barátsága:

ratatouilleprem141.jpg

Miley és Emily barátsága nagyon szoros. A Hannah Montana sorozat forgatásán ismerkedtek meg. Bár az elején még volt egy kis rivalizálás a két lány között, de amikor a filmben barátok lettek, akkor már a valóságban is könnyeb volt összebarátkozni. Azóta nagyon jó barátok és egymáshoz járnak át esténként. Ott igazán nagy bulikat szoktak csapni. Van minden: pletykálás, párnacsata és még sok más.

15.jpg

 

  

Miley és Mandy Jiroux barátsága:

Miley és Mandy barátságának az alapja az, hogy mindent elmondanak egymásnak, még az olyan dogokat is, amiket senki mással nem tudnak megbeszélni.  Emellett Miley és Mandy stílusa is nagyon egyforma.

 

Miley és Ashley Tisdale barátsága:

Miley és Ashley nagyon jó barátok, mert sok közös van bennük. Mondjuk hogy híresek, énekelnek és jó stílusuk van. De Miley és Ashley barátsága nem ezért olyan szoros. Hanem mert megbíznak egymásban és mindig számíthatnak a másikra. Emellett sok olyan dolog van amit együtt csinálnak. Mondjuk a vásárlás. Azt tudjuk, hogy Ashley az egyik legjobb öltözködési példakép a fiatalkorú lányoknál, mert olyan színes és szép ruhákban jár, ami egyben divatos is. Miley-val azért mennek együtt vásárolni, mert így adhatnak egymásnak jó tanácsokat. És szerintem Miley szívesebben megy Ashley-vel vásárolni, mint az édesanyjával.:) Sőt régen Miley és Ashley egy emeleten laktak, még a High School Musical forgatásán. A film készítése alatt lettek a legjobb barátnők. Bár Miley nam sok szerepet kapott. Ashley meg játszott a Hannah Montana sorozatban.