Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley 2012

Új film??

Miley kilépett Hannah Montana világából! A 18 éves lány máris leforgatta Demi Moore-al közös filmjét, azonban a rajongóknak sajnos még várniuk kell kicsit. A Hollywood Life ugyanis egy belső információstól tudta meg, a filmet 2012 tavaszán hozzák csak ki.

 

Miley a LOL című filmben a 18 esztendős Lolát játsza, akivel mint egy átlagos tinédzserrel, minden szokásos dolog megtörténik… Sőt, néhány szokatlan is. Miley elveszíti szüzességét, ezután folyamatosan a szexről beszél, mondhatni szexmániás tinivé válik. Marihuánát szív, s hogy még érdekesebb legyen a történet, Cyrus egy leszbikus csókot is vált legjobb barátnőjével, majd bevezeti édesanyját (akit a filmben Demi Moore játszik), a brazil gyantázás rejtelmeibe.


 

Eredetileg a premiert október 20-ára tervezték, azonban a vetítés dátuma kicsivel csúszott, ennek okát pedig Moore is elmondta. A Hollywood Life-nak Demi arról is mesélt, milyen volt a Miley-val való közös munka: „Szerettem együtt dolgozni Miley-val, és a rendezővel is. A film bemutatóját eltolják, mert van egy másik, amire szeretnének összpontosítani. Nehéz kivárni azt, ha leforgatunk egy filmet, és várjuk a megjelenést” – mondta Demi.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sz.h2o@citromalil.hu

(mileyfan, 2012.06.04 11:15)

hello:)! szerintem jó film:)