Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 

Kegyetlenül összeveszett hétfőn a narancsbőrös Miley Cyrus és barátja, Liam Hemsworth. A páros az énekesnő anyukájával és kistesójával ment ebédelni Burbankban, és ki tudja mi történt, de kifelé jövet a Hanna Montana színésznője és az AWOL sztárja hangos szóváltásba keveredett, de annyira, hogy Miley hangjától zengett az egész utca, Liam pedig egy idő után sarkon fordult, és ott akarta hagyni. A végén végül együtt mentek el, de Liam a hátsóülésre ült a kocsiban, és láthatóan vérig volt sértve.

Miley Cyrus a legnépszerűbb bowlingozó celeb

2011.08.16. 21:43 
20100620 zaf cj4 754
Miley Cyrus

melegházasságot támogató Miley Cyrus Kim Kardashian és Justin Bieber felett diadalmaskodott, ő lett a legnépszerűbb bowlingozó celeb idén. Az amerikai bowlingos egyesület, a BPAA lehetőséget adott arra, hogy az emberek szavazzanak kedvenceikre, beleértve Lady Gagát, Jeff Bridgest és Lil Wayne-t is. A szavazók 42%-a az ex-Hannah Montanára adta le a voksát, Justin Bieber csak a második lett.  “Miss Cyrusra érkezett a legtöbb szavazat, hihetetlen győzelem. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felkerült a hírességek falára, hogy támogatja a bowlingot, mint sportot” – mondta Steve Johnson, a BPAA ügyvezető igazgatója. Tavaly ezt a címetTaylor Swift, Jake Gyllenhaal excsaja kapta meg.

Miley Cyrus bár érthetetlen miért, de a tengerentúlon tényleg egyre népszerűbb: ő a legújabb híresség, akit youtube-on keresztül hívtak meg a katonabálba.

Miley Cyrus és Justin Timberlake lesznek a Dirty Dancing új sztárjai?

Nagy titkolózás övezi a Dirty Dancing remake-jének elôkészületeit. Azonban kiszivárgott, hogy a két sztár a fô jelölt Baby és Johnny Castle szerepére.

A pletykák már rég szárnyra kaptak a készülô Dirty Dancing remake-kel kapcsolatban. Az egykori Baby azaz, Jennifer Grey utódja lehet Demi LovatoLea Michele vagy a legesélyesebbként számontartott Miley Cyrus.Patrick Swayze által játszott szerepért Derek Hough és Justin Timberlake között folyik a harc.

“Miley imádja Kenny Ortega-t” mondja egy benfenntes. “Kenny volt a koreográfusa az eredeti Dirty Dancing filmnek és valószínûleg az újban is közre fog mûködni. Azt nem mondanám, hogy lehetetlen Miley számára, hogy megkaphassa a szerepet de nem akarja elbízni magát. Egy csodálatos lehetôség lenne számára ha résztvehetne a feldolgozásban, de azzal is tisztában van hogy az emberek egyelôre vegyes érzelmekkel vannak az új Dirty Dancing-gel kapcsolatban. Még most túl korai lenne álmodozni bármirôl, amíg a film elôkészületei csak gyerekcipôben járnak.”

A két hírességhez minden bizonnyal nagyon közel állna a két karakter megformálása, hiszen Justin elismerten tehetséges táncos de Mileynak sincs mitôl tartania, ha meg kell csillogtatnia tánctudását.

Szerintetek jó választásnak bizonyulna az egykori és jelenlegi Disney sztár?

[2011-10-25] Miley Cyrus apja ufót látott
Billy Ray Cyrus Twitterén posztolt fotót arról, amit látott: szerinte ufó, persze simán lehet, hogy csak egy különleges naplemente.

[2011-10-21]
Miley Cyrus új filmje jövőre érkezik
Miley Cyrus és Demi Moore nemrég együtt forgatott, de közös filmjük megjelenésére a rajongóknak még egy kicsit várniuk kell.

[2011-10-18]
Miley Cyrus szerelmesebb, mint valaha
Miley Cyrus láthatólag nagyon boldog barátjával, Liam Hemsworthel. Nemrég Malibu tengerpartján töltöttek el egy kis időt egymással.

[2011-11-07] Miley Cyrus hangját adja Adam Sandlernek
A Hannah Montana sztárja a hangját adja egy most készülő Sony rajzfilmnek, a legendás komikus partnere lesz a filmben.

[2011-11-01]
Zac Efron Miley Cyrusnál bulizott
Zac Efron és Miley Cyrus nagyon régóta közeli barátságot ápolnak. Miley Halloween tiszteletére egy hatalmas bulit rendezett, amelyre Zac is hivatalos volt.

[2011-10-30]
Miley Cyrus cicit villantott
Meleg lehetett a Los Angelesi Kicsi Ajtó (the Little Door) étteremben, mert Miley Cyrus rendesen kigombolta a blúzát, amit kifelé jövet az ajtóban posztoló fotósok meg is örökítettek.